עבור לתוכן

פרוייקט Black Alien(ע"מ 3) - עידכון שני

Featured Replies

פורסם

קשה ליעץ עם התמונות האלו :/

פורסם

בהצלחה בפרוייקט! התכנון נראה אחלה.. ואיזה ספק יש לך?.. ג'נרי?

ונראה לי יהיה לך בסוף יותר מדי בלאגן עם הצבעים.. מארז שחור, מאוורר לדים ירוק, מאוור 4 לדים.. (שלפי דעתי מאווררי 4 לדים זה אחד הדברים היותר המכוערים שיש.. :| )

אני אישית אוהב מארזים עם צבע אחד או שניים שבולטים.. אבל זה רק אני (:

קיצור בהצלחה ומחכים להתפתחויות..

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כסף מיותר להביא לי אין לי בעיה , אני משתמש במה שיש...

גם אני אוהב עם צבע אחד או שניים , ויש לי כחול + ירוק , ואת המאורר לדים 4 צבעים , זה לא כזה נורא...

פורסם

גיא אני מקווה שתצליח בפריוקט אבל תבין שיש לך זמן מוגבל, אין לך את כל 3 השבועות האלה שאתה מדבר עליהם, יש לך רק שבועיים מהיום!

פורסם

אם אתה צריך דרמל למשהו אני פה

פורסם
  • מחבר

אני שונא טאונדרבלייד! , היתרון היחיד שלהם זה שהם יפים , אבל הם נהרסים כהרף עין(:P , איזה שפה) , היה לי טאנדרבלייד ירוק במגירה ששמרתי אותו לשים אחרי סיום הפרוייקט בפרונט(כמו שתוכנן) , ופתאום אני רואה שהכבלים שהיו מולחמים למאורר יצאו! , בקיצור , ניסיתי להלחים(זה מאוד קשה שיש לך 3 הלחמות על בערך 3\4 סנטימטר ואתה צריך להלחים לכל אחד שני כבלים , בקיצור , הלחמתי , אבל רק הלדים עובדים , המאורר לא זז...

בקיצור , לא רק זה , הם גם לא חזקים בגרוש! , אולי 25CFM במקרה הטוב...

שיהיה קצת כסף אני יקנה לדים ירוק של COOLERMASTER...

עריכה: הוא עובד#@!%#! הוא קם לתחייה , אבל הוא מסתובב נורא לאט(אולי זה בכלל שעוד לא הלחמתי לו את החיבור שמודד RPM בחזרה)

פורסם
  • מחבר

שלב השיוף הושלם , תמונות מחר(מצלמת סטילס>סורק)

מהלך השבוע המארז יעבור את החיתוכים

ושבוע הבא\סופשבוע צבע

הצבע יהיה ככה , כל המארז יצבע בשחור מט , והפאנלים של ה5.25 והפלופי יצבעו בכסף מבריק יפה , על הדלת השניה כאמור תהיה התמונה הבאה :

alien.jpg

וכמובן גם החייזר יצבע בכסף מבריק... , אחרי זה יבוא שלב הפרספקס והתקנת המערכת והמאוררים , וגמרנו :)

פורסם

אין פה ממש פרוייקט חוץ מצביעה חלון ותאורה ממש

אבל בכל זאת שיהיה בכיף

פורסם

סליחה שאני חריף קצת בדבריי, אבל מי אתה שתחלית עם זה פרוייקט או לא? :nono:

בכל זאת בהצלחה בפרוייקט סטינגר, בחלט ניראה פרויקט מבורך.

יש לי רק דבר אחד שלא אהבתי בכל התיכנון, וזה חריתת השם שלך על החלון, הוא לא ממש קשור לפרוייקט (כך לפחות זו דעתי), ויהיה נחמד עם תחרוט איזה ציור או כתובת שקשורה לנושא.

בהצלחה..

מחכה לתמונות.. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כפיר , אל תשכח גם את החלון למעלה , והוספת שני חורים למאוררים אחד מקדימה ואחד בגג , חריטה... , קימבון מאוררים , כל זה נקרא מודינג...

פורסם

טוב סבבה אחי לא באתי לשלול כלום

חבל שאין לי זמן לעבוד על הפרוייקט שלי שהייתי אמור להתחיל

משהו מאד בסובך אבל שטויות יבוא היום שאני יתחיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים