עבור לתוכן

שאלה על הבדל בין A64 3000+ לבין פנטיום 4 3.0

Featured Replies

פורסם

טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה...

עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו...

עכשיו השאלה שלי היא ככה...

אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה...

עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם אינטל בגלל ה-HT מסתדר יותר טוב עם מולטיטאסקינג מאשר AMD? כאילו האם ניצול המעבד יהיה בשניהם נמוך יחסית? או שבאינטל אני ארוויח משהו מה-HT?

פורסם

במולטי טאסקינג האינטל יותר חזק ואני חושב שזה מורגש

במשחקים ה-AMD יותר חזק ואני בטוח שזה לא ממש מורגש

פורסם

אמנם האינטל טוב יותר במולטיטאסקינג, אבל מה שתיארת זה ממש לא מולטיטסקינג.

מולטיטאסקינג=מספר תוכנות שמנצלות ב 100% את המעבד. במצב זה טכנולוגיית ה HT יודעת לחלק טוב את מאמץ המעבד בין 2 התוכנות.

אי סי קיו, מדיה פלייר, קאזה, או אקספלורר ממש לא לוקחים 100% מהמעבד, אולי 5% במעבדים חדשים.(בAMD ובאינטל כאחד)

במקומך הייתי דווקא הולך לכיוון ה AXP, ובמחיר שחסכת עולה לג'יגה זיכרון. זה ייתן לך הבדל הרבה יותר מורגש בסוג הפעולות שתיארת.

אבל אמרת שאתה רוצה גם למשחקים, ולכן לפי דעתי ה A64 3000+ הוא המעבד בשבילך.

שלב אותו עם לוח טוב(8KDA3J מבית EPOX מומלץ מאוד) וג'יגה זיכרון(2X512 מבית ADATA, SAMSUNG, GEIL, HYNIX, TWINMOS ושות') ותקבל ביצועים מצוינים לעבודה מהסוג שתיארת.

עוד גורם חשוב לעבודה רציפה ומהירה הוא הרד דיסק טוב(7200RPM ו 8 מ"ב באפר מינ'). ולבסוף אל תשכח ספק איכותי שישמור על כל החלקים ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים