עבור לתוכן

תמונות ראשונות ZEN MICRO

Featured Replies

פורסם

חברה, לא אני צילמתי אז בלי הערות על המצלמה (או התמונות)

קישור

קישור

קישור

קישור

קישור

ונתונים :

Size WxHxD: 2" x 3.3" x 0.7" / 51mm x 84mm x 19mm

Weight: 108g / 3.8oz with removable battery

Capacity: 5GB

Battery Life: Up to 12 hours of continuous playtime with removable lithium ion rechargeable battery

Song Capacity: 166 hours or 2500 songs at 64kbps WMA. 83 hours or 1250 songs at 128kbps MP3.

Interface: USB 2.0 (backward compatible with USB 1.1)

Audio Support: MPEG Audio Layer 3 (MP3), Windows Media Audio (WMA) and WAV

Signal-to-Noise Ratio: up to 98dB

Display: 160x104 pixel resolution, Blue LED backlit LCD

עפ"י האתר mp3playersrule.com:

Besides the good looks the battery life on the Creative Zen Micro is better than on the iPod mini.

The Creative Zen Micro is the top new mp3 player.

It is the Ipod mini Killer

עפ"י האתר Techtree.com :

Zen Micro to Take on iPod Mini

אבל עדיין מה יבקש הילד לפני חג המולד ?

I POD כמובן, למה אתם שואלים :nixweiss: האמריקאים מפגרים ? כנראה שזו תשאר אניגמה. ;)

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמונות קצת ישנות מלפני שבועיים שלושה, בתערוכת דיגי-לייפ.

היתה כתבה מהיום ב WALL STREET JOURNAL שאני לא מצליח למצוא את הלינק...

הם עשו השוואה מקיפה בין IPOD MINI, RIO CARBON, CREATIVE ZEN MICRO, DELL DJ-5.

המסקנה הסופית היא למרות שמבחינת SPECS כולם יותר טובים מה IPOD MINI, הממשק שלהם כתוצאה מהמזעור הוא די הרוס יותר מהרגיל ובגלל זה עדיין IPOD MINI הוא הבחירה שלהם, כי הוא קל לתפעול ושליטה והוא פשוט עובד (אין בעיות SYNC מול מחשב בעוד לאחרים יש ועוד דברים).

לגבי השאלה למה אנשים עדיין קונים APPLE זה ברור (מלבד היתרונות שיש לו, בעיקר הממשק), הוא הנגן היחידי שיש לו פרסומות בטלוויזיה ורדיו (כולל קליפ מיוחד ש U2 הקליטו בשבילם לפרסומת), הוא הראשון ועדיין צרוב בתודעה חזק, וגם מה לעשות הוא לא כזה גרוע מול התחרות (למרות שהוא לא להיט)...

STEVE JOBS שיחרר נתוניתם השבוע שה IPOD שולט ב 64% מכל שוק נגני MP3 (מכל הסוגים, נגני FLASH, CD, HD ועוד), ובשוק הדיסקים הוא שולט ב 92% !! מהשוק !!!

אפשר לעשות עוד הרבה אנלוגיות כמו AMD מול INTEL... רק בתקופה האחרונה (למרות שיש בינהם תחרות של שנים רבות) החלה ממש שינוי תודעתי אצל הצרכן לגבי AMD למרות שעדיין הם UNDERDOG (למרות שהם מציעים דברים לא פחות טובים מ INTEL וביותר זול...).. אבל אני לא יכנס לסוגייה זו יותר מדי כי אני לא רוצה לפתוח עוד FLAMEWARE בנושא..

פורסם

אני לא מבין איזה בעיה של ממשק אמורה להיות עם הZEN MICRO ? כי לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לZEN TOUCH ושאר הנגנים של CREATIVE

רק שיש לו עוד אפשריות... ( מבחינת ממשק )

בכל מקרה קראתי בCNET שהוא דיי נוח לשימוש מבחינת ממשק אבל לעומת זאת קצת לא נוח המקשים של למעלה למטה כי בגלל שהמכשיר קטן קצת קשה ביד אחד לעשות למעלה למטה :silly:

בכל מקרה אני מתכוון לקנות אותו

תאמת יש לי הזדמנות לקנות עכשיו את הIPOD MINI אבל הוא פשוט לא שווה את זה, ואני אפילו מעדיף לחכות חודש בשביל הMICRO ולהזמין אותו דרך דואר רשום ולשלם מכס עליו למרות שעכשיו יש לי הזדמנות לקנות את האיי פוד מיני בחול בלי מכס עכשיו.

היתרון היחיד שיש לIPOD על הCREATIVE הוא הממשק וזה לא יתרון כל כך גדול לעומת זאת יש לו הרבה הרבה חסרונות לעומת נגנים אחרים

1. בטרייה עם טווח חיים קצר עד שנה בקושי והבטרייה נדפקת ( לפחות זה מה ששמעתי שקורה להרבה הרבה אנשים )

2. בטרייה שמחזיקה כולה איזה 12 שעות + הבטרייה לא נשלפת

3. מחיר יקר לעומת מה שמקבלים ( רק 4 גיגה לעומת שאר הנגנים הקטנים שהם 5 )

4. אין רדיו או הקלטה ובIPOD MINI גם אין אפשרות להוסיף שלט של רדיו והקלטה כמו בIPOD הרגיל שגם ככה הוא עולה איזה 400 שקל

5. בנוסף כל אביזר של  IPOD עולה הרבה הרבה כסף וכמעט ושלא מקבלים כלום עם האיי פוד עצמו

בקיצור IPOD הוא האינטל והמארזי ה Tt של נגני הMP3.

פורסם

אני רק הבאתי את דברי העיתון, אישית קשה לי להתייחס לנגן שעוד לא יצא, נחכה ונראה למרות שנראה לי שהוא יפגיז.

החסרונות של ה MINI IPOD ברורים, והיתרונות של האחרים כבר צוינו בפוסט

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=88918.0

גם אני הזמנתי מחו"ל את ה RIO CARBON במקום לקנות ה IPOD MINI, אבל לרוב לאזרח הלא מודע שמחפש נגן הדבר הראשון שהוא ימצא יהיה לרוב ה IPOD MINI ולא CREATIVE או RIO

פורסם

2. בטרייה שמחזיקה כולה איזה 12 שעות + הבטרייה לא נשלפת

8.... 12 זה הדור 4. המיני מבוסס דור 3. זה זבל של מכשיר.

פורסם

הנה הכתבה על סקירת IPOD MINI מול RIO CARBON, DELL POCKET DJ, CREATIVE MICRO ZEN

http://ptech.wsj.com/archive/solution-20041027.html

הכתוב הוא מומחה בעל שם בעולם ה GADGETS. שווה עיון למרות שרובכם לא יסכימו..

פורסם

איזה כתבה מבאסת   :kopfpatsch:

שעה אני קורא אותה ורואה כמה שהוא מסביר על כל מכשיר איזה 3 פסקאות ואז שהוא מגיע לZenMicro (מה שבאמת מעניין אותי) הוא כותב איזה 7 שורות מסכנות שאפשר להבין מהקריאה של הFeatures באתר של Creative :\

ועוד משהו שאני לא מבין למה עדיין הוא ממליץ על ה IPOD ?

האם יש הבדל כל כך משמעותי בין הממשק של הIPOD לMICRO שהשימוש בMICRO הוא כל כך בלתי נסבל ?

והאם שווה להפסיד כל כך הרבה יתרנות של הMICRO על IPOD רק בגלל הממשק ?

הוא בקושי הסביר על הממשק של הMicro ואיך שהוא בנוי.

אז בבקשה עם מישהו יכול להביא כתבה שמדברת ספציפית על הממשק של ה MICRO ומציגה שלב שלב של הממשק שלו ואיך הכל נעשה אני ישמח מאוד :)

פורסם

יש למישהו מודש אם זה אמור להגיע לארץ מתי שהו?

איתן

פורסם

כתבות על ה MICRO לא תמצא יותר מדי עד לאמצע חודש נובמבר, כשהוא יהיה בחנויות בארה"ב... לגבי הגעה, אז את ה RIO CARBON ניתן כבר היום להשיג בארץ (אתה מוזמן לחפש בנושא), לגבי ה ZEN MICRO לפי דעתי בתחילת דצמבר אולי יהיה אותו, אבל שוב גם אז כנראה הוא יהיה בחנות אחת או שתיים..

פורסם

אתה קצת מגזים בקשר להגעתו לחנויות

תעשה חישוב שאם בAMAZON הוא יהיה נגיש ב 5.11 אז בערך שבועייים גג אחרי הוא יגיע לחנויות !

פורסם
  • מחבר

לפי מקורות שלי, הנגן נמצא בהזמנות של באג מולטי...

ואמור להגיע בסביבות 5-10 נוב.

** בכתבה ששמת כתוב : "Mini, which runs up to only eight hours" אם זה נכון אז

הנגן פשוט זוועתי (I POD MINI) זה כלום אני חושב שממש לא משנה פה הממשק

It's UNTHINKABLE !!!   :lol:

פורסם

אם יש לך מקורות תוכל לבדוק בבקשה כמה הוא יעלה???(בארץ...)

שבת שלום!

איתן

פורסם
  • מחבר

ICEBRAKE אני רוצה לציין שצדקת, הכתבה הזו באמת מכעיסה, כי היא מראה

מי מאכיל את האמריקאים לוקשים.  :s07:

אני רוצה לציין שבכתבה כל מה שהוא אמר על המיקרו זה שהכפתורים שלו רגישים, ושנפתח לך חלון של אופציות

לפני שאתה יכול לבחור שיר, וגם זה ניתן לעקוף ע"י לחיצה על מקש הPLAY אז בנתיים לא שמעתי שום

דבר שבאמת יגרום לי להעדיף ולקנות את הI POD שזמן הסוללה שלו מגוחך.  :kopfpatsch:

ולפי דעתי בנוסף לכך הוא ממש לא יפה אז מבחינת עיצוב זה בעיניו של המשתמש.  :-\

ולכן כל הכתבה הזו (מצטער אבל נשמעת משוחדת), כי בכל מקום אחר שקראתי נאמר שהקראטיב עולה בתכונותיו על ה I POD

אז לא במכירות, אותי זה לא צריך לעניין, ואם לפי הכתבה אלו הדברים היחידים "שלא בסדר" בממשק של קראטיב אז

אלו שטויות במיץ, מבחינת ממשק אפילו הוא אמר שהקראטיב מציג מידע מלא לגבי השיר שמתנגן, ספריה וכו... אז בגלל שהכפתורים

שלו רגישים לשלול אותו, בגלל שלוקח לך עוד שניה לנגן שיר אז נשלול אותו מול המתחרה I POD זה נראה לי פשוט מגוחך   :screwy:

וזו גם לפי דעתי הסיבה שהזן מיקרו מוזכר רק פעמים אחדות בכתבה כולה ושלא הרחיבו לגביו. (טוב באמת שהוא הוסיף את הפיצ'רים שבו לקראת הסוף, אבל לא התייחס אליהם)

באמת סלח לי icebreak אבל הכתבה הזו ממש לא נראית לי, ולא הביאו בה שום סיבה לסיום הכתבה בצורה כזו

שאומרת שהוא "אינו יכול להמליץ על אף אחד מהמתחרים כל עוד הבעיות לא יפתרו", ושהוא טוען שההבדלים בממשק היו פשוט מחפירים ??

הוא ממש הקצין בנושא עד כדי כך שציפיתי שבהמשך הכתבה הוא יציג דברים בלתי נסלחים - "כפתרים רגישים"  :lol: .

פורסם

לא אמרתי שהוא צודק, פשוט ציינתי שהוא אחד מהאנשים הידועים ביותר בתחום ה GADGETS....

אני אישית ברור שלא ילך על ה IPOD MINI במצב שלו היום (וגם לא הלכתי :), מה שכן גם אין טעם כרגע לדבר יותר מדי על ה MICRO עד שהוא יצא רשמית לשוק ונראה REVIEWS שלו יותר מעמיקים מרשימת ה SPECS וכמה תמונות שלו...

מכיוון שהמחיר שלו בחו"ל יהיה כמו ה MINI IPOD (250$ אז בטח גם המחיר שלו בארץ יהיה +- כמו המחיר של ה MINI IPOD כיום בארץ 1700ש"ח ...

פורסם
  • מחבר

את הכתבה הזו אני אוהב יותר :

Creative Zen Micro 5GB :

קישור

ICE בטח מכיר אותה  ZdNet

חבל שזו רק התרשמות ראשונית שלהם, אבל הם עוד יעשו ביקורת מעמיקה.

Dell Pocket DJ 5GB :

קישור

Rio Carbon 5GB :

קישור

Apple iPod Mini 4GB:

קישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים