עבור לתוכן

הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד במים כי המחשב שלי לפעמים נזרק לבריכה של השכן ויום אחד הוא כמעט יתפוצץ cpu-z אמר לי:"your skies and girim are freezed! in hot water!"

הכנסתי את זה לתנור אותו יום והמארז שלי הלך אז אני צריך גם מארז... איזה מארז עמיד אש ומים יש שמעתי המארזים של tt הם במיוחד למים (זה לא קשור לפורום אבל אם אני כבר פה אז תגידו לי) טוב אז לגבי הכרטיס מסך  :kopfpatsch: כמו שאמרתי אני צריך כרטיס מסך עמיד מים וכרטיס מסך עד 4000 אלף שקל חבר שלי ממליץ בחום על ה9800xt אבל הוא אמר שזה עולה 8000 אלף בגלל שזה עמיד במים אבל אני רוצה אחד מסידרת ה6000 חבר שלי לא כל כך מבין ואמר לי גם שאין עמיד במים בסדרת ה6000 כמו כן אולי סדרת הx-*** היה טובה לי גם אך אני צריך כרטיס מסך עמיד מים וחום של התנור...ואולי אמא שלי תזרוק את הכרטיס איזה יום אחד למיקרו וזה סיכון בשבילי כי במיקרו יש קרנים שיוכלו לי את הסקיים ואת הגירים אז אני צריך כרטיס מסך עמיד בקרני אולטרה סגוליות אם אפשר גם עם 20 גירים והכרטיסים היחידים (עוד הפעם אמר לי זאת החבר שלי שלא מבין במחשבים) הx-*** טוב אם אפשר אז להביא לי את זה כמה שיותר מהר  :);):D ;D >:(:(:o 8) ??? ::):P :-[ :-X :-\ :-* :'( :lol::cool2::screwy::smile1::jump::kopfpatsch::sleep::nixweiss::pissed::nono::bash: :bash: :s07: :s05: :silly::hat::hi::yelclap::xyxthumbs: מצטער היה לי דחף לזה כל הת'רד

דרך אגב: הלכתי לטירה יום אחד לבדוק אם יש עוד את המארז שלי הgebraly susy pep2890 אז יצא עכשיו gebraly susy pep3800 עכשיו אמרו לי הוא ב500 שקל והוא לוקח את הכל הtt ואת כל הgebraly susy האחרים 500 שקל נשמע לי מאוד טוב אמרו לי שהוא עמיד מים אש אולטרה סגולית הכל... אפילו אם הוא היה בשמש הוא לא יתחמם וזה מדעי הכל כן? הם היו בשמש והכל בדקו את זה gebraly susy הוא אחד המארזים המוקרים שיש אהה ועוד דבר בטירה שקרה לי ראיתי את המוכר של הgf4 ב4 אלף דפקתי לו שם מכות מה לא היה... הקיצר אני לא יודע מה לקחת.. עזרה בבקשה  :kopfpatsch::sleep::nixweiss::pissed::nono::bash::s07::silly: :s05: :hat::hi::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שמגיע לך באן, מתנה :hi:

פורסם

מי שהוא יכול להגיד לי איזה חנות היא טובה שבה אפשר לקנות מחשב?? חברה על רבה אני רוצה

וגם אם משהוא יודע אם יש win xp חדש????

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמגיע לך באן, מתנה  :hi:

מה? למה? בונא גם בתריד הקודם שלי עשו לזה חסימה אף על פי שתיקנתי את הבעיה. שמעו אחים שלי זה לא נחמד לעשות באן למישהו שצריך עזרה וחנות טובה. www.ksp.co.il
פורסם

אתה ממש מצחיק. :screwy:

בסוף תקבל חסימה כללית מכל הפורומים.

תהנה.

פורסם

אתה מקרה עצוב..... אני מרחם עליך..... :'(

אם אבא שלך היה נרדם באותו לילה הוא היה עושה טובה לכולנו.........

תקשיב עכשיו רציני אם אין לך מה לעשות ונמאס לך לשחק בביצים פשוט לך לישון או לחוג בינגו של זקנות

וחייה את חייך אף אחד לא יפריע לך

בתנאי שלא תחייה אותם כאן

אההה את לא מצחיק :-[ סליחה לא נעים לי אבל אתה יכול לעבוד בתר מפנה קהל בקומדי קלאב

פורסם

דווקה אותי זה הצחיק :smile1: כמו פרודיה על פורום תצוגה :screwy:

למתןהמציקן יש לי רעיון:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נו באמת, אם אתם מודעים לעניין שהת'רד לא ראוי לתגובות, למה הגבתם?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים