עבור לתוכן

PROJECT:HTPC^2 ( עדכון עמ 4 29/10/04 )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מחשב למערכת קולנוע ביתית , מחשב עם מארז יפה כזה דקורטיבי שמונח לרוב בסלון איפה שיש רמקולים וטלויזיה טובה ובלה בלה בלה בלה

• תגובות 31
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מחשב למערכת קולנוע ביתית , מחשב עם מארז יפה כזה דקורטיבי שמונח לרוב בסלון איפה שיש רמקולים וטלויזיה טובה ובלה בלה בלה בלה

כן, והוא גם לא צריך להיות מחשב חזק כל כך. מספיק סלרון ו256 ראם. כרטיס מסך צריך משהו עם TV OUT. ואז פשוט מחברים את המחשב לרמקולים של המערכת קולנוע ביתית ואת הכרטיס מסך לטלויזיה ואז מכניסים דיסק, מפעילים את הסרט ונהנים!

ודרך אגב אם אתה לא יודע מה זה pc-Personal Computer

ביחד HTPC-Home theater personal computer.

פורסם

אני פה אם מישהו צריך קצת עזרה :)

פרויקט הHTPC שלי

תמונה של ה HTPC שלי

ד.א.

מאז עודכנו עוד הרבה דברים אבל לא התפניתי לעדכן :\

גם יש עוד כל כך הרבה מה לעשות :\

עריכה:

אמנם תמונה מלפני הצביעה, אבל לפחות שתראו איך הכל מסתדר.

סידור המארז

פורסם
  • מחבר

WOW

כן אני יודע מה זה , אני הולך להתקין על זה גם וינדאוס מדיה סנטר ולחבר את זה לממיר ובאלגנים :):smile1:

פורסם

נראה אחלה!

)השירטוט של ETB ייצא ממש יפה..(

רק רציתי להבין למה אתה שם גם כונן של ג'יגה למ"ה, ועוד כונן של 40?.. הכונן השני לסרטים ודברים כאלה?.. (בשביל מה בכלל אתה צריך את הכונן של הג'יגה?(

(ומה נסגר עם התמיכה של פיירפוקס עם הפורם הזה?! כל הסוגריים משתגעים..(

פורסם
  • מחבר

כמו שציינת זאתי בידיוק המטרה אמורה להיות , הכונן של הגיגה זה למערכת הפעלה וה 40 זה לסרטים אבל נראה לי שאני אותר על הכונן הקטן בגלל שהוא ישן והוא מאט את המערכת , אני פשוט טסתדר עם כונן של 40 וזהו .

בעקרון חשבתי שאם יש לי את הסרטים בנפרד אז אני עדיין יכול להוציא את הכונן והמחרכת תעבוד ושלא תיהיה תלוייה בהארד של הסרטים .

פורסם

תוותר על הרעיון

המערכת לא תתפקד עם כונן ג'יגה

שים לפחות איזה 10-20 ורצוי מאוד מאוד שתשים 8 מ"ב באפר.

פורסם

תוותר על הכונן של הג'יגה

תקנה לך עוד אחד של 10 אם תמצא

בג'יגה לא יכנס המדיה סנטר

פורסם
  • מחבר

יש לי גם עוד 40 גיגה של הנגן שלי אז אני מסודר

פורסם
  • מחבר

אז ככה הנה העדכון המובטח .

החלטתי לצלם ולא היה לי כוח לחכות שיבואו עם המצלמה כי אפשר לחכות לנצח , אז הנה מה שעשיתי עד עכשיו .

בכללי יש לי את השלד של המארז .שעליו הכל יושב ועליו יתיישב בהמשך הכיסויי .

עד עכשיו השתמשתי בהרבה שפכטל כפי שאפשר יהיה לראות בתמונות כי יש הרבה חורים ודברים שסגרתי פה ושם בכדי ליצור אחידות במשטח .

התיכנונים הראשוניים היו שכל המארז יורכב מלוחות נירוסטה שהובטחו לי במחיר זול אך דפקו אותי והמחיר היה גבוה מאד (200 ש"ח למטר ) אז ירדתי מהעניין

של לקנות נירוסטה והלכתי על דברים יותר זמינים כמו פח של מארזים ישנים וכל מיני דברים שיש בבית .

ולתמונות .

fronthtpc.jpg

mother.jpg

fronthtpc2.jpg

הפאנל הזה ישתנה בהמשך היום או מחר , החלק הימני ללא השפכטל יחתך ויתקצר , כל השפכטל ישתייף ויצבע , המסגרות אר אמורות להציג איפה יכנס ה DVD

והצג ובלה בלה בלה כל שאר הדברים שיהיו

hdd_fan.jpg

הנה משהו קטן שחשבתי עליו , חיברתי מאורור 4 ס"מ קטן מתחת להארד דסק ראנק שיתן קירור כל שהוא להארד

upside.jpg

ככה הראנק יושב במחשב , מתאים כמו כפפה , הראנק יחתך קצת בכדי לסדר חיזוק ל DVD ובכדי שה DVD יוכל גם להיכנס .

back.jpg

וככה הכל נראה מאחור .

צפויים עידכונים בקרוב :)

פורסם

נראה טוב!!!

תמשיך ככה!

איתן

פורסם

חמוד!

המאוורר ייצא ממש אחלה.. רק זה בכלל יהיה אפקטיבי?

(ובכלליות.. HTPC בגדול איך הם מבחינת הרעש?.. כי בסה"כ יש להם מארז פיצי ואני משער שזה מחייב קירור סביר+..)

פורסם

לי יש HTPC עם מאוורר אחד של אנרמקס על 3V ועוד מאוורר אחד בספק.

אני מקווה להחליף את הספק ב FANLESS של ANTEC....

ואת ההרד דיסק להחליף מ WD לסמסונג, שלא נדבר על ה"סנדויץ'" שאני בונה לו(שלחתי כבר תרשימים לחבר שיש לו גישה למחרטה).

ואז המחשב יהיה סופר שקט :)

פורסם

נראה טוב!,תנסה לצלם את כל ה-HTPC ולא רק חלקים ממנו..

פורסם

איפה מצאת משטח לשים עליו ת'לוח כמו שיש במארזים

אני מחפש כזה כבר חודש וכל מה שמצאתי זה של פנטיום 1

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים