עבור לתוכן

מפרט בתקציב גבוה! (25-30 אלף ש"ח)

Featured Replies

פורסם

הוא ראה רק את הגרף הראשון ומיהר להגיב

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע כמה שיותר נמוך עדיף

ובטבלה הראשונה יש יתרון של 46 שניות ל-3400 מה-3.4

בטבלה השנייה אתה מדבר על נורטווד שבכלל לא נמכר יותר.

פורסם

הוא עדיין נמכר בכמה וכמה חנויות. ואגב בדיוק נזכרתי -

דוד שלי עובד במוזיקה,

יש לו מחשב הרבה יותר נמוך ממה שיש פה. אבל הוא בנאדם סבלני...  :cool2: אין לו בעיה לחכות

אז הוא השקיע, עשה לעצמו סטודיו עם כל מה שצריך - (אני אישית לא מבין בזה, אז סליחה על ה"תיאורים") מיקסר, רמקולים גדולים, דבר ענק כזה שיש על התקרה שהוא אמר שהוא מונע הדים או משו,

כל מיני דברים שאני לא מבין בהם. אז בקיצור - קודם כל תקבע לעצמך את הציוד שאתה צריך לעריכת מוזיקה, והמחשב בסוף תבוא לפה ותגיד כמה כסף נשאר לך.. כי המחשב זה שטויות להרכיב מפרט

פורסם

הנורטווד היחיד שאפשר למצוא זה 2.8 לעיתים גם 3.0

יש גם 2.4 בלוג'יק אבל הוא לא רלוונטי.

פורסם

בעיקרון,האינטל עדיף על הAMD לקידוד (מוזיקה וידאו וכו'),אבל אינטל כרגע נמצאים במצב לא ממש מזהיר כרגע וברבעון של שנה הבאה הם יוציאו מעבדים חדשים לגמרי,ככה שאם תקנה היום אינטל,לא ממש תוכל לשדרג בהמשך ותרגיש כאילו "נדפקת"....

אם שאלת פה על מפרט,אז אני מניח שיש לך את הכסף והחלטת לקנות וזהו,אז שלא יבלבלו לך את השכל,ומברוק.

המעבד שבחרת הוא סוס עבודה רציני מאד,אבל,בעוד כחודש חדשיים אמור לצאת צ'יפסט חדש של NVIDIA שייתן לך עוד קצת תוספת ביצועים ופיצ'רים,ווכדאי לך לחכות.

אם אתה מעדיף ללכת על אינטל,אז יש להם את הסדרה שמתחרה בFX של AMD והיא ה-EE (Extreme Edition) שלדעתי תהיה לך עדיפה.

http://www.tomshardware.com/cpu/20041012/index.html

אם בא לך לקרוא קצת,אז בכתובת למעלה אתה יכול לקרוא על הקומבינציה הכי חזקה של אינטל שתהיה זמינה מתישהו בקרוב.

לגבי הרדיסקים,אני מציע לך לקחת שני הרדיסקים גדולים ולחבר אותם במערך של RAID 0 (אם אני לא טועה),שמחלק לך את המידע שווה בין שני כוננים ונותן לך מהירות גבוהה.

לגבי כרטיס מסך.....אם אתה מעדיף לחכות לצ'יפסט החדש של NVIDIA,ה-NFORCE4,תצא גרסה שנקראת SLI שתאפשר לך לחבר שני כרטיסי מסך ולהעלות את הביצועים בצורה מאד לא מבוטלת,אבל אז אתה תהיה חייב לקנות כרטיסים של NVIDIA,שדרך אגב עובדים יותר מהר על לוחות אם מבוססים צ'יפסטים של NVIDIA מאשר המתחרה ATI.

אם אתה הולך על אינטל,אז גם ה-6800ULTRA או ה-X800XT-PE יהיו בחירה מעולה.

וזהו.

אם יש לך שאלות נוספות,פשוט תשאל.

מקווה שעזרתי לך במשהו,ולא בלבלתי אותך יותר....

פורסם

עוד שנה הוא באמת ירגיש שהוא נדפק כי עוד בפחות משנה יוצא 64 ביט אדישן של מייקרוסופט וכמו כן תוכנות קידוד של 64 ביט שדיי בטוח שיקחו את האינטלים של היום.

פורסם

אם הוא רוצה לקנות מחשב ב30 אלף כנראה הוא רציני עם העניין של המוזיקה ואין לך מושג כמה

עולה ציוד טוב למוזיקה שעדיף לקנות מחשב קצת פחות חזק בהרבה הרבה פחות כסף ולהשקיע יותר בציוד

וגם הוא יכול תמיד לחכות למעבד אינטל 64 ביט או לקנות לוח אם עם LGA775 לא יהיה צריך להחליף לוח בשביל

המעבדים החדשים של אינטל עם 64 ביט

פורסם

אפשר עדיין להשיג נורטווד 3.4 גיגה. הביצועים שלו בקידוד אודיו טובים כמו ה EE. אני יודע שעדיין ניתן להזמינו.

דרך אגב בלמיר הוא משמעותית יותר זול:

https://www.lamir.co.il/home.htm#11050

אבל יש בעוד חנויות:

http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-Procesor&minprice=0&keyword=&Type=3.4+GHz&Manufacturer=Pentium+4&SaleType=0&x=60&y=15

בכל מקרה, גם אם אין אותו (למרות שאני בטוח שיש) אז ברור שאין טעם לקנות יותר מ 64 ביט 3400.

לדעתי אין טעם לחכות שהאינטלים הבאים יצאו. שישמור כסף בצד ויוכל לשדרג שוב מתי שיבוא לו.

פורסם

בעע מאיפה יש לכם ככ הרבה כסף להוציא על מחשב???? :nixweiss: :s05: :o

סכום כזה מסדר לי כמעט את כל ה3 שנים לימודים ;D

פורסם

דרך אגב, כשאני חושב על זה עוד קצת, אפשר לקנות נורטווד 3 גיגה, ולהרים אותו עם זלמן וזכרון טוב ל 3.6 גיגה ויותר. ככה אפשר לקבל בזול יחסית נורטווד במהירות גבוהה גם אם אי אפשר כבר להשיג את ה 3.4 גיגה.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני יוצר מוזיקה וזאת הדעה שלי

מעבד:

P4 3.2 LGA775

לוח אם:

ASUS P5P800 Intel 865PE LGA 775

דיסק קשיח:

קודם כל תתעורר מהר מהר מהחלום שאתה נמצא בו

התוכנות המקצועיות ביותר שהם קיובס ולוג'יק לא דורשות כל כך הרבה נפח

התוכנות עצמם שוקלות כהרבה פחות מחצי ג'יגה

זיכרון:

2GB יספיקו כאן בהחלט תיקח משהו עם תיזמונים נמוכים

כרטיס מסך:

6800GT.

אין צורך להשקיע כל כך הרבה במחשב

במוזיקה יש מספיק דברים שאתה יכול להשקיע בהם למשל:

רכישת התוכנה חוקית,סינטיסייזרים,סינטי וירטואלים,מוניטורים,מיקסר,סאמפלרים,מקלדות מידי ומקלדות שליטה ויש עוד הרבה

צודק התוכנה שאני עובד איתה לא שוקלת הרבה (logic platinum 3.3)

אבל היא צורכת הרבה משאבים!

ואת כל שאר הדברים שרשמת יש לי כבר

פורסם

האיש קונה מחשב ב 25 אלף שמיועד בעיקרון למוזיקה למה אודיג'י?

זה כרטיס לחובבים למיטב ידיעתי לפחות

פורסם

טוב אז הייתי הולך על המפרט שintegral הציע

מוסיף תכרטיס קול המקצועי הכי טוב

קונה כרטיס מסך חזק ומתחיל לעבוד

ובשאר אתה תמיד יכול להמשיך לקנות סינטיסייזרים שיוצאים חדשים

וסינטים וירטואלים, סאפמלרים, תקנה סאונד פרוג' 7 במידה ואין לך,

וד"א אני אוהב יותר את קיובס אבל נעזוב את בצד לרגע וזהו בהצלחה

פורסם

אם אנחנו כבר בלשרוף כסף, לא כדאי מערכת מבוססת Opteron 250?

פורסם
  • מחבר

טוב אז הייתי הולך על המפרט שintegral הציע

מוסיף תכרטיס קול המקצועי הכי טוב

קונה כרטיס מסך חזק ומתחיל לעבוד

ובשאר אתה תמיד יכול להמשיך לקנות סינטיסייזרים שיוצאים חדשים

וסינטים וירטואלים, סאפמלרים, תקנה סאונד פרוג' 7 במידה ואין לך,

וד"א אני אוהב יותר את קיובס אבל נעזוב את בצד לרגע וזהו בהצלחה

אני יותר אוהב לעבוד עם סופטוור..

וסאונד פורג' יש לי

ולגבי הקיובס..הרבה נמשכים אליה כי הם שומעים שאינפקטד (משרום) משתמשים בה אבל לפי דעתי הלוג'יק הרבה יותר טובה נוחה ומקצועית...

תודה לכללללללללללללל מי שהגיב !!

סתם בשביל לדעת... איך הייתם מדרגים את המפרט שהכנתי מ1-10? בשביל לדעת איך הייתי..מפרט ראשון שאני מכיר =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים