עבור לתוכן

עכשיו שאין יותר MSI R9800 pro 128MB בארץ, איזה כרטיס מסך לבחור?

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה.

התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן.

מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר.

אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזור מחיר - גג עד ל1400-1500 שקל.

יש לי לוח אם של MSI, ה K8N לAMD - כלומר אין לי PCI-E - לכן הרבה מסדרת הX יורדים מהפרק.

אז איזה כרטיס מסך הכי כדאי עכשיו בשוק? (עם פייפ של 256 ביט כמובן)

תודה מראש!

פורסם

Get some extra money and get the 6800NU, its cost about 1800 Nis.

Or , alternativly get GF6600GT (you need PCI-e), i think...

פורסם
  • מחבר

1800 זה מחיר כבר יקר מדי. אני רוצה לקנות עוד את האינספייר 5200 של קריאטייב וזה יעלה באזור ה700...

שאלה נוספת ששכחתי לשאול - ראיתי קוספאות ריטייל של ה9600XT של ATI - והיה כתוב free half life 2 copy. זה תקף גם בארץ?

פורסם

OF TOPIC!

למה אתה עונה באנגלית ולא בעיברית?

פורסם

Get some extra money and get the 6800NU, its cost about 1800 Nis.

Or , alternativly get GF6600GT (you need PCI-e), i think...

פורסם

OF TOPIC!

למה אתה עונה באנגלית ולא בעיברית?

קרא את חוקי הפורום.

הודעות לא קשורות לנושא הן נגד חוקי הפורום.

פורסם

לא משנה מה ואיזה חברה 5200 אל תקנה בחיים! ועוד ב 700 שקל??

אם אתה הולך לשחק במחשב רציני כדאי שתחסוך עוד איזה 300 שקל...6800NU הוא כרטיס מצויין, אבל אם זה ממש כבד עליך אז תקנה 9800 מהאתר שהליצו לך פה מקודם..

פורסם

אתה יודע לקרוא?

:s07:

Creative Inspire 5200= רמקולים

פורסם

לא משנה מה ואיזה חברה 5200 אל תקנה בחיים! ועוד ב 700 שקל??

lol

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים