עבור לתוכן

האם כדי לי להחליף ל9800PRO?

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?

פורסם

השאלה היא, בכמה נראה/ידוע לך שתצליח למכור את הכרטיס שלך, ובכמה נראה/ידוע לך שתוכל למצוא ולקנות R9800PRO משומש..

פורסם
  • מחבר

אני יכול לימכור כרגע למישהו ב650 ש"ח - 700 ש"ח, ויש מישהו שמוכן לימכור לי 9800PRO חדש מחו"ל ב800 ש"ח, אני לא יודע יותר מיזה פרטים על הכרטיס אפילו אם הוא תקין או לא.

פורסם

שמור תכסף ותשאר עם מה שיש לך כל עוד הוא תקין ועובד טוב, מה שאתה רוצה לעשות זה בזבוז זמן ופתח לצרות. גם אל תגע בכרטיס שלך - חבל. כשתמצא צשהו שמכפיל את הביצועים , או אפילו עוד 50 אחוז - תחשוב על להשקיע כסף.

פורסם
  • מחבר

אפילו לא להיסתכן בOC?

פורסם

אולי תקנה ARCTIC COOLING ל9700 שלך ותעשה OC ?

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני חושב לעשות אבל בכסף שאני קונה AC אני יכול להוסיף עוד 100 ש"ח מוכר את הכרטיס שלי ומקבל 9800PRO משומש, וזו ההיתלבטות שלי. :s05:

פורסם

שמור תכסף ותשאר עם מה שיש לך כל עוד הוא תקין ועובד טוב, מה שאתה רוצה לעשות זה בזבוז זמן ופתח לצרות. גם אל תגע בכרטיס שלך - חבל. כשתמצא צשהו שמכפיל את הביצועים , או אפילו עוד 50 אחוז - תחשוב על להשקיע כסף.

פורסם
  • מחבר

אז בקשר לתגובה הנ"ל, אני שואל אם אפילו לא לקחת סיכון בOC? (במידה ואני יקנה את הAC 3).

פורסם

למה לא?

בסך הכל OC, לא צריבת ביוס...נכון?

אם יש לך ספק נורמאלי במחשב (W300 +) ואת הקירור, למה לא?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהכרטיס נעול מOC לפי מה שהבנתי אז אני צריך ליצרוב ביוס של PRO, עכשיו מנגיעה אני יכול לומר שבלי מאמץ הכרטיס מעל 50 מעלות אז עד עכשיו לא לקחתי סיכון ובמידה ואני כן יקח זה רק יהיה אם קירור טוב יותר.

הספק שלי זה 300W של HEC.

פורסם

אז בקשר לתגובה הנ"ל, אני שואל אם אפילו לא לקחת סיכון בOC? (במידה ואני יקנה את הAC 3).

זה תלוי במצב הכרטיס והמערכת שלך , אם הוא נעול ואתה צריך לצרוב ביוסים , תחשוב פעמיים. אם בכייף הוא יריץ לך עוד 50-70 MHZ והוא לא מאוד חם עכשיו אז זה כבר משהו אחר.

אני רק יכול להגיד לך שלפני שבוע נתקלתי ב 9800 פרו שהותקן עליו קירור כזה. לא יודע מה היה האוברקלוק שם , אם בכלל מתי שראיתי , אבל נגעתי בסינק שהיה מוצמד לאחד הזכרונות האחוריים וזה היה מדהים , זה לא היה חם , אלא נשארה לי כוויה קטנה , אי אפשר לשים את האצבע יותר מחצי שנייה , מזל שהריפלקס שלי לא הקפיץ לי את האצבע לתוך המאורר של המעבד. בכל מיקרה מצב כזה הוא מאוד לא בריא , גם למערכת , למעשה הכרטיס הזה העמיס עד כדי כך את הספק ביחד עם כל המערכת שהספק שלו היתחמם למעלות היסטריות והחל לדפוק את התצוגה.

הקיצר - טיפ שלי , מי ששואל על אוברקלוק וכנראה לא יודע "לחוש" את המערכת שלו בכל רגע נתון (וציטוט אחד של המשפט הזה תוך ייחוס אלי ממישהו כאן והוא מקבל באן לחודשיים 8) ) אז עדיף שלא יסתבך. 10 אחוז ואפילו 15 זה באמת לא הבדל מאוד מורגש.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח ב100% שהוא נעול פשוט אני לא לוקח סיכון לעשות OC כשהכרטיס כזה חם ולמיטב זיכרוני בפעם האחרונה שניסיתי לעשות הVPU Recover עלה אחרי כמה MHZ, אז כנראה שהכרטיס חם ובמידה ואני יעשה OC זה יהיה רק אם קירור טוב יותר.

ולא הבנתי למה במצב שהכרטיס קר הוא לא בריא למערכת?

דרך אגב יש לי חיישן טמפ' שקיבלתי ביחד אם הSF2 שאני יכול להתקין אותו על הכרטיס פשוט אין לי כוח להתעסק אם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים