פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטוברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככההנורה עובדת ברכב על 12V או פחותיש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!!השאלה שלי היא:האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.<או שעלי להוסיף לו נגדים?ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא?אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר זהו? רק לחבר את ה+ ואת ה- והכל עובד כמו שצריך?היא לא תישרף לי נגיד אחרי כמה זמן? בגלל שאין נגד?אני אעבוד על זה מחר...והאם היא תאיר לי את החריטה שעשיתי בפרספקס?או שאני חייב לעשות כמו שיש מאמרים לזהשצריך שיכבה כפולה זאת אומרת שני פלסטיקים ולשים נורות בצדדים שלהם?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר ד"א איפה אני יכול להשיג פרספקס בזול?הייתה לי חתיכה מיותרתאבל עכשיו אני רוצה לעבוד על מארז חדש, בא לי לעשות אחד ממש מיוחד!צביעת המארז בשחור מאטצד ימין של המארז, ריסוס עם ספרי כחול, על שבלונה של להבותצד שמאל, פרספקס, אבל בפח תהיה חריטה, עדיין לא החלטתי של מהפאנל קדמי, צבע שחור עם להבה עולה כלפי מעלה בצבע כחול/או כתוםכפתורי שליטה בפאנל הקדמי, שליטה על נורת ניאון בתוך המארזשליטה על כל מאוורר בנפרד.ועוד... ועוד...
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים זהו? רק לחבר את ה+ ואת ה- והכל עובד כמו שצריך?היא לא תישרף לי נגיד אחרי כמה זמן? בגלל שאין נגד?נגד שמים כדי להוריד מתח לרכיב מסויים. הנורה שלך עובדת ב 12 וולט, אין צורך לשים לה נגד...זה כמו שתשאל אם אתה צריך לשים נגד למכונת כביסה...והאם היא תאיר לי את החריטה שעשיתי בפרספקס?או שאני חייב לעשות כמו שיש מאמרים לזהשצריך שיכבה כפולה זאת אומרת שני פלסטיקים ולשים נורות בצדדים שלהם?שכבה אחת של פרספקס, לא צריך 2. אתה שם את הנורות בצדדים ואז החריטה תזהר.ולהבא תערוך את ההודעה במקום לשים 2 הודעות ברצף (ע"ע הקפצה בחוקי הפורום).תודה'בקשהד"א איפה אני יכול להשיג פרספקס בזול?הייתה לי חתיכה מיותרתאבל עכשיו אני רוצה לעבוד על מארז חדש, בא לי לעשות אחד ממש מיוחד!תריץ חיפוש בפורום, זה נטחן הרבה פה.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אממ לא הייתי ממליץ על זה....זה נורה שמפיקה חום רב קטן עליו, הוא יתקין גם את הווישרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.