פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING"שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייבוגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזרכשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL)מה עושים?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אם כשהוא מדליק את המחשב יש לו כבר אינטרנט סימן שיש לו איזשהו שיתוף אינטרנט.איך בדיוק הוא מקבל אינטרנט?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר כן יש לו רשת עם 2 מחשבים..אני עכשיו אצלו ואני לא מבין איך זה עובד..יש לו מודם ADSL של ALCATELועוד משהו שזה או נתב או או סוויץ' ואז המודם מתפקד כנתבהוא לא יודע מה זה כי יש להם טכנאי מחשבים שעושה את זה..אז תגידו לי איך אני יכול לבדוק ואני אבדוק עכשיו מה יש לו ואז אפשר יהיה לדעת מה להגדיר
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר על המכשיר כתוב HT HOSTNETיש לו מאחורה 8 חיבוריםומדקימה נורית POWERנורית COLLISIONו8 נוריותBNC (3 מתוכן דולקות, ויש 4 חיבורים מאחורה כאשר אחד שונה מהשאר - עבה יותר)המכשיר בצבע לבן והוא יחסית קטן (קטן פי מהמודם)לא מצאתי את הדגם שלו..
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים לא הבנתי כלוםבכל מקרה צריך לודא אם מדובר בסוויץ/האב או בראוטר.תמונות של החיבורים מאחורה יעזרו.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר זה סוייץ' ומאחורה יש 8 חיבורי רשתבדקתי באתר החברה ויש הרבה דגמים של "אטרנט סוייץ'" שממש דומים לזהאז זה בטוח סוייץאבל אני לא מוצא תדגם שלו הוא כנראה ישן יותרואם זה היה נתב אז היו לו קרוב לודאי רק 4 יציאות מאחורה ולא 8..
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים יש נתבים עם 8 יציאותאם זה אכן סוויץ מה שהוא צריך לעשות זה להכנס ל-telnet של האלקטל ולפתוח את הפורטים שהוא רוצה למחשב שהוא רוצה. אחרי זה צריך באותו מחשב לפתוח את הפורטים ב-firewall של וינדוס.יש לך המון מדריכים באינטרנט (ואולי אפילו פה בפורום) איך לפתוח פורטים באלקטל משודרג.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר אתה יכול אולי להסביר קצת ביותר פשטות?זה סיניתי בשבילי מה שאמרת...ולגבי האייסיקיו איפה זה נמצא מה שכתבת?זה יחליף את פתיחת הפורטים במודם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.