פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי .Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה .אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב .אם מישהו מבין שיעזור תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אני לא יודע אם זה הפתרון , אבל תנסה לעשות אולי Last good....(איפה שיש את האפשרות של המצב בטוח)נ.ב - שייך לפורום ווינדוס.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב .http://www.tunexp.com/tips/maintain_your_computer/perform_a_repair_installation
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים פתרון לבעיית ה Logon Logoff.והפתרון הוא:· להפעיל את המערכת דרך Recovery Console.· לגשת לתיקייה - C:\Windows\System32\· ומבצעים הפעולה הבאה:Copy C:\Windows\System32\userinit.exe C:\Windows\System32\wsaupdater.exeומבצעים הפעלת המחשב מחדש על ידי ""Exit
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים קרא בבקשה את חוקי הפורום ושנה את הכותרת בהתאם.ולמה לפתוח שני דיונים על אותו נושא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.