עבור לתוכן

Abit NF n-force 2 v 2.0

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד

לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP

הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום.

בבקשה עזרה!!!!!

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה.........

פורסם

אני לא חושב שיש לך איזושהיא דרך לתקן את זה , אבל אני לא הכי מבין בזה....

פורסם

לא ריאלי אבל אולי תצליח... לא יודע איזה ציוד יש לך בבית בדיוק.

קח BIOS דומה לזה שיש לך בלוח אם.... צרוב עליו את ה BIOS הנכון שלצערך לא בחרת אותו... שים אותו במקום ה BIOS שיש לך עכשיו.

בתכלס, אין מה לעשות... טעית וזהו... לא נורא אחי קורה, באסה עד השמיים אבל זה עובר בסוף! מה גם שיש אחריות... שזה קצת בעייתי במקרה הזה

יניב

פורסם

אני תיקנתי את זה פעם אחת !!

גם אני צרבתי ביוס לא נכון והמחשב לא נידלק לי... אז מה שעשיתי זה שהוצאתי את הביוס ( את השבב עצמו ) מהלוח שלי ולקחתי אותו ללוח של אח שלי ( אחרי שהמחשב שלו כבר פועל ובמצב של לחיצת כפתור מהצריבה ) ואז הוצאתי בעדינות את הביוס בלוח של אח שלי והיכנסתי את שלי ועשיתי שיצרוב... ואז החזרתי את הביוס ללוח שלי והכל בסדר :)

אבל יש בזה סיכון להרוס שני לוחות !! ואני לא בטוח שמישהו יסכן את הלוח שלו ... :-[

פורסם

אני מבין ממך שלך ולאח שלך יש את אותו לוח אם נכון?

יניב

פורסם

אני מבין ממך שלך ולאח שלך יש את אותו לוח אם נכון?

יניב

ממש לא בטוח, אתה יכול לצרוב כל סוג של ביוס כמו שהפותח של הת'רד עשה טעות, אז זה לא משנה אם זה אותו לוח, כל מה שהוא צריך זה מחשב עובד שהוא יכול לצרוב דרכו את הBIOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים