פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים ויכוח חסר משמעותאין את הכרטיסים בכל מקרה בארץ ומי שתמחר גם לא מסוגל למכור את הכרטיסים אז על מה דנים?הכרטיסים לא זמינים בשום חנות בארץ ואף אחד לא מסוגל כרגע למכור אותם.אני ממליץ שתחכה עם הזמנה עד שהכרטיסים יהיו זמינים בארץ ביותר מחנות אחת שרק מעלה תמונות לאתר.אני מאמין שהכרטיסים יהיו זמינים ביותר חנויות גם המחירים ירדואז למה לשלם היום על כרטיס שאולי תקבל עוד חודשייםותחשבו על זה.....
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים תספר שקיבלת אלבטרון אחרי 7 ימיםלידטק אולי יש סיכוי להשיגאלבטרון אין סיכויבדוק מול היבואן "רוזטק"
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר תספר שקיבלת אלבטרון אחרי 7 ימיםלידטק אולי יש סיכוי להשיגאלבטרון אין סיכויבדוק מול היבואן "רוזטק"למה לאלברטון יותר??ולרוזטק יש אתר?*עריכה מצאתי תאתר
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים גם אני רציתי 6600 וראיתי בפנדהמכיוון שלא התחייבו לזמן אספקה בדקתי ישירות מול היבואן והוא אמר שאין להם עדיין צפי הזמנותשים לב שבכל האתרים שמוכרים אלבטרון אין את הכרטיס חוץ מ....אם אתה רוצה להזמין ולא לקבל אחרי חודשיים אז אין בעייהתתקשר לרוזטק ותדבר עם האנשי מכירות והם יגידו לך שאין להםאני כבר בדקתי אני לא סתם אומר לךאני ממתין עד שהאלבטרון יגיע כי הוא הטוב מכולם
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר גם אני רציתי 6600 וראיתי בפנדהמכיוון שלא התחייבו לזמן אספקה בדקתי ישירות מול היבואן והוא אמר שאין להם עדיין צפי הזמנותשים לב שבכל האתרים שמוכרים אלבטרון אין את הכרטיס חוץ מ....אם אתה רוצה להזמין ולא לקבל אחרי חודשיים אז אין בעייהתתקשר לרוזטק ותדבר עם האנשי מכירות והם יגידו לך שאין להםאני כבר בדקתי אני לא סתם אומר לךאני ממתין עד שהאלבטרון יגיע כי הוא הטוב מכולםאז אני יקנה של ליטק
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר שנתיים אחריות מול 3 עתידיות של אלבטרוןאני הייתי מחכה קצת אם אתה יכולאבל אני צריך תכרטיס להשבוע שבוע הבא
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר מה זה ה-6800NU?תביאו לינק... כמה זה עולה?לפי מה שאני יודע זה הכרטיס הכי חלש או השני הכי חלש מסדרת ה6800 של נוידיה והוא כנראה עולה 1000 ומשהו לפי מה שאני הבנתישווה לך לקנות כבר את הGT
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים 6800NU זה 6800 רגיל. הוא עולה בין 1800 ל2000 ש"ח והוא טוב יותר מ6600GT.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים כמו שכל אחד אמר לך עדיף ה אלבטרוןנסה להזמין מ פנדה תגיד להם שעם תוך שבוע אתה לא מקבל אתה מבטל את ההזמנה ...ואז תזמין מ זיג זג...ובקשר ל 6800nU כן הוא הרבה יותר חזק מ ה 6600GT אבל ברזולוציות הגבוהות ועם פילטרים... (מעל 1280)בגלל ה 12 צינורות עיבוד ורוח פס של 256ביט.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר כמו שכל אחד אמר לך עדיף ה אלבטרוןנסה להזמין מ פנדה תגיד להם שעם תוך שבוע אתה לא מקבל אתה מבטל את ההזמנה ...ואז תזמין מ זיג זג...העניין הוא שאני חייב אולו למקסימום עוד שבוע וגם קראתי הרבה תלונות על פנדה ובקשר לקירור זה לא כל כך משנה כי יש לי שני מאווררים בדיוק אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.