עבור לתוכן

המסך מהבהב ! יש תמונות בפנים !

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

Up

בבקשה תעזרו לי... !

מה לעשות להדביק את זה .?

עם מה להדביק ?

זה מסוכן ?

פורסם

אל תקפיץ, אם מישהו היה יודע, הוא היה אומר.

תקח את המסך לתיקון.

פורסם

היה לי את זה גם ממזמן קח אותו לתיקון ושלא תעיז לפתוח אותו לבד כי לא תמיד ולפעמים לוקח זמן עד שהחשמל מתפרק מהמסך וזה מסוכן מאוד.

פורסם
  • מחבר

לא אחי...

תבין אני רק צריך להדק את הרווח שבין הפאנל למסך...אני אל חושב שזה מחיר של תיקון...

ותודה על התגובה.

פורסם

אם זה רק עניין של איזשהו מגע רופף, ואתה צריך ללחוץ, אני דווקא הייתי מנסה ללכת על משהו אחר, לא הדבקה.

נסה לקפל דף נייר כמה קיפולים (חצי, רבע, ואז שמינית) עד שהוא יהיה עבה כמו החריץ שיש לך בין הפלסטיק של המסך והזכוכית של המסך עצמו..

תדחוף את הנייר לשם, שהוא כאילו יהיה תקוע ביניהם וילחץ על המסך.

מקווה שיעבוד. בכל מקרה, אם לא, אל קח את המסך לתיקון. זה לא אמור להיות ממש יקר...

ו.. הערה אחרונה, אני פשוט חייב... אני שונא את פאקרד בל. שונא שונא שונא!

פורסם

כן טעות מי שהמציא את החברה הזאת...

פורסם

אוי לחבר שלי היה גם מסך של פאקרד בל וגם לו הייתה את הבעיה הזאתי... תגיד ניסית לשנות רזולוציה וליראות אם זה הסתדר? או שזה תמיד נישאר ככה תקוע? אצל חבר שלי זה פשוט הסתדר לו יום אחד כשהייתה לו הפסקת חשמל והוא בדיוק הדליק את המסך, אין לו מושג איך זה הסתדר בדיוק אבל זה הסתדר

פורסם

רק לא להעיז לפתוח לבד. מסך יכול להחזיק חשמל במשך *חודשים* ויש בו מתח של לפחות **25 אלף וולט**. בשביל לפתוח מסך צריך לדעת איך לפרוק מסך, ותאמינו לי שאתם לא רוצים להתעסק בזה.

תנסה לעשות איזה קומבינה פשוטה עם קרטון דק שתדחוף שם (בריסטול מקופל למשל). לא עובד? קח אותו לתיקון, תראה כמה הם רוצים, תראה אם לא משתלם לך לקנות מסך חדש (ולא של פקארד-בל).

פורסם

רק לא להעיז לפתוח לבד. מסך יכול להחזיק חשמל במשך *חודשים* ויש בו מתח של לפחות **25 אלף וולט**. בשביל לפתוח מסך צריך לדעת איך לפרוק מסך, ותאמינו לי שאתם לא רוצים להתעסק בזה.

תנסה לעשות איזה קומבינה פשוטה עם קרטון דק שתדחוף שם (בריסטול מקופל למשל). לא עובד? קח אותו לתיקון, תראה כמה הם רוצים, תראה אם לא משתלם לך לקנות מסך חדש (ולא של פקארד-בל).

וואי זה ממש הרבה!

::)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות !

אני יעשה את מה שאמרתם עם הנייר זה 100 אחוז יעבוד !

ןגם אני שונא את פאקארד בל !!!

בשביל תמיכה תכנית רק לדבר איתם צריך למסור מספר כרטיס אשראי !!!

וגם אם הצלחתי להגיע למספר של החינם ביקשתי פעם שיגידו לי יך מגיעים לביוס ! לא אמרו לי !

אמרו לי תביא את המחשב למעבדה !!!

באתי התקשרתי לחנות השכונתית ישר אמרו לי ללחוץ f2 וואלה זה עובד !

אבל פאקארד על זה רוצים כסף !!!! תגידו לכולם שלא יקנו מהם ! חרא של חברה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים