עבור לתוכן

מפת דרכים אינטל. E0 זמין בחו"ל. 64 ביט 2 מגה L2 בתחילת השנה הבאה. דואל ב Q3 2005

Featured Replies

פורסם

ששששששששששששששששששש אינקויזיציאת הAMD תסקול אותך אתה לא יודע שאסור לדבר על אינטל בפורום הזה?  :lol: :lol: :lol: :lol:

וה2mb כרגע יש רק M0, ככה לפחות לפי אינטל. E0 יש רק ל3.4ghz רגילים, הדבר היחיד שמיוחד בהם שהם פולטי 84W של חום בלבד :)

פורסם
  • מחבר

חבל שאין ICON של **ן (פין). זה מה שיש לי להגיד על אינקוויזיציה מכל סוג שהוא.

לגבי E0 או M0 לדעתי זה לא כל כך ישנה. מה שיעזור הרבה יותר לדעתי זה ה EIST. וכמובן 2מגה L2. אשכרה דותן ל DESKTOP במהירות 3 גיגה פלוס. איזה באסה שאני חייב לקנות משהו עוד שבועיים. טוב, נראה מה עושים. או שאני אקנה נורטווד וארים אותו. או שאני אלך בלית ברירה על 64 ביט כדי להיות מוכן ל 64 ביט. או שאני אשאר עם ה AXP אקנה עוד סלרון D עם כרטיס חזק למשחקים למי שצריך (את המחשב שלי) ועוד שנה אשדרג שוב. וואי - איזה באסה של זמן לקניית מחשב. אין סוקט 939 במחיר נורמלי, אין סדרה 600 , אין עבודה, קשה..קשה... לא בפנים ולא בחוץ.

מה היית עושה במקומי?

פורסם

חחחח הפכת להיות תפוחים בגרסת אינטל?

פורסם

אני רואה שאינטל מתחילה להתאושש (סלרון D, ועכשיו סדרת ה6XX)...

פורסם

הגרסת 2מגה היא לא דותן לDESKTOP אלא EE מוחלש למשתמש נורמלי

כיוון שהDOTHAN היא ליבה שונה בכלל אז לא לפתח ציפיות על ה2 מגה מה שנחמד זה שיש את ה64 ביט

וד"א סתכלו על הבדל החום בין אינטל לAMD ב90 מ"מ AMD-69 INTEL-84 עדיין יש הבדל עצום בחום

אינטל ב90 נ"מ מתקרב לAMD 130NM

אבל זה באמת מראה שאינטל התחילו לקום לתחייה(לא שהם מתו אבל בתקופה הזאת הםם הפסידו הרבה נתח שוק לAMD)

והם צריכים להקדים את הדואל לאמצע 2005 אלא אם הם רוצים שAMD תקדים אותם שוב

פורסם

זה גם לא EE מוחלש...

בEE יש 2MB L3, ואילו ב6XX יהיה 2MB L2, שזה יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

טוב, סתם אני מבסוט. אל תקלקלו לי. התכוונתי בגלל ה EIST. בכל מקרה באסה. לא יכלו להתעורר קודם? סעמק אינטל.

פורסם

"מפת הדרכים" הקודמת של אינטל שפורסמה שם הייתה גם מעניינת, עכשיו ביארו את כל נושא הEMT64 והם יותר סגורים על תאריכים. חבל רק שדחו את ההוצאה של כמה מעבדים - זה רע לכולנו!

The biggest news is of course the announcement of the x20, x30 and x40 dual-core processors. At present, it is not clear if these are the final names for these parts or simply placeholders. The "x" may be replaced by whatever number eventually gets assigned to the dual-core parts. That's one interpretation of it, anyway, as Intel's roadmap refers to "6xx series" and "xxx" series parts - note the use of the lowercase "x" here. With the addition of the 600 series in the last roadmap, it stands to reason that the dual-core NetBurst chips will eventually be given a numerical designation. "X" is already one of the most overused letters in the alphabet as far as marketing goes, so we can hope that Intel will refrain from adding another component to the already crowded "Generation X" hardware genre. The Pentium 4 eXtreme Edition has already paved the way, however, so don't get your hopes up.

אני אוהב לקרוא את הכתבות של אננדטק, אבל לפעמים הם מ*יינים בשכל שזה נורא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים