עבור לתוכן

בניתי מפרט למחשב ב7K תנו את דעתכם

Featured Replies

פורסם

[tr]שם מוצר כמות מחיר מחק

Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 1 473.62 ¤

NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 499 ¤

AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1 1059.72 ¤

Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 1 236.81 ¤

Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤

Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 686.74 ¤

Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 140 ¤

Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 1 668.98 ¤

A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 2 1199.98 ¤

Gigabyte GeForce FX6800 128MB Retail Video Card 1 1923.95 ¤

סה''כ: 11 6943.8 ¤

האם המפרט הזה טוב?.. או שה מסוכן מדיי ואפשר לקחת חלקים אחרים שיותר טובים.. במחיר יותר זול[/tr]

קירור ראיתי שהוא עולה 200 שקל

לוח אם ראיתי שהוא עולה 620

זיכרון ראיתי שעולה 500 שקל

הייתי יכול לקנות הכל ב 300 שקל פחות אבל בתפזורת מחניות אבל יש בעיה אני צריך לקנות מחנות אחת..

זה המחשב השני שאני קונה כבר...אז תנו את דעתכם עצתכם .. :bash:

פורסם

אני מבין שהרכבת ב לוגיק

הנה דברים לשנות

1. זיכרון קח של samsung או hynix שהם גם זיכרונות מצויינים .(תשאל את subx :) )

2.מעבד עדיף לקחת box כי עם בוקס מקבלים 3 שנים אחריות ועם tray רק שנה 1.

3.קיקור , עם אתה הולך לעשות OC את קח קירור כמו שאתה לוקח עכשיו עם לא ,אז הקירור הרגיל של AMD (שבא עם גירסת הbox) יספיק לך הוא קירור מצויין!

חוץ מזה , אין מה לשנות מחשב מעולה הרכבת.

פורסם

לדעתי , אם אתה גיימר תנסה לוותר על צורב די וי די , ולרדת לכונן קשיח של 120 (אם זה מספיק לך , זה מספיק לי בהחלט...)

ואולי להחליף ל 6800GT

שיתן לך ביצועים יותר טובים.. כרטיס מסך זאת השקעה ארוכת טווח... תחשוב על זה.

צורב די וי די , אתה תמיד ת וכל להוסיף בעוד 300-400 שקל... זה לא חייב להיות עכשיו

כמו שתוכל לקנות בעתיד הרד דיסק נוסף של 80 או כמה שבא לך , אם לא תסתפק ב120.

אבל כרטיס מסך , מה שתקנה עכשיו ישאר איתך , אז תחשוב על זה טוב :פ

בתנאי שאתה גיימר כמובן , אם משחקים לא ממש חשובים לך , אז לדעתי אתה אפילו יכול לקחת את ה

R9800pro

וגם אם תירצה מידי פעם לשחק , הוא יתן לך תוצאות טובות.

פורסם

שים לב מה הייתי עושה:הייתי מוותר על הקירור הנוסף של זלמן (המעבד כבר מגיע עם קירור, TT TR2) וחוסך 236 ש"ח, הייתי לוקח את הזכרונות של סמסונג אשר אינם נופלים במאומה מהזכרונות של A-DATA וחוסך עוד 120 ש"ח, נשארו לך 356 ש"ח ספייר.

תוסיף עליהם עוד 100 על הסכום הזה שנשאר לך,ובמקום הכרטיס מסך 6800 אשר במפרט שלך תקנה 6800GT של POINT OF VIEW מנועה מחשבים(3 שנים אחריות) במחיר 2400 ש"ח.

כמו כן, למיטב ידיעתי המארז מגיע בצבע שחור והכוננים בצבע לבן..כדאי לקחת את המארז Compucase CI-6920 העולה אך מעט יותר, יותר איכותי ויפה, ומגיע עם דלת כך שלא כ"כ משנה מה צבע הכוננים.

Bessmertniy, המעבד 64BIT ב-LOGICPC מגיע עם 3 שנות אחריות למרות שהוא Tray.

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר\אני פשוט צריך מחשב שיכול לעלות לי משחקים בשנים הבאות וגם עכשיו..

כרטיס ב 2400 שקל בחיים לאא 2000 גג אפילו יותר מדיי אם עד שאני יקנה את זה יצא 6600GT ב 1500 שקל נקח אותו

בקשר לקירור בסדר.. אם אני לא יקח תמעבד עם קירור נקח את זלמן אם לא אז לא..

מארז לא משנה לי...צבע וכל זה ..נעשה סגנון חדש צבעים שלא מתאימים העיקר שיהיה פסדר עם ספק ושלא יעלה לי הרבה בגלל הצבע

מה חוץ הכל טוב?

מארז כזה זה כמו לקנות סובארו אימרפזה טורבו בצבע של פח זבל

פורסם

ADATA נחשב ליותר זול מהסמסונג\HYNIX והפרש הביצועים ביניהם הוא פשוט מזערי כל כך שאפילו בתוכנה הכי כבדה לא נראה שום הבדל. ככה שהADATA נחשב לקניה הכי משתלמת כאן.

בקשר ל6800... תשאיר את הרגיל אני לא חושב שה6800GT משתלם מכיוון שלדעתי בזמן שה6800 הרגיל לא יצליח להפעיל יותר משחקים מעל 20FPS בהגדרות בינוניות, גם ה6800GT לא יצליח. אין שום סיבה לקנות 6800GT כשגם ככה לא נראה את ההבדל ביניהם בשנה הקרובה (מינימום השנה הקרובה)

בקשר ליתר המפרט... תשים דחוף BOX ולא TRAY בעיקר בגלל האחריות. ואתה לא צריך גום קירור טוב בגלל שאם אתה לוקח כאלה זכרונות אני מנחש שOC טוב אתה לא תעשה (גם ככה לא צריך OC בשנה הקרובה למעבד הזה, אם בכלל) חוץ מזה לדעתי אחלה מפרט, אין מה לשנות. למרות שלדעתי 200GB זה מופרז, הכל בסדר. הכל לפי הצורך.

פורסם

Athlon 64 3000+ (S-754)

K8NS-Pro (s754)

512MB A-DATA (2x)

xfx 6800GT 256MB DVI,TV

80GB SATA

PIONEER AO8 DVD±R x16 Dual x2

Thermaltake Xaser Lanfire midi

סה"כ

6150

בלי ספק. ספק תקנה מnoacomp.co.il של tt 420w 340 שקל משהו כזה...

פורסם

ADATA נחשב ליותר זול מהסמסונג\HYNIX והפרש הביצועים ביניהם הוא פשוט מזערי כל כך שאפילו בתוכנה הכי כבדה לא נראה שום הבדל. ככה שהADATA נחשב לקניה הכי משתלמת כאן.

בקשר ל6800... תשאיר את הרגיל אני לא חושב שה6800GT משתלם מכיוון שלדעתי בזמן שה6800 הרגיל לא יצליח להפעיל יותר משחקים מעל 20FPS בהגדרות בינוניות, גם ה6800GT לא יצליח. אין שום סיבה לקנות 6800GT כשגם ככה לא נראה את ההבדל ביניהם בשנה הקרובה (מינימום השנה הקרובה)

בקשר ליתר המפרט... תשים דחוף BOX ולא TRAY בעיקר בגלל האחריות. ואתה לא צריך גום קירור טוב בגלל שאם אתה לוקח כאלה זכרונות אני מנחש שOC טוב אתה לא תעשה (גם ככה לא צריך OC בשנה הקרובה למעבד הזה, אם בכלל) חוץ מזה לדעתי אחלה מפרט, אין מה לשנות. למרות שלדעתי 200GB זה מופרז, הכל בסדר. הכל לפי הצורך.

1.מה זה "נחשב ליותר זול"?בחנות ממנה נבנה המפרט, ה A-DATA פשוט יותר יקר מהסמסונג בלא מעט, וזאת עובדה..

2.כאמור, למעבד Tray בלוג'יק הוסיפו קירור Thermaltake TR2, והוא מגיע עם 3 שנים אחריות.

3.מה שאמרת לגבי הכרטיס מסך פשוט אינו נכון. ה-GT בהגדרות גבוהות עולה פי 2 ויותר בביצועיו על ה-6800 הרגיל. ראה את הסטיקי בפורום תצוגה וגרפיקה,

אם לוקחים את הזיכרון של סמסונג במקום A-DATA ומוותרים על הקירור, אין צורך לחרוג כמעט בכלום בשביל לקבל כרטיס מסך חזק הרבה הרבה יותר.

פורסם

1.מה זה "נחשב ליותר זול"?בחנות ממנה נבנה המפרט, ה A-DATA פשוט יותר יקר מהסמסונג בלא מעט, וזאת עובדה..

2.כאמור, למעבד Tray בלוג'יק הוסיפו קירור Thermaltake TR2, והוא מגיע עם 3 שנים אחריות.

3.מה שאמרת לגבי הכרטיס מסך פשוט אינו נכון. ה-GT בהגדרות גבוהות עולה פי 2 ויותר בביצועיו על ה-6800 הרגיל. ראה את הסטיקי בפורום תצוגה וגרפיקה,

אם לוקחים את הזיכרון של סמסונג במקום A-DATA ומוותרים על הקירור, אין צורך לחרוג כמעט בכלום בשביל לקבל כרטיס מסך חזק הרבה הרבה יותר.

אה, אם הוא קונה מלוג'יק.. אז הסמסונג היניקס יותר זול. חשבתי שהוא יכול לגוון ולקנות את הזכרונות מKSP וכדומה.

ובקשר ל6800GT, אני לא מוצא את הנכונות לקנות אותו. גם אם הוא כן יהיה יותר טוב.. זה לא אומר שהוא שווה את הכסף, כי עוד פעם, אני לא חושב שיהיה הבדל מורגש ביניהם. נגיד זה הולך ככה:

עוד שנה-ממוצע 60FPS ל6800GT במשחקים חדשים ו45FPS ל6800NU (הבדל שלא נראה אותו)

עוד שנתיים-ממוצע 25FPS ל6800GT למשחקים לתקופה הזו (מי יודע מה יהיה עד אז) וכ20FPS ל6800NU (הבדל שגם לא נראה אותו מכיוון שהם מאוד צמודים)

ואני לא כותב את זה סתם. האפקטים נעשים יותר כבדים, המשחקים משתמשים בשיידרים מתקדמים יותר, וזה מוביל את 2 הכרטיסים לאותה המסילה, ובאיזשהו שלב יהיה הפרש של 2-3FPS בין 2 הכרטיסים בגלל התפתחות הגרפיקה.

וכשזה יקרה, כבר אז אנחנו נקנה כרטיסי מסך עם ג'יגה VRAM לAGP (אין שום סיבה שלא יהיו)

אז עדיף 6800NU על פני 6800GT כשחושבים על זה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים