פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר זה לא משנה כרגע כי אין לי בינתיים מסך חדש ורשמתי אם אני יזרוק אותו
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים זה לא משנה כרגע כי אין לי בינתיים מסך חדש ורשמתי אם אני יזרוק אותואפשר לעשות ממנו מוד מגניב. חוץ מזה, אתה תמיד יכול לשמור אותו בשביל חלקי חילוף.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים באמת שהשימוש הטוב ביותר הוא לרכיבים אלקטרוניין , ובמסך יש מלאה מלאה כאלה .
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אפשר לשים אקווריום בתוך המסך, להוציא את כל השפורפרת ולשים אקווריום רכיבים - כרצונך.. מחשב עם LCD גם אופצייה, ראיתי פרוייקט כזה של מישהו אבל צריך הרבה דברים לזה במיוחד מסך LCD שצריך לפתוח להרכיב.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר לא אני לא ממש מתעסק עם רכיבים אלקטרונים ואם כן אז בטח הם דפוקים כי יצא ניצוץ מהמסך עקב כמה טיפות שנפלו לשם אבל עדיין הוא עובד אבל ממש צולע ואי אפשר להפעיל את האנטימגנט.. חשבתי שיש שמה איזה היטסינקים או משהו שימושי אבל כנראה שלא
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לא אני לא ממש מתעסק עם רכיבים אלקטרונים ואם כן אז בטח הם דפוקים כי יצא ניצוץ מהמסך עקב כמה טיפות שנפלו לשם אבל עדיין הוא עובד אבל ממש צולע ואי אפשר להפעיל את האנטימגנט.. חשבתי שיש שמה איזה היטסינקים או משהו שימושי אבל כנראה שלא תראה, אתה תמיד יכול לקחת פטיש 5 קילו או מחבט בייסבול ולפרק למסך הזה את הצורה. זה פורקן מעולה לעצבים. ואני רציני
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים שמע עצה! קח את המסך ותזרוק אבל אבל מזה תזרוק,תעיף פראייר על ידו זרוק לרוחק אבל לא סתם כוון אחי ותהיה מרוכז!! לא על זקנים לא על ילדים!על שכנים רצוי על הועד לזה אני קורא גאדגט שימושי אלים מודה!אבל שימושי
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים שמע עצה! קח את המסך ותזרוק אבל אבל מזה תזרוק,תעיף פראייר על ידו זרוק לרוחק אבל לא סתם כוון אחי ותהיה מרוכז!! לא על זקנים לא על ילדים!על שכנים רצוי על הועד לזה אני קורא גאדגט שימושי אלים מודה!אבל שימושי :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.