עבור לתוכן

קונה רמקולים

Featured Replies

פורסם

יש סיכוי גדול מאוד שאני קונה את הרמקולים הללו :

http://www.klhaudio.com/9250b.htm

ורציתי לקבל מימכם תגובות עליהם.

אז יאללה , שפכו  ;)

פורסם

ואתה מחבר את זה ל...?

פורסם
  • מחבר

ואתה מחבר את זה ל...?

זאת לא השאלה כרגע , אני מדבר על הרמקולים ולא על הרסיבר (שהוא כנראה יהיה של פיוניר וזה הדבר היחיד שאני יודע)

פורסם

אתה הולך לתקלט במסיבות או משו?

כי אם לא, אני לא רואה שום צורך ברמקולים הללו אם לא מדובר ב"מוזיקת מועדונים" ו\או באולם ממוצע...

פורסם
  • מחבר

אתה הולך לתקלט במסיבות או משו?

כי אם לא, אני לא רואה שום צורך ברמקולים הללו אם לא מדובר ב"מוזיקת מועדונים" ו\או באולם ממוצע...

אני שומע חזק מוסיקה ואני רוצה עוצמה + איכות

אין פה שום עיניין במועדונים או משהו כזה , זה לחדר

פורסם

"איכות" ו"עוצמה" לא נמדדים בגודל...

"איכות" זה דבר סוביקטיבי (וסביר מאד להניח ש"איכות" הרמקולי מסיבות הללו לא ישמיעו בחייהם) כאשר "עוצמה" נמדדת על פי נתון הנצילות בעיקר. אני יכול לתת לך דוגמאות לרמקולים קטנטנים עם נתון גבוה יותר = הם מפיקים יותר דציבלים (אם כי לפרוטוקול, יש להתחשב בנתון ההתנגדות שלהם) = רמת רעש גבוהה יותר. נכון, הרמקול הזה ידחף יותר אוויר וייצר יותר באס מכל רמקול ביתי שנמליץ לך עליו; מן הסתם האיכות תהיה זוועתית אבל האוקטבות יכו בך ישר בחזה. אם זה מה שאתה מחפש, תמו חיפושיך.

פורסם
  • מחבר

"איכות" ו"עוצמה" לא נמדדים בגודל...

"איכות" זה דבר סוביקטיבי (וסביר מאד להניח ש"איכות" הרמקולי מסיבות הללו לא ישמיעו בחייהם) כאשר "עוצמה" נמדדת על פי נתון הנצילות בעיקר. אני יכול לתת לך דוגמאות לרמקולים קטנטנים עם נתון גבוה יותר = הם מפיקים יותר דציבלים (אם כי לפרוטוקול, יש להתחשב בנתון ההתנגדות שלהם) = רמת רעש גבוהה יותר. נכון, הרמקול הזה ידחף יותר אוויר וייצר יותר באס מכל רמקול ביתי שנמליץ לך עליו; מן הסתם האיכות תהיה זוועתית אבל האוקטבות יכו בך ישר בחזה. אם זה מה שאתה מחפש, תמו חיפושיך.

דווקא אמרו לי שלרמקולים האלו יש איכות ממש טובה (מנסיון כמובן) וגם עוצמה אדירה

פורסם
  • מחבר

אז תאמרו לי , על הדף בנתונים איך הרמקולים האלו?

פורסם

נתונים יבשים לא אומרים הרבה. לך תשמע אותם ותשמע עוד רמקולים אחרים - יקרים יותר, יקרים פחות - ובחר במה שמצא חן בעיניך יותר (מבחינת "איכות" ו"עוצמה")

פורסם
  • מחבר

נתונים יבשים לא אומרים הרבה. לך תשמע אותם ותשמע עוד רמקולים אחרים - יקרים יותר, יקרים פחות - ובחר במה שמצא חן בעיניך יותר (מבחינת "איכות" ו"עוצמה")

ספפה

יום שישי אני הולך לישמוע את הרמקולים האלו בידיוק על המגבר שאני גם יקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים