פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורהכי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים בעיקרון זה בעייתי לראות טקסט או דברים עם הרבה פרטים על מסך טלויזיה כי הרזולוציה שלו מאד נמוכה.אם יש לך בטלויזיה ובמחשב חיבור S-Video נסה לחבר עם כבל S-Video, זה יכול לשפר את האיכות.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אתה יכול לעקוף את הבעיה ע"י יצירת קיצור דרך דרך המקלדת לפעולה של החזרת התצוגה למסך.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אתה יכול לעקוף את הבעיה ע"י יצירת קיצור דרך דרך המקלדת לפעולה של החזרת התצוגה למסך.רעיון טובבRADEONS ניתן להגדיר קיצור של מקש פלוס ALT+CTRLלדוגמה אצלי מוגדרALT+CTRL+1 להפעלת מצב TVALT+CTRL+2 לביטול
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים בעיקרון זה בעייתי לראות טקסט או דברים עם הרבה פרטים על מסך טלויזיה כי הרזולוציה שלו מאד נמוכה.אם יש לך בטלויזיה ובמחשב חיבור S-Video נסה לחבר עם כבל S-Video, זה יכול לשפר את האיכות.הכוונה היא לרוב הטלויזיותטלויזיות LCD/PLASMA לפעמים בעלות רזו' יותר טובה משל מסך מחשב אז מן הסתם ניתן לראות בהם טקסט ברור
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר או קי רעיון טוב אהה ויש לי S VIDEO אבל בכבל שלי יש בשתי הכיוונים יציאה של 4 פינים ואין לי איך לחבר לטלוויזיה אני יצטרך לקנות כבל חדש נכון?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים או קי רעיון טוב אהה ויש לי S VIDEO אבל בכבל שלי יש בשתי הכיוונים יציאה של 4 פינים ואין לי איך לחבר לטלוויזיה אני יצטרך לקנות כבל חדש נכון?קנה כבל חדשזה ישפר טיפה את האיכותתהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.