פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני מחפש כבר המון זמן בחיפה ולא מצאתיאנשים שיודעים איפה אפשר לקנות בחיפה וקריות אני אשמח אם ישאירו פה הודעה או ישלחו אלי את הטלפון\כתובת במסרים\איסי וכו...אנשים פרטיים שיש להם כמויות מכובדות של גומי יו במצב טוב (לא מטונפים\קרועים וכו...) גם הם מוזמנים ליצור איתי קשר באותם הדרכיםתודה.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר טוב לא ממש קיבלתי תשובה, לא יודע אם זה סתם בגלל שלא בא לכם לעזור או שבאמת אף אחד לא יודעבכל מקרה לכל החיפאים שמחפשים חנות טובה למוצרי גומי (בין היתר למודינג, גומי U גומי H וכו..)יש בחוצות המפרץ (שדרות ההסתדרות 172) חנות בשם "אחרים ורטהיים" והם מתעסקים בכל זה.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מתוך עניין... על איזה גומי אתה מדבר? באמת שאין לי מושג... ואני רוצה לדעתיניב
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים טוב לא ממש קיבלתי תשובה, לא יודע אם זה סתם בגלל שלא בא לכם לעזור או שבאמת אף אחד לא יודעבכל מקרה לכל החיפאים שמחפשים חנות טובה למוצרי גומי (בין היתר למודינג, גומי U גומי H וכו..)יש בחוצות המפרץ (שדרות ההסתדרות 172) חנות בשם "אחרים ורטהיים" והם מתעסקים בכל זה.האממ אני חיפשתי די הרבה זמן , זה מצד ימין כאשר אתה נוסע לקריות או מצד שמואל ?וכמה עולה מטר ?
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר האמת אין לי כל כך מושג בפרטים טכנייםאם יש לך שאלות בנוגע לחנות אתה מוזמן להתקשר אליהם"אחים ורטהיים"שדרות ההסתדרות 172זמני פעילות:א-ה בשעות 7:30 ועד 16:00ימי שישי בשעות 7:30 ועד 12:00טלפון:04-840-206304-840-206704-840-2064
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים EURO, קשה לך לענות לי על השאלה מה זה הגומי הזה בכלל... מה זה עולה לך כסף? אתה מתלונן אחרי זה שאנשים אחרים לא עונים לך, ואתה בטוח יודע את התשובה ממש תודה לך יניב
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר מה אתה בוכה, לא שמתי לב...גומי בצורת U שבפנים יש חריץ ריק, הוא מתלבש על קנטיםשחותכים מארז ורוצים שיהיה גימור מושלם אז מרכיבים על זה גומיוגומי בצורת H זה חיבור גם של המארז וגם של הפרספקט באותו הגומי (משני הצדדים)
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים ויש גם הסבר באתר כולל תמונות...http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.