עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לסלייבינג עם הערכה של של וונטק

Featured Replies

פורסם

בקשר להוצאת הכבל של הATX

אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדים

אבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניה

אין איזה שיטה אחרת ?

חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש

פורסם

פעם מצד אחד , פעם מצד שני

פורסם

צריך הרבה עצבים לזה..

פורסם

קניתי תא הסליבינג הזה, ראיתי כמה זה מסובך והגעתי למסקנה שאני לא עד כדי כך חסר חיים שאני יתחיל לפרק את כל החיבורין מולקס במחשב שלי, אז לקחתי אזיקונים רגילים שיש בכל חנות חומרי בניין, וסידרתי את הכבלים, וסגרתי ענייןץ

ויש לי על המדף ערכת סליבינג כחולה שלא נגעתי בה עד היום.

פורסם

זה ממש לא מסובך , פשוט לוקח איזה כמה שניות לתפוס את הדרך איך לעשות את זה ואחרי זה זה כבר לא בעיה . :spermat:

פורסם

לפותח הת'רד: יש גם לחצן מיוחד שלוחץ אותם פנימה והחוצה ואז החיים יותר קלים, אך אני מניח שהוא לא זול בכלל.

פורסם

חיבורי המולקס זה עוד החלק הממש קל, במיוחד עם המכשיר להוצאה שמגיעה עם הערכה של הסליבינג (נראה לי שמגיע, הוא בטוח מגיע כשאתה קונה מולקסים של וונטק).

באמת הATX זה זיון שכל. אבל הבנתי שיש גם כלי מיוחד לזה, רק עוד לא ראיתי כזה :)

פורסם

אחי אם אתה יודע איך להשתמש במלחם אז אני עשיתי בדרך הבאה : פותח את הספק שם זה יותר פשוט מוצא את כל החוטים של ה-ATX רושם בדיוק איך היו מוציא אותם שם סליב...מחזיר פשוט וקל

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שדיברו על הלחצן המיוחד אפשר פרטים?

ובקשר לאחרון שהציע לי עם מלחם זה גם סיפור :\

פורסם

זה לא סיפור פשוט מחמממים את הבדיל מוציאים את הכבלים , מלבישים סלייבינג ומחזירים בחזרה את הכבלים , מלחימים וזהו , בידיוק 2 דקות עבודה גג

פורסם

זה לא סיפור פשוט מחמממים את הבדיל מוציאים את הכבלים , מלבישים סלייבינג  ומחזירים בחזרה את הכבלים , מלחימים וזהו , בידיוק 2 דקות עבודה גג

כן, רק שאם אתה דופק הלחמה אחת אז סביר להניח שהלך הספק. צריך להזהר.

פורסם

נו מן הסתם , אני כאשר אני מפרק ספק אני מצלם אותו ורושם איפה כל חיבור , אפילו אם שכחת זה לא ממש קשה להבין לאן מה נכנס כתוב בכל חור כמה וולט זה ובלה בלה בלה

פורסם

יש לי חולץ מולקס כזה

אתה מוזמן להגיע אליי- אני גר ליד אשקלון

ואני אעזור לך בזה

נדב

פורסם

פעם רציתי לעשות סליבינק לספק ג'נרי שהיה לי ע"י שרוולים מתכווצים בקיצור לא היה לי כח לפרק את המולקסים אז חתחתי את כ-ל הכבלים הלבשתי את השרוולים וחיברתי חזרה צבע לצבע והכל היה פיקס ועבד מצויין וזה לקח 10 דקות

פורסם

הדבר הגרוע ביותר הוא לחתוך את החוטים. לא מומלץ.!

הכי מומלץ להוריד ולהלחים שנית החיבורים לספק הכח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים