עבור לתוכן

בעיה ב"חיסול" תהליך בWindows XP ובעיה במחיקת קובץ

Featured Replies

פורסם

1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי

The Operation could not be completed

A device attached to the system is not functioning

הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד...

איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו?

הערה:

חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה?

הוא חיוני?

מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף?

2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware.

אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL

(בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1.bin)

איך אני יכול להיפטר ממנו (האנטי וירוס לא מוחק אותו, ידנית אני לא מצליח למחוק אותו, דרך תוכנה ל"מחיקה בכח" לא מצליח, דרך Knoppix אפילו אני לא מצליח. הוא רושם לי את אותה הודעה שמנסים להעביר משהו לדיסקט נעול.

בתודה, OpenCan

פורסם

לגבי התהליך הסורר, האם אתה בטוח שזה השם שלו? כי אין עליו שום מידע בשום מקום. חוץ מזה, אם הוא נמצא בספרייה של הפנדה הוא בטח שייך לתוכנה עצמה, לא? אז למה לסיים אותו?

לגבי הבעייה השנייה, אין מצב שקובץ יהיה נעול באופן מוחלט. מה המערכת קבצים? האם זה NTFS? האם ב-Knoppix טענת את המחיצה עם הרשאות כתיבה מלאות?

נסה לעבוד עם Ad-Aware. הוא יכול למחוק קבצים כאלו לפני שמערכת ההפעלה טוענת אותם. או לחילופין, תתקין Process Explorer, הוא יכול למצוא בשבילך איזה תהליך משתמש ב-DLL הזה.

פורסם

PAV = Panda Anti Virus כאילו....

פורסם
  • מחבר

לגבי התהליך הסורר, האם אתה בטוח שזה השם שלו? כי אין עליו שום מידע בשום מקום. חוץ מזה, אם הוא נמצא בספרייה של הפנדה הוא בטח שייך לתוכנה עצמה, לא? אז למה לסיים אותו?

לגבי הבעייה השנייה, אין מצב שקובץ יהיה נעול באופן מוחלט. מה המערכת קבצים? האם זה NTFS? האם ב-Knoppix טענת את המחיצה עם הרשאות כתיבה מלאות?

נסה לעבוד עם Ad-Aware. הוא יכול למחוק קבצים כאלו לפני שמערכת ההפעלה טוענת אותם. או לחילופין, תתקין Process Explorer, הוא יכול למצוא בשבילך איזה תהליך משתמש ב-DLL הזה.

כן, אבל סתם נראה לי מוזר שהוא לא מוכן לסיים אותו :S

ומערכת קבצים Fat32, ויש לי גישה..

Ad-Aware לא מוחק, ולא מכיר את השני, ואני יודע כבר איזה תהליך, הNAV מצא לי שזה סוג של Spyware, ככה שזה לא ממש משנה לי לאן הוא מוביל

פורסם

Ad-Aware לא מוחק, ולא מכיר את השני, ואני יודע כבר איזה תהליך, הNAV מצא לי שזה סוג של Spyware, ככה שזה לא ממש משנה לי לאן הוא מוביל

אם אתה יודע איזה תהליך משתמש בו, ואתה מצליח לסיים את התהליך הזה, אז אח"כ אתה יכול למחוק את הקובץ.

פורסם

אני יכול להציע לך אפלקציה (פרי פיתוחי) היכולה לעקוב אחרי רוב הקריאות לקובץ DLL כלשהו ולהראות לך איזה תהליך השתמש בו.

פורסם

אני יכול להציע לך אפלקציה (פרי פיתוחי) היכולה לעקוב אחרי רוב הקריאות לקובץ DLL כלשהו ולהראות לך איזה תהליך השתמש בו.

מ ל ך ! ! !

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים