עבור לתוכן

Wildcat Realism 800,איכן ניתן לקנות?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש לקרוב משפחה שלי את Wildcat Realism 800,

זה דף הביית באתר החברה:

http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=293

הוא מרנדר גרפיקה ברמה גבוהה מאוד,High end של רינדור.

כסף זאת לא הבעיה, וניתן לתת לינק לחנויות בUS.

תודה.

(אגב,לא מצאתי לא בebay ולא בבביצה החדשה)

פורסם

הוא לא זמין עדיין, ואני חמוס אוזבקי, אם הוא צריך משהו בסגנון הזה.

פורסם

יש לך "Where to buy" באתר הזה

פורסם
  • מחבר

הוא צריך כרטיס שיהיה מצוין בReal-Time rendering

הוא עובד עכשיו עם Realizm 100 ומקבל רק 30 FPS בתוכנות שהוא עובד עימן ובחלק הוא מקבל FPS נמוך מקדי לעבדו איתם.

אני לא מוצא ב When to buy איפה אפשר לקנות רק את Realizm 800.

פורסם

אם ה100 לא מספק אותו מאוד מעניין על מה הוא עובד :nixweiss:.

בכל מקרה, ה800 נחשף רק בSIGGRAPH 2004, ואם אני לא טועה ימכר רק אחרי SolidWorks 2005 שתערך ב30 לינואר 2005.

פורסם

תגידו, כרטיסים גרפיים מקצועיים יכולים לעבוד טוב במשחקים?

פורסם

לא.

פורסם

תודה רבה לך על התשובה המעמיקה.

פורסם

יפעילו טוב ביחס למה?

הבעיה הראשונה בכרטיסים כאלה היא הדרייברים, כאשר כותבים להם אותם, משחקים ממש לא נמצאים בראש סדר העדיפויות.

שני הכרטיסים האלה לא בנויים מראש למשחקים, דבר שמתבטא במהירויות ליבה נמוכות, ובתצורת צ"ע לא סימפטית במיוחד למשחקים.

בנוסף לזה התמיכה של הכרטיסים האלה בdirect3d היא לא בדיוק "המילה האחרונה" התמיכה שלהם בAPI נגררת בדרך כלל 2-3 דורות מאוחרי כרטיסי המשחקים.

הWildCat Realism תומכים בDX9, וגם הFireGL X3 תומך בו. השאר ביינתיים מסתדרים עם DX8, לQuadro החדש נדמה לי שגם יש תמיכה בDX9 אבל אני לא בטוח בזאת.

עכשיו הFireGL X3 מפעיל משחקים בערך ברמה של ה9800pro והוא עולה פי 5-6 ממנו. הWildCat Rialism 800 למשל אני מניח שיפעיל משחקים בבמוצע כמו הGF68/RX8 אולי יותר טוב אולי פחות מאוד תלוי במשחק, אבל יעלה בסביבות ה4000 דולר.

מה שכן את קארמק שאמר מראש שהמסלול העיקרי של DooM3 יהיה מבוסס על ARB2 וGLSL, כאשר בנה אותו הסתמך בעיקר על הWC MVP של 3Dlabs, פשוט מהסיבה שלATi וnVidia לא היה אז כרטיס שתומך בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים