עבור לתוכן

תמונות ראשונות ZEN MICRO

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה לא ממש קשורה..

האיכות שמיעה של הנגנים האלה היא איכות שמיעה של cd?

רובם ככולם תומכים בwav (שזה פורמט העברה ישירה מדיסק בלי פגיעה באיכות). אם תשים שם כאלה, תקבל איכות שמיעה של דיסק.

מעבר לזה, רוב האנשים לא מבדילים בין mp3 באיכות 192 לדיסק. וגם אם כן ואתה אחד מחסרי המזל\ברי המזל שכן מבדילים, אתה יכול להכניס mp3 בקידודים יותר גבוהים.

האיכות היא ממש לא בעיה.

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמיקרו עולה יותר מהט'אצ'......

מיקרו

ט'אצ'

איתן

אז זהו שלא, זו לא בעיה פשוט תתיחס לזה

כמו שני דורות שונים הZEN TOUCH פשוט דור אחד מתחת לZEN MICRO, איכות ההרדיסק של המיקרו טובה יותר

והפיצ'רים שיש בו הרבה יותר ממה שיש בטאצ' וכו....

שלא לדבר על זה שכמו שה MINI I POD גרף הצלחה מסחררת יחסית לI POD הגדול (4G מול ה 20-40G)

ככה ה5G של קראטיב כנראה יעשה, כיוון ש5G פונה לרוב האוכלוסיה בעוד ש 20G ומעלה פחות (לרוב האוכלוסיה אין 20G של שירים).  ;)

פורסם

נכון אבל המחיר עדיין יותר גבוהה.....

איתן

פורסם
  • מחבר

נכון אבל המחיר עדיין יותר גבוהה.....

איתן

שוב, אל תסתכל על זה ככה,

אל תסתכל על המיקרו כיותר יקר מהטאצ', אלא על הטאצ' כיותר זול מהמיקרו.

כשיצא המיקרו הם פשוט השוו את מחירו למתחריו בשוק (MINI I POD) מה שהם לא עשו עם הטאצ' כי הוא לא היה עומד בתחרות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ואואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני יכול לרצוח מישהו בשביל להשיג לדיד אחד לבן ורמקולים תואמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

עזבו! גם רק אחד לבן יספיק!!!!

איתן

פורסם

נראה נחמד... אבל עקרונית איזה משהו שאני לא אוהב בקריאייטיב

הם טובים בייצור כרטיסי קול... כרטיסי קול ונגנים זה לא אותו הדבר..

פורסם

תגיד, גם פה החלטת לכתוב שטויות ? עזוב שאת כולנו מעניין שאתה לא אוהב את CREATIVE, עוד מאט תגיד APPLE מייצרת מחשבים ומחשבים ונגנים זה לא אותו דבר.....

קיצר נכון שהדגמים הקודמים של CREATIVE יחסית לא משהו, אבל הדגם הזה שונה מהבסיס מכולם והוא המתחרה הכי טוב כרגע בשוק הנגנים הקומפקטים (IPOD MINI, RIO CARBON DELL DJ והשאר)....

אז בבקשה, אל תכתוב כלום אם אין לך משהו חכם להוסיף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים