עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג עכשיו?

Featured Replies

פורסם

כיום יש לי את המחשב הזה כבר 3 שנים:

מעבד P4 1.5 GHZ

לוח MSI

128 MB RDRAM

כרטיס מסך GFORCE 2

מה אתם אומרים? כדאי לשדרג כבר עכשיו או שלחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים? (אני צריך את המחשב בעיקר בשביל משחקים, סרטים, מולטימדיה וכו'...)

פורסם

כן.

המחשב שלך מוגבל (סליחה על הביטוי) ואף אחד מהרכיבים לא שימושי בשביל המחשב הבא.

הזיכרון נמוך ללא ספק,הכרטיס חלש ללא ספק,המעבד מילא אבל גם כבר ישן.

כל משחק חדש כבר לא יעבוד כמו שצריך אצלך אז עצה שלי תשקול לקנות אחד אם אתה רוצה באמת.

פורסם

תחכה לפחות עד יציאת ה nforce 4

ואז נרכיב לך משהו טוב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על התגובה שבאה באיחור...

NFORCE 4 זה לAMD, נכון? אני דווקא חשבתי בכיוון איטל...

אז מה אתם אומרים? לחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים או שלשדרג כבר עכשיו? אני שואל את זה בעיקר בגלל המעבד החדש של אינטל שצריך לצאת (3.8) ואני חושב שתהיה ירידה במחירים...צריכים גם לצאת מעבדים עם ליבה כפולה, לחכות להם? מה אתם אומרים? :s07:

פורסם

יש לפחות עוד שנה עד שיצאו מעבדים עם שתי ליבות, ולפחות איזו שנה וחצי עד שהם יהיו זמינים במחיר שאפשר להכניס למערכות יקרות. זה ממש לא חלק שאתה צריך לחכות לו.

חכה לnforce4 אם אתה מתכנן על מחשב למשחקים. אבל זה גם תלוי מאוד בכמה אתה מתכוון להשקיע במחשב, כי מערכות עם nforce4 לא הולכות להיות עניין זול

פורסם
  • מחבר

מה כל כך מיוחד בNFORCE 4? מישהו יכול להסביר לי? מה יהיה בו חדש?

אני חשבתי ללכת על 915 או 925...

פורסם

תמיכה בPCI-E לAMD, תמיכה בSLI

אם אתה רוצה מחשב למשחקים, אין שום סיבה לחשוב על P4

מה התקציב שלך? שנוכל להגיד לך יותר טוב אם שווה לחכות

פורסם
  • מחבר

אין לי איזשהו תקציב מוגדר, אני לא מחפש מחשב על וגם לא אחד ממוצע...משהו ביניהם...כמה שזה יעלה, ככה אני אשלם...

אני לא יודע למה, אבל כשאני חושב על AMD אז יש מן הרגשה זולה, הרגשה שאתה לא קונה משהו איכותי כמו P4...

מה זה SLI?

פורסם

קוראים להרגשה הזאת דעה קדומה.

כרגע מעבדי AMD 64 ביט מראים ביצועים יותר טובים במשחקים ובעצם דיי בהכל (חוץ מקידוד)

וכרגע יש להם מעבדים יותר טובים ממה שלאינטל יש להציע. אז תאמין לי שאם תלך על AMD 64 ביט תעשה בחוכמה, אותו מחיר ויותר ביצועים

אבל כמו שאמרו, אם אין לך בעיה למשוך עוד קצת אם המחשב שיש לך עכשיו אז הייתי ממליץ לך לחכות לPCI-E וסוקט 939 לAMD

פורסם

דווקא P4 זה לא איכותי כמו הAthlon 64... בקיצור- תפטר מההרגשה הזאת, וקנה A64. לא תתחרט.

ככה זה יעלה, ככה אתה תשלם? תכניסו לו פה שני 6800U, וגם איזה FX55, ועוד ועוד.. תגדיר תקציב. מה המקסימום שהיית מוכן לשלם בשביל מחשב?

פורסם

holy לפי הreviews האחרונים של מעבדי הדגל fx55 ו 64 4000+

גם בקידוד ה AMD יותר טובים...

אבל הם ממש יקרים ולא קשורים לעניין

עכשיו בקשר ל nf4

מה שזה יעלה למעשה אתה תקבל את אותה מערכת כמו שתקנה עכשיו על AGP

(מבחינת ביצועים)

רק ב 600-500 שקל פחות.

ולמה זה כי עם תקנה עכשיו עם AGP כנראה תקח איזה 6800 כי אתה רוצה כרטיס למשחקים החדשים והוא עולה 1800 שקל

ועם תקנה nf4 כנראה תקנה את זה עם pci-e והכרטיס 6600GT שעולה באיזור ה 1300 שקל.

ועוד יתרון ששחכתם לציין ב nf4 ו ה 939 זה ה dual channel . ב 500-600 שקל תחסחוך בכרטיס מסך תוכל לקחת עוד סטיק של 512 זיכרון.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מתי צריך לצאת הNFORCE 4? הוא יהיה הלוח הכי טוב שאמור לצאת בקרוב? של איזה חברה עדיף לקנות אותו?

פורסם

זאת הבעיה עם ה nf4 שלא ממש יודעים מתי הם יוצאים בדרך ככל שבועיים אחרי ההכרזה המוצרים מתחילים להופיע בחנויות בחול

ועם אני לא טועה הכריזו עליהם לפני שבוע אז בעוד כ שבוע שבועיים נראה אותם בחנויות בחול וגם פה.

פורסם

אני ממליץ לך לחכות חודש חודשים ואז יהיה החגים ויהיו ירודות במחירים ואז גם יצא על בטוח הנפורס 4 כי בכל מקרה יש לך מחשב עדין

פורסם

נכון תקופת החגים בטוח יצאו הרבה דברים בתקופה הזאת

אולי לזה כולם מחכים ...

לא חשבתי על זה אפילו :kopfpatsch:

יש תמיד ירידות מחירים הבעיה שאנחנו בטח נרגיש בהורדות האלו איזה חודש אחרי שהם יתבצעו בארצות הברית :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים