פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"חלמעבד Celeron 1.7GHZהטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקלורק לוח האם מקולקלאז אני צריך המלצות חברהתודה!עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה?http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ?אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים הלוח נראה טוב אבל,החברה שלו גרועה,היה לי שני לוחות של מסאי ושניהם בזבל.!!
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים התקנתי בחיים שלי מעל 100 לוחות שלהם ולא היו איתם בעיות מיוחדות.אבל הלוח הזה לא תומך בליבת ויליאמט כמו רוב הלוחות שנמכרים היום.ה P4P800 של אסוס הוא בין היחידים שעדיין תומכים בויליאמט אלא אם אתה מחפש משהו ממש זול (שלא יהיה ניתן לשידרוג).לפני שאתה קונה לוח תבדוק שאין לו זיכרון SDR, כי אם כן אתה צריך גם זיכרון (או בכלל להעיף את כל הסיפור ולקנות משהו יותר נורמלי: Celeron-D/Sempron/AXP).
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר אז ככה... דיברתי עם נציג של נועה מחשבים והוא נתן לי את הלוח הזהALBATRON PX848 Like Pro 320 ש"חמה דעתכם?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים אין לו דואל צ'אנל, אבל בשביל סלרון זה בסדר.אבל תבדוק אם הוא באמת תומך במעבד כי יש סיכויי טוב שלא.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים כן, חייב AGPX4 לפחותDDR הוא תמיד DDR SDRAM, זה שם פרטי ושם משפחה ;D (די ברצינות למען האמת).
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר תודה, פשוט אני מבולבל, כי מישהו באיזה פורום אחד אמר ש DDR SDRAM זה פשוט SDRAM חדש אבל זה לא DDR רגיל...תגיד יש לי כרטיס מסך נורא ישן (במחשב שהתקלקל עם הלוח אם) שהוא TNT64 נראה לי.. משהו כזה... יש לך אתר שמראה את כל כרטיסי המסך ועם צינורות העיבוד שלהם וחיבור ללוח אם?
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים הוא AGP X4 והוא עגלה, מה אתה צריך יותר מזה ?אני מקווה שהם לא חושבים להריץ על זה משחקים עדכניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.