עבור לתוכן

הצילו! הביוס השתגע!!!

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא מחבר את הגשרים הנכונים, או שאתה מחבר בין כל מיני דברים שלא צריכים להיות מחוברים, הרבה דברים מוזרים עלולים לקרות..

פורסם
  • מחבר

Arctic Silver זה מוליך?

פורסם

זאת שאלה מכשילה ?

פורסם
  • מחבר

מה?! על מה אתה מדבר?! אינ רק שואל! זה מאוד חשוב לי לדעת!!!

פורסם

למה? כי מרחת אותו על כל המעבד כמו שהטמבלים בפוסיטיפ המליצו פעם לעשות ?

פורסם

הוא אמור לא להוליך

פורסם
  • מחבר

למה? כי מרחת אותו על כל המעבד כמו שהטמבלים בפוסיטיפ המליצו פעם לעשות ?

לא, כי כפי שכבר אמרתי לך ה-Arctic Silver זה החומר הכי מלכלך שנתקלתי בו בחיים שלי והוא גלש לאיזורים אחרים בזמן שניסיתי לנקות אותו... לקח לי רבע שעה להבין בכמה אלכוהול אני צריך להשתמש ואיך בדיוק לנגב את זה משם...

פורסם
  • מחבר

למישהו איכפת בכלל?! >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(>:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(

פורסם

בטח שהוא מוליך הוא עשוי מ 99 אחוז כסף טהור מוליך חום ומוליך................. חשמל !!!

cwm28.gifcwm28.gifcwm28.gif

דן

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בשעה טובה הכל הסתדר.(ואני חייב לציין שסידרתי את זה לבדי)

אז ככה:

שום דבר לא עזר מבחינת גאמפרים או לחזור לברירות המחדל,

אז הגעתי למסקנה היחידה שלא ניקיתי מספיק טוב את המעבד אתמול כשהתקנתי HSF חדש ועקב כך קיצרתי כמה גישרי Lים שגרמו ללוח להתחרפן.

אז חזרתי לאלכוהול ולקיסם אוזניים וקרעתי למעבד(ובמיוחד לגשרים) את האם אם אם אמא של הצורה בשיפשוף חזק במיוחד.

ועכשיו הכל בסדר

וה- Vcore חזר ל 1.75

>>>BE WARE<<<

ARCTIC SILVER

[glow=blue,2,300]מוליך חשמל[/glow]

פורסם

פחחחחחחחח

קרנף אתה !!!!!!!!

יפה יפה

אצלי בשעה טובה עשיתי סוף סוף את החצי פאןבאס , וחיברתי את האולטרה עם לד ביקורת .

לקח לי משהו כמו 4 שעות , עם הפסקה של 3 וחצי שעות !

והיום יזכר בהיסטוריה כיום שאני לראשונה נגעתי במלחם אחרי 4 שנים שלא נגעתי בו !!!!!!

ישששששש !!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים