פורסם 2002 ביוני 123 שנים הייאני רוצה לעשות OC לRIVA TNT2 32 אז חשבתי לקנות צלעות קירור ומאורר עם חומר טרמי אז כמו שידוע לכרטיסי מסך האלו אין מאוררים אלא יש צלעות קירור אז השאלה אם אני יכול לשים מאורר ושהוא לא יפול?נ.בהמלצות למאורר תועיל + חומר טרמי או עוד דברים מועילים
פורסם 2002 ביוני 123 שנים תקנה היטסינקים לזכרונות ותשים חומר תרמי בינהם לזכרוןתקנה קריסטל אורב תסיר את ההיטסינקמקורי שהגיע עם הכרטיס תשיחם חומק תרמי ותשים את הקריסטלחומר תרמי טוב זה הarctic silver 3
פורסם 2002 ביוני 123 שנים לא כדאי לך להשקיע ככה בכרטיס הזה מקסימום תרים ביצועים ב15% אבל זה לא ישנה ממש במשחקים החדשים.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים מחבר תקנמה היטסינקים לזכרונות ותשים חומר תרמי בינהם לזכרוןתקנה קריסטל אורב תסיר את ההיטסינקמקורי שהגיע עם הכרטיס תשיחם חומק תרמי ותשים את הקריסטלחומר תרמי טוב זה הarctic silver 3זה מה שתכננתי לקנות אבל לאיפה אני אחבר את הכבל החשמל של המאורר
פורסם 2002 ביוני 223 שנים יש לי הרקולס טי500 והמאוורר שלו מחובר לכרטיס מסך עצמו , אז למה שהוא יחבר את הקריסטל אורב זה ישרוף את הכרטיס ואת החריץ AGP? בכלל שהמאוור יותר חזק ויותר גדול?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים מחבר ישר לספקבכל מקרה לא לכרטיס עצמואתה תשרוף את הכרטיס מסך ואת החריץ agp תחרוךאין לי איפה לחבר אותו בכרטיס מסךאה..אני אראה שינויים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.