פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים בקשר להוצאת הכבל של הATX אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדיםאבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניהאין איזה שיטה אחרת ?חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים קניתי תא הסליבינג הזה, ראיתי כמה זה מסובך והגעתי למסקנה שאני לא עד כדי כך חסר חיים שאני יתחיל לפרק את כל החיבורין מולקס במחשב שלי, אז לקחתי אזיקונים רגילים שיש בכל חנות חומרי בניין, וסידרתי את הכבלים, וסגרתי ענייןץויש לי על המדף ערכת סליבינג כחולה שלא נגעתי בה עד היום.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים זה ממש לא מסובך , פשוט לוקח איזה כמה שניות לתפוס את הדרך איך לעשות את זה ואחרי זה זה כבר לא בעיה . :spermat:
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים לפותח הת'רד: יש גם לחצן מיוחד שלוחץ אותם פנימה והחוצה ואז החיים יותר קלים, אך אני מניח שהוא לא זול בכלל.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים חיבורי המולקס זה עוד החלק הממש קל, במיוחד עם המכשיר להוצאה שמגיעה עם הערכה של הסליבינג (נראה לי שמגיע, הוא בטוח מגיע כשאתה קונה מולקסים של וונטק). באמת הATX זה זיון שכל. אבל הבנתי שיש גם כלי מיוחד לזה, רק עוד לא ראיתי כזה
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אחי אם אתה יודע איך להשתמש במלחם אז אני עשיתי בדרך הבאה : פותח את הספק שם זה יותר פשוט מוצא את כל החוטים של ה-ATX רושם בדיוק איך היו מוציא אותם שם סליב...מחזיר פשוט וקל
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר לכל אלה שדיברו על הלחצן המיוחד אפשר פרטים?ובקשר לאחרון שהציע לי עם מלחם זה גם סיפור :\
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים זה לא סיפור פשוט מחמממים את הבדיל מוציאים את הכבלים , מלבישים סלייבינג ומחזירים בחזרה את הכבלים , מלחימים וזהו , בידיוק 2 דקות עבודה גג
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים זה לא סיפור פשוט מחמממים את הבדיל מוציאים את הכבלים , מלבישים סלייבינג ומחזירים בחזרה את הכבלים , מלחימים וזהו , בידיוק 2 דקות עבודה גג כן, רק שאם אתה דופק הלחמה אחת אז סביר להניח שהלך הספק. צריך להזהר.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים נו מן הסתם , אני כאשר אני מפרק ספק אני מצלם אותו ורושם איפה כל חיבור , אפילו אם שכחת זה לא ממש קשה להבין לאן מה נכנס כתוב בכל חור כמה וולט זה ובלה בלה בלה
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים יש לי חולץ מולקס כזהאתה מוזמן להגיע אליי- אני גר ליד אשקלוןואני אעזור לך בזהנדב
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים פעם רציתי לעשות סליבינק לספק ג'נרי שהיה לי ע"י שרוולים מתכווצים בקיצור לא היה לי כח לפרק את המולקסים אז חתחתי את כ-ל הכבלים הלבשתי את השרוולים וחיברתי חזרה צבע לצבע והכל היה פיקס ועבד מצויין וזה לקח 10 דקות
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים הדבר הגרוע ביותר הוא לחתוך את החוטים. לא מומלץ.!הכי מומלץ להוריד ולהלחים שנית החיבורים לספק הכח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.