עבור לתוכן

עראפת הולך למות?

Featured Replies

פורסם

כבר עכשיו מאשימים אותנו בזה... שהוא חי בתנאים לא טובים, לא יוצא החוצה... וכלוא כל הזמן, זה לא חדש!

שימות

יניב

• תגובות 137
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל זה טוב ויפה אבל שימו לב איזה תגובות יש שם ממש מחרמן חחח

פורסם

כבר עכשיו מאשימים אותנו בזה... שהוא חי בתנאים לא טובים, לא יוצא החוצה... וכלוא כל הזמן, זה לא חדש!

שימות

יניב

כן זה הבתזונה הזאת חננה שראוואי או וואטאבר אמרה לא?

פורסם

תראו הוא מנייאק והוא צריך למות אבל זה צריך ליות כאילו הוא מת לבד ולא כאילו אנחנו לא שיחרננו אותו לבדיקות ולא עזרנו לו...

אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב :xyxthumbs:

פורסם

כל ראשי הרשות אומרים את זה... אין משהו ספציפי...

אהוד יערי (האליל, הגאון וכו') הזכיר את זה... זוהי תגובת הערבים למחלה שלו... אבל זה לא חדש.

שימות

יניב

פורסם

מי יאשים אותנו?

האו"ם? אני בספק

פורסם

מי שם זיין על האו"ם במילא<?

פורסם

באמת הגיע הזמן שלו לעבור מהטלוויזיה לתמונות.

פורסם

תראו הוא מנייאק והוא צריך למות אבל זה צריך ליות כאילו הוא מת לבד ולא כאילו אנחנו לא שיחרננו אותו לבדיקות ולא עזרנו לו...

אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב  :xyxthumbs:

אתה עושה צחוק? ישראל אפשרה להם להעביר לשם ציוד ברמה גבוה ביותר ולרופאים הכי טובים שהם הצליחו להשיג להכנס לשם.

זה המקורבים לערפת שלא רוצים להוציא אותו משם.

פורסם
  • מחבר

עוד לא מת?

תמות כבר מכוער עיקש!

פורסם

רץ לי השיר הללויה בראש... ;D רציני 8) מקווה שמחר אני יקום לכותרת בעיתון: "טוב שנפתרנו מעונשו של זה"... :-*

פורסם

אם זה יקרה שהוא מת לבד אז זה יהיה טוב  :xyxthumbs:

נו אז הוא היה חולה ומת מאפצ'י (או יותר נכון מאפאצ'י ...טיל מונחה לייזר , מה זה לא מוות טבעי שם ? :screwy: )

אני עדיין חושב שצריך להוריד איזה טיל של טונה ממטוס על הקבר שלו אם וכאשר (אמן) ...רק כדי לוודאות שבן **** לא יתעורר פתאום

ד"א למה אני לא מתפלא שמצאו לו אבנים בכיס המרה ? ? ? :lol: מה שעשה אותו עוד יהרוג אותו

פורסם

מזרח תיכון חדש? :xyxthumbs:

פורסם

כבר הספידו אותו כל כך הרבה פעמים שנראה לי שהוא הולך לחיות יותר מכולנו פה ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים