עבור לתוכן

מחפש חנות טובה לקנית A75

Featured Replies

פורסם

חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות?

אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש)

כמובן מחיר יפה :xyxthumbs:

פורסם

תחפש בזאפ חנות שמספקת אחריות 3 שנים.

תתקשר ליוגנד, תשאל כמה הם רוצים עליה.

פורסם

יש את OLSALE שלא מופיעה ב ZAP... תקנה שם

יש להם 3 שנים אחריות במחיר מעולה!

תתחדש!!

אם לא הייתי קונה ב CAMERA 4 LESS

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, olsale זו גם חנות אינטרנט ואני אמרתי שאני מעדיף שלא לקנות מאחת כזאת.

אני מדבר על חנות נורמלית שאפשר לקנות את המצלמה במזומן (אני מגיע אליהם ומשלם ומקבל).

ואיפה זה יוגנד?

הייתי עונה לכם מהר יותר אבל משום מה זה לא שלח לאי מייל שלי הודעה אז חשבתי שאין...

פורסם

יוגנד יושבים בבן-יהודה 5 בת"א. קו 4 מהתחנה המרכזית החדשה מוריד אותך בדיוק מול החנות.

תת-קרקעי.

פורסם
  • מחבר

ואיך המחיר שלהם? יש להם אתר באינטרנט? אני לא אלך "סתם" לכל חנות שתתנו לי, אני צריך לדבר איתם בטלפון ולברר איתם.

פורסם

תראה, יוגנד עובדים עם "KARAT", שאמנם נחשבים ליבואן הרשמי, עם 3 שנות אחריות, אבל לא ממש ידועים כ"נותני שירות" איכותיים (קאראט). מה שגם עם כל בעיה טכנית שתיהיה לך עם המצלמה, הפתרון יהיה משלוח המצלמה לחו"ל והחזרתה לארץ מתוקנת.

קאראט גם יידרשו ממך יותר עבור אותן שנות אחריות, במאות שקלים יותר.

בכל אופן - http://www.jugend.co.il

יוגנד נחשבים למקצועיים ביותר, אני לפחות התרשמתי כך מביקור אצלם ולאתר שלהם יש לא מעט להציע, רק חבל שאין מחירים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה השניה.

אמרת שעבור אותם 3 שנים אני צריך לשלם מאות שקלים :s05: בכלל לא נשמע טוב.

יש מצב לחנות עם מחיר טוב ושיתקנו לי את המצלמה אם היא מקולקלת? זו נראת לי משימה בלתי אפשרית :nixweiss:

פורסם

Camera 4 Less, אחריות של שנה והתיקון עליהם.

בוא נאמר שתיאלץ לשלם קרוב ל1500 ש"ח בשביל המצלמה הזו עם 3 שנות אחריות, בעוד שב C4L המצלמה עולה פחות מ 1100 שקלים, לא נראה לי הבדל זניח כ"כ, כשמדובר באותה דיגיטלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים