עבור לתוכן

חזרתי מגיבוש צוללות

Featured Replies

פורסם

הממ

Bose

אתה מודע שאתה יכול להתחיל מלחמה עכשיו.

תיזהר במה שאתה אומר.

וואלה זה מוזר או שאני סנילי כי לפי מה שזכור לי זה פעם ראשונה שאני נכנס לתרד הזה ולא כתבתי בו כלום, נראה לי שמישהו פרץ לי והתחיל לקלל >:(

מה כביכול אמרתי שאני יכול לפתוח מלחמה?

• תגובות 34
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הופה קיבלתי ראיון אגוז לשבוע הבא , יש למישהו המלצות , יודעים מה הם רוצים לשמוע? [חוצמזה שאני נורמלי ושאני לא חם על להרוג ערבים]

תאמר הרבה פעמים:

ערכים

שיקול דעת

מוטיבצייה

לתרום

קצונה

יכולת

ותדבר בטון קר ונמוך כאילו אתה אדיש לגמריי (ואני לגמריי רציני) :xyxthumbs:

פורסם

תאמר הרבה פעמים:

ערכים

שיקול דעת

מוטיבצייה

לתרום

קצונה

יכולת

ותדבר בטון קר ונמוך כאילו אתה אדיש לגמריי (ואני לגמריי רציני)  :xyxthumbs:

זה לא העצה הכי טובה.

פשוט תהיה עצמך. מי שבא להתגייס לאגוז או לכל יחידה מובחרת אחרת מסיבות שונות לגמרי הנובעות מערכים כמו הישגיות או שאיפה להצלחה ותרומה לחברה לא יצליח.

כל השושואיסטים שהיו איתי בכל גיבוש,שבאו כדי להרשים את החברה או החברים נפלו כמו זבובים.

גם אנשים שהיו מורעלים לגמרי ודיברו על זה בלי הפסקה לא עברו ראיונות שעשיתי.

אני לא אומר שתהיה אפתי,פשוט תהיה עצמך. אני לא הייתי רוצה למצוא את עצמי במקום מסויים ולהתקבל אליו על בסיס של שקר ולא להיות מי שאתה,אני חושב שהייתי מרגיש לא טוב עם עצמי ולא היה לי נוח לשרת במקום ההוא.

ולזרוק סתם מילים כמו ערכים מוטיבציה וכו' כשהם לא קיימים,יצור לך בעיה,כי אתה תצטרך להסביר אותם אם זאת תהיה המנטרה שלך (כמו שאחד שהיה איתי בראיון מטכל וכל הזמן זיין ת'שכל על ערכים ומוטיבציה,והבוחן ביקש ממנו להסביר מה הם הערכים שמנחים אותו והוא לא ידע להסביר...)

קצונה לא קשורה לעניין,אף אחד לא מחפש את הקצין הבא,הם קודם כל רוצים שתהיה לוחם. יכולת? היא נמדדת לא אצל הפסיכולוג,אלא אצל המסלול,זה לא תפקידו לכמת אותה.

פורסם

אל תתפסו מהראיונות האלה יותר מדי, הם רק מהווים ביקורת שאתם אנשים מהשורה פחות או יותר.

צריך להיות עצמך בראיון הזה - פלצנות והתיפייפות יתר לא עוזרים, להיפך.

אגב, כתבתי את התגובה לפני שראיתי את התגובה שמעלי (שזה בדיוק מה שכתבתי).

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שאני מפחד ממנו הוא המכשול של המצב המשפחתי- חתמתי נתק מההורים של יותר מ 6 שנים ויש לי הצהרה מקצין העיר , הצהרת התנדבות וזה הדבר שמאפשר לי להתגייס לקרבי אבל צהל לא רוצה להתמודד מול שאלות בתקשורת של "מה שלחתם ילד בלי משפחה , בלי שושלת וכו' ליחידה כזאת?"

זה ממה שאני מפחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים