פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים יש סטיקי של איזה 1000 עמודים על זה...אני לא ממליץ, לפחות לא עוד חצי שנה עד שמיקרושיט יפתרו את רוב הבאגים שבטוח יש בSP2
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים יש סטיקי של איזה 1000 עמודים על זה...אני לא ממליץ, לפחות לא עוד חצי שנה עד שמיקרושיט יפתרו את רוב הבאגים שבטוח יש בSP2לפי מה שאתה אומר אפשר להבין שאתה לא מדבר מתוך נסיון. איזה באגים אתה מכיר ב-SP2 ? אני עובד איתה מאז שנחט שוחררה ואין לי בעיה והיא מצויינת.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אין לי ניסיון עם SP2, אבל יש לי נסיון עם דברים אחרים עם מיקרוסופט, ולא ראיתי יותר מדי דברים שלהם שלא היו להם מלא באגים שהיו צריכים עידכונים...
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים The SP2 is very good, it contains critical updated, and thus its very RECOMMENDED!
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אין שום בעיה עם SP2 יש לו אותה מאז גרסת אלפא, רק שים לב שאם ברשותך מעבד מסוג פרסקוט של אינטל , מיקרוסופט הוציאה עידכון מיוחד.גם עידכון ביוס יועיל לך ומנע קריסה של מערכת ההפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.