פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים כשאני מריץ את דום שלוש עם הרדאון וניסיתי את כל הדרייברים מ 4.9 ומעלה יש בעיה שרואים את רוב המסך שחור ורק פרטים מסויימים נראים - ככל שאני עולה עם ההגדרות כך רואים יותר ויותר שחור כאילו הכרטיס לא מסוגל לעמוד בקצב - אם יש למישהו מושג איך לעזור לי מאוד אודה לו , פשוט לא נראה לי שהכרטיס הזה יהיה כזה חלש
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר הסקרינשוטס יוצאים לי כקבצי TGA אפשר להעלות אותם ככה כי אין לי אפשרות לפתוח אותם כרגע ?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים למה כ- TGA?אתה לוחץ על printscrn במקלדת, הולך ל- Paint של Windows לוחץ על ctrl+V ושומר כ- jpg
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר הנה הצלחתי מעלה תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר כן זה הוסיף בהירות לחלקים שאפשר היה לראות אבל לא שינה כלום בחלקים השחורים
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אין סיכוי שככה זה באמת אמור להראות?המשחק הזה חשוך למדי... תנסה להאיר שם עם הפנס
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר לא, לא ככה זה אמור להראות - בדקתי וראיתי שכשאני מוריד את ההגדרות ואת הרזולוציה רואים הרבה יותר טוב וחלקים שהיו חשוכים לגמרי פתאום מתגליםלא הגיוני שאני צריך להוריד את ההגדרות של המשחק לבינוניות ולרזולויציה של 800X600 כדי שהמשחק יעבוד יכול להיות שהכרטיס פגום ? בבקשה הציאו פתרונות , באיזה תוכנות אני יכול לבדוק האם הכרטיס פגום ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.