פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים כבר עכשיו מאשימים אותנו בזה... שהוא חי בתנאים לא טובים, לא יוצא החוצה... וכלוא כל הזמן, זה לא חדש!שימותיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים כבר עכשיו מאשימים אותנו בזה... שהוא חי בתנאים לא טובים, לא יוצא החוצה... וכלוא כל הזמן, זה לא חדש!שימותיניבכן זה הבתזונה הזאת חננה שראוואי או וואטאבר אמרה לא?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים תראו הוא מנייאק והוא צריך למות אבל זה צריך ליות כאילו הוא מת לבד ולא כאילו אנחנו לא שיחרננו אותו לבדיקות ולא עזרנו לו... אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים כל ראשי הרשות אומרים את זה... אין משהו ספציפי...אהוד יערי (האליל, הגאון וכו') הזכיר את זה... זוהי תגובת הערבים למחלה שלו... אבל זה לא חדש.שימותיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים תראו הוא מנייאק והוא צריך למות אבל זה צריך ליות כאילו הוא מת לבד ולא כאילו אנחנו לא שיחרננו אותו לבדיקות ולא עזרנו לו... אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב אתה עושה צחוק? ישראל אפשרה להם להעביר לשם ציוד ברמה גבוה ביותר ולרופאים הכי טובים שהם הצליחו להשיג להכנס לשם. זה המקורבים לערפת שלא רוצים להוציא אותו משם.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים רץ לי השיר הללויה בראש... ;D רציני 8) מקווה שמחר אני יקום לכותרת בעיתון: "טוב שנפתרנו מעונשו של זה"... :-*
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים תראו הוא מנייאק והוא צריך למות אבל זה צריך ליות כאילו הוא מת לבד ולא כאילו אנחנו לא שיחרננו אותו לבדיקות ולא עזרנו לו... אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב נו אז הוא היה חולה ומת מאפצ'י (או יותר נכון מאפאצ'י ...טיל מונחה לייזר , מה זה לא מוות טבעי שם ? ) אני עדיין חושב שצריך להוריד איזה טיל של טונה ממטוס על הקבר שלו אם וכאשר (אמן) ...רק כדי לוודאות שבן **** לא יתעורר פתאום ד"א למה אני לא מתפלא שמצאו לו אבנים בכיס המרה ? ? ? מה שעשה אותו עוד יהרוג אותו
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים כבר הספידו אותו כל כך הרבה פעמים שנראה לי שהוא הולך לחיות יותר מכולנו פה ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.