עבור לתוכן

17` MAG 796FD2 Diamondtron Flat Monitor vs 17` Samsung 757NF Diamondtron Flat Mo

Featured Replies

פורסם

פירסמתי את זה במסכים לכל ....

אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה.

אז מה משני אלה עדיף?

סמסונג

מאג

או שבכלל עדיף משהו אחר...

פורסם

הדגם הזה של Samsung עולה במחיר של מסך 19" איכותי כמו F900B..

לדעתי לך על המאג. כדאי לנסות ולראות אותו בעיניים לפני הקניה, אולי דווקא ה-LG F700P ימצא חן בעיניך יותר (עולה מעט פחות ג"כ)

כנ"ל כדאי לחשוב כמו שאמר Bessmertny על הדגם G75F של Viewsonic. הסמסונג בכ"מ יקר מדי ולא משתלם.

פורסם

אבל דיימונדטרון חברס דיימונדטרון

פורסם

anybody?

קדימה ברגע שאני מקבל תשובה אני הולך קונה....

פורסם

ההקפצה אסורה! קרא את חוקי הפורום.

פורסם

אני יודע אבל זה עבר דף כבר.

פורסם

אם יש לך את הכסף , תשקיע אותו לסאמסונג , פשוט מסך מושלם!! , אני פשוט מת על השפורפרת של סאמסונג! , היא מדהימה ועושה עבודה מצויינת , אחת היותר טובות(למסכים) , רואים במסך של אח שלי הרבה יותר טוב מהרבה מסכים אחרים שעולים הרבה יותר ממנו(וה797\757 הם בעיקרון אותו הדבר כמו המסך של אח שלי רק עם קצבי ריענון גבוהים הרבה יותר)

פורסם

אבל זה ה757

פורסם

MAG 796FD - מסך חד מאוד, עם מפרט טכני עשיר, וחדות תמונה משהו לא מהעולם הזה, אני ממליץ עליו.

הסמסונג 757NF הוא כנראה המסך הטוב ביותר מבין מסכי ה 17" אבל אני לא בטוח שאתה תמצא אותו בכלל בארץ וגם אם כן, אני לא סבור שהוא שווה את ה-400ומשהו ש"ח בינו ובין המאג כאשר שניהם למעשה מבוססים על שפורפרת דיאמונדטרון ואני לא בטוח שתמצא הבדל נראה לעין בין שניהם.

פורסם

אווו תודה רבה סוף סוף תשובה!

יש את ה 757 אן אף בלוג'יק.

אז אני אעשה את השיקולים שלי ואבחר ואחרי שאני אבחר אני אכין עליו ביקורת :).

תודה רבה שוב!

פורסם

זה NF? , אהה , אני דיברתי על 797MB\757DF\MB , בקיצור , אם תמצא את אלו זה יהיה ממש ממש טוב. , המאג בהחלט חד אבל הצבעים שלו פחות טובים ברמה ניכרת מהסאמסונגים..(וגם של כל שאר המסכים , המאג עוד נורמלי ביחס לLG)

פורסם

ואיפה יש אותם?

פורסם

אז זהו , שקשה מאוד למצוא אותם... , אם תמצא זה יהיה פשוט מעולה , אם לא , אז גם המאג 796FD2 יהיה מעולה...

פורסם

אני יותר בכיון של 757nf

מה אתם חושבים אז שכדאי לקחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים