עבור לתוכן

אני צריך המלצה לעוד טרנסים בסגנון של טרנס מסויים

Featured Replies

פורסם

שמעתי את הטרנס של אסטריקס

Astrix - On Fire

ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות.

אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

פורסם

skazi -XTC

בסוף יש קצת גיטרות כאלה

ובdeeply disturbed יש גם גיטרה אבל רגילה

ואמממ לא חסר אני רק צריך להזכר בשמות אם אני יזכר אינ רשם פה

פורסם

חפש שמות כמו Eskimo , Rinkadink , Alien Project , HuxFlux ניראה לי אתה תאהב את הסגנון..

פורסם

לא שמעתי את הטראק של אסטריקס, אבל יש לי המלצות לטראקים עם גיטרות: None of this is real ו-Devil של אינפקטד. ל-sun project יש אלבום מצויין בשם paranormal. וכמובן האלבום של New Moves של PsyCraft.

פורסם

חפש את Younger Brother וPsykovsky, תאהב את שניהם והם לא כל כך מוכרים

Younger Brother זה סימון פוסטפורד עם עוד מישהו לא מוכר, יש להם דיסק אחד מעולה עם קטעים מטורפים (בשיר השני חברה של סימון שרה בצרפתית, הכי מוזר בעולם)

Psykovsky זה אחד מטורף והכי לא מוכר בעולם, בלתי אפשרי למצוא עליו מידע, בשירים שלו הוא משלב מלא דברים מוזרים כמו צלילים של digger...

פורסם

Astrix&Infected Mushroom - Wider (Astrix Rmx)

Gms VS Skazi - Shagadelic (Amanda L remix)

פורסם

בכלל, מלא שירים של אינפקטד מלאים בסמפל של הגיטרות

במיוחד באלבום האחרון שלהם.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את האלבום האחרון אבל בטרנס הזה זה משהו אחר מאוד אהבתי אותו.

תודה לכולם אני מטפל בהמלצות שלכם זה אולי יקח קצת זמן תמשיכו להמליץ אם יש עוד ואם לא אכפת לכם תאזינו לטרנס שנתתי כדי שתבינו יותר טוב מה אני רוצה(אולי הבנתם נחכה שיגיעו הטרנסים).

פורסם

מכיר את השיר והבנתי, הבעיה (אולי דווקא היתרון) שאומנם יש הרבה אומנים ושירים שונים, אבל כמעט כל שיר יחודי במשהו...

כמובן יש אלבומים מעולים שבהם משלבים את אותו רעיון במספר שירים שונים, לדוגמא:

The Mystery of the 13 Crystal Skulls

וההמשך שלו:

The Secret Of The 13 Crystal Skulls - The Further 7 Revelations

שעל שניהם אני ממליץ

עריכה - עכשיו שאני חושב על זה, בהתחלה של Psykovsky - Tripanulo ישנם כינורות קלאסים שמזכירים בצורה מוזרה את מה שאתה מתכוון אליו, לפחות ככה זה נשמע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים