עבור לתוכן

שאלה בנושא חלון צדדי שקוף..

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי מחשב חדש משהו פגז, אבל נורא התאכזבתי מהמארז עצמו אז חשבתי לעצמי אולי אני יעשה לו כמה שינויים שיראה פצצה..

בכל מקרה זה המארז

sm1641.jpg

עכשיו כל הקטע של הפרפר הזה בצד ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו השאלה שלי היא:

האם אני יוכל לקנות משהו שיחליף את הפרפר המסכן הזה ואם כן אז מאיפה?

פורסם

ממ דבר קצת מסובך..

קודם כל זה בזבוז לקנות מארז עם מוד בלי לדעת מה הוא מראש.. כי מארז כזה מוסיף עלויות..

הציור של הפרפר (לא רואים אותו הכי טוב מהתמונה שלך) נעשה על ידי חיתוך של המתכת..

זה אומר שבמידה ואתה נשאר עם הדלת הקיימת, כל מה שאתה יכול לעשות זה רק להעיף את הפרפר, שיהיה לך חלון מלבני שקוף..

אתה יכול גם להוסיף תאורה למחשב.. זה יהיה נחמד.

יש אפשרות (שאני אשתמש בה, כי אבא שלי לא מרשה לי להשתמש בלדלת המקורית של המארז הפשוט שלי), היא לשלם לבעל מקצוע בשביל לעשות לך מלבן אלומיניום בגדלים של הדלת שלך.

אבל, יש לשיטה הזאת כמה בעיות.

א. ברוב המחשבים, לדלת יש לפחות פס קימוט אחד מאחורה, שאיתו אתה מבריג את הדלת לשאר המארז.. זה מוסיף לדלת החדשה הרבה עלויות..

ב. לדלת מאחורה יש כל מני קימוטים ושיניים כדי לחבר אותה יותר טוב לשאר המארז. זה דבר שהוא בילתי אפשרי, גם להשגה, בסדר גודל של מחירים לעם.

במקרה ואתה בוחר באפשרות הזאת (שזה כמו החלון מקרטון שיש במדריך בסטיקי, רק מאלומיניום), תדע שתצטרך לבחור בדרך לא טבעית כדי לחבר את הדלת החדשה.

אתה גם יכול לחפש בחנויות מחשבים, אם יש מישהו שמוכן למכור לך דלת בלבד, שמקבילה לדלת שיש לך (רק שלמה בלי חיתוכים).

אתה גם יכול לקנות מארז פשוט אחר כמובן, ועליו לעבוד, במידה ואתה מוכן לוותר על המארז העכשוי שלך.

עריכה:

במידה ואתה מוכן שיהיה לך דלת פשוטה, ללא מודינג, רק שלא יהיה הפרפר, תקנה ספריי איכותי שחור, ותרסס את החלון השקוף, עד שהוא יהיה שחור וממש לא שקוף :)

אז, הפרפר לא יבלוט.

פורסם

נראה לי יותר עדיף לך, תקח את הדלת איתך ותחפש מארז הכי פשוט באפשר שהדלת מתאימה לו, ותקנה מארז שלם חדש. תוציא לו את הדלת ותבצע בה את זממך.

כי מה שנאמר על בעל מקצוע שיכין לך דלת, יעלה יותר ממארז חדש שלם.

פורסם

ראיתי באיזשהו מקום שמוכרים ר-ק !! את דלתות המארז למארזי ATX סטנדרטיים..

אני אנסה לעלות על המקור שנית ואתן תגובה במידה ויימצא.

חוץ מזה כל אחראי הפורום ופותח הת'רד יכולים בנתיים לחפש ביחד איתי...

בהצלחה !

פורסם

מכיר את המארז חרא של מארז וחברה U TOPIA גם לא משו

עדיף תקנה אחד חדש ותשנה אותו מאשר להישאר עם אותו המארז!!

פורסם
  • מחבר

ואי ואי...

לא חשבתי שתהיה לי בעיה עם הדלת הזאת, כי זו כולה פיסת מתכת עם חלון פלסטיק בתוכה וחיתוך עם לייזר.

ובכל אופן אחרי ביזבוז של 8,000 בקניית מחשב חדש... לאבא שלי יהיה קצת קשה להוציא עוד..

בכל מקרה אין מצב שיש איזה מקום שיש בו דלתות חתוכות לייזר ככה במצב קומפלט עם ציור יפה?

זה לא יכול להיות שאין כזה דבר איפשהו בעולם חייב להיות דבר כזה..

בכל מקרה אין לי מושג מה אני הולך לעשות עכשיו עם הפרפר המגעיל הזה אולי אני ואבא שלי נחתוך אותו למשהו יותר יפה אבל זה לא יהיה עד כדי כך יפה..

תודה על העזרה בכל אופן ותעדכנו את הט'רד עם מצאתם את המקום שאני מדבר עליו...

פורסם

לאבא שלך יהיה קצת קשה...אז אולי תקנה מהכסף שלך, הא?

במקום להסתבך עם זה קנה מארז איכותי ויפה שלא נראה כמו דראג קווין על חלונות פרספקס

פורסם
  • מחבר

צודק...

הבעיה היא שאין לי כסף משלי... אז בינתיים... אני ישאר עם הגועל נפש הזה עד שאני יתחיל לעבוד שוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים