פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אנ י לא רשמתי בכותרת הקודמת תתקנו אותי אם לא כתבתי נכון אז השאלה שלי זה איזה דרמל יותר טוב מקורי של חברת דרמל או חיקוי?ומה שווה ליקנות (דגם ספציפי)?????????
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני קניתי דרמל חיקוי והוא פשוט הפסיק לעבוד לי די מהר...אני אומר - תשקיע עוד 200-300 שקל ותקנה את המקורי...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים של חברת דרמל , מקורי.תשנה בבקשה את הכותרת , רק תוריד את כל הסימני שאלה האלו...תשאיר רק אחד.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אבא שלי עבד עם דרמלים ואני קניתי את הוולף ואני מעדיף אותו ואני עובד רק עם הצינורית ותולה אותו על וו..ואז הוא פועל מצוייןאבל הרוב מעדיפים את הדרמל המקורי
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר אפשר לקבל בבקשה שמות של דגמים ספציפיים ואם אפשר גם קישוריםתודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אבל 500 שקל זה לא קצת יקר בשביל כלי שתשתמש בו למקסימום חמש מודינגים? (אלא אם אתה מאלה שעושים מודינג למארזים ומוכרים אותם, ואתה בטח לא אחד כזה...)
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אבל 500 שקל זה לא קצת יקר בשביל כלי שתשתמש בו למקסימום חמש מודינגים? (אלא אם אתה מאלה שעושים מודינג למארזים ומוכרים אותם, ואתה בטח לא אחד כזה...)צודק, מסכים איתך, לדעתי בשביל כמה מודינגים, ועוד יותר, בלי שאתה תעשה בו שימוש אינטנסיבי, אין סיבה לשקיע בדרמל מקורי.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תחפס מידי פעם באתרי מכירות פומביות אפשר לקנות דרמלים מקוריים במחיר זול.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים שווה יותר לקנות ברור שאת המקורי... אבל בתחלס עדיף בשביל מודינג פה מודינג שם לקנות את החיקוי... לי אישית יש את של וולף ובנתיים טפו טפו טפו הוא התקלקל\אכזב אותי אומנם הראשי חיתוך שלו חלשות מאוד אבל אם יודעים איך לעבוד איתו הם סבבה לאללה... אז אם אתה לא הולך להיות עושה מודינגים להמונים קנה את החיקוי של וולף ולא תתאכזב (חפש אותו במבצעים של הום סנטר או ACE )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.