עבור לתוכן

איך נלחמים ב NFORCE4?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA

רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט

איך חברות כמו SIS VIA ATI

מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????

:nixweiss::hi:

פורסם

מה צריך להלחם בזה? SLI זה דבר חסר תועלת, שני GT6600 מוציאים תוצאות של 6800U אחד ועולים יותר אחרי שמשקללים גם ההוצאות הנוספות על הלוח. 2 6800 לא יעזור לך, כי כאשר תצתרך כוח עיבוד כזה הכרטיסים כבר יהיו ישנים מבחינה טכנ'. אנחנו כבר שנתיים בדור הDX9 הSM2.X וה3.0 לא הולכים להשאר לעוד הרבה זמן, בQ2 של 2005 אמור לצאת הWFG ואיתו הסטאנדרטים של הSM4.0 שהולך להיות מהפכני. ככה שכרטיסים עם תמיכה בSM4.0 נתחיל לראות בQ4 2005 אם MS לא תפשל, או משהו ישתנה.

חוץ מזה SLI זה לא משהו של NF4, כל מה שהיצרניות של הצ'יפסטים צריכות לעשות זה ליצור שני איפקי PCIE X16 כל השאר תלוי ביצרנית הכרטיס מסך. וSIS משום מה מתעקשת לפתח SLI שיתמוך גם בכרטיסים של ATi משום מה. :screwy:

פורסם

DOGMA, אתה טועה.

לא כולם עושים את החישוב שאתה עושה, אחרת לא היו באים לעולם דברים כמו סדרת הFX של AMD, שבאמת אף אחד לא צריך.

ורכישת שני 6800GT מועילה בהרבה מרכישת FX (ועולה אותו דבר).

מעבר לזה, הSLI מציע upgrade path נוח למי שרוכש 6600 היום. אני יודע שאם הייתי קונה עכשיו לוח 939 חדש, לא הייתי קונה משהו שהוא

לא NF4 עם SLI.

פורסם

חוץ מזה SLI זה לא משהו של NF4, כל מה שהיצרניות של הצ'יפסטים צריכות לעשות זה ליצור שני איפקי PCIE X16 כל השאר תלוי ביצרנית הכרטיס מסך.

זה אפיק אחד של PCIe X16 שמתחלק על שני ערוצים ובמידה והם עובדים ביחד הם מתחלקים ל X8 כל אחד.

פורסם

DOGMA, אתה טועה.

לא כולם עושים את החישוב שאתה עושה, אחרת לא היו באים לעולם דברים כמו סדרת הFX של AMD, שבאמת אף אחד לא צריך.

ורכישת שני 6800GT מועילה בהרבה מרכישת FX (ועולה אותו דבר).

מעבר לזה, הSLI מציע upgrade path נוח למי שרוכש 6600 היום. אני יודע שאם הייתי קונה עכשיו לוח 939 חדש, לא הייתי קונה משהו שהוא

לא NF4 עם SLI.

רכישת שני 6800GT מועילה יותר מרכישת FX?! הא?!

שני 6800 לעולם לא יהיו שימושיים נקודה, כן יש מי שיקנה אותם אבל זה לא קשור. בעוד שנתיים למלשל כשתצתרך כוח עיבוד כמו של שני 6800 כדי להריץ משחק על הגדרות גבוהות, לא תוכל להריץ את המשחק בצורה מלאה כי הוא ישתמש בטכנ' חדשות יותר שאין ל6800.

פורסם

תקשיבו זה fanboy של ATI אין מה לדבר איתן...

זה כמו :s07:

ל VIA יהיה kt 890

שיתמוך ב SLI

אבל להם יש שם אחר .

פורסם

תקשיבו זה fanboy של ATI אין מה לדבר איתן...

זה כמו :s07:

ל VIA יהיה kt 890

שיתמוך ב SLI

אבל להם יש שם אחר .

אל תשלול אף אחד, רק כי דיעותיו שונות משלך, ורק דע לך ש"דוגמה" הוא משתמש אינטלגנט ובהחלט אחד הטובים פה.

שנית, אני חושב ששני 6600 עולים יותר מ6800 GT (כולל ההוצאה על הלוח) ובהחלט נותנים ביצועים שווים אליו.

אני מצפה ל 6800 NU או 6800 GT לשקע PCI-E . לאחר שחיה כזאת תצא לשוק, אני אקנה את המערכת הבאה שלי .

פורסם

אם אתה חושב ששני 6800GT יהיו שימושיים פעם אחת אז אין לי מה להגיד לך...  :screwy:

SLI לא יהיה שימושי לא תחת nVidia ולא תחת ATi, והדעה שלי לגבי הSLI שמפתחת SIS שיתמוך בכרטיסים של ATi לא שונה.

פורסם

לפי דעתי השימוש העיקרי בSLI הוא לילדים עשירים שייקנו שני 6800U. אין לאופציה ממש מימוש ריאלי מבחינה כלכלית. זה רק עוד אמצעי להוציא כסף מצרכנים.

פורסם

הו צדיק בסדום!!!

הנה אחד שסוף סוף רואה את התמונה האמיתית. כן יש לזה יתרון קטן כמו אפשרות לשדרג בעוד חצי שנה 6600 אחד ל2 אבל ההוצאה הכספית תשאר אותה אחת, אפילו גדולה יותר.

ובכרטיסים החזקים, כמות לא שווה לאיכות, כאשר יצאו משחקים חדשים, שידרשו תמיכה בטכנ' חדשות שאין ל6800GT, לא אחד ולא 10 לא יעזרו לך.

פורסם

אבל בוא נגיד שאם היה לי עכשיו 10,000 ש"ח מיותרים להוציא על מחשב, שני 6800U היו מחוברים לי שם בSLI :)

זה מגניב, לא יותר מזה. זה לא איזה טכנולוגיה מהפכנית שהופכת MX444 ל6800. זה לא צריך להיות שיקול בקניית כרטיס, או לוח אם, אלא רק משהו כזה שרשום בחוברת.

פורסם

כרגע מצאתי דבר אפילו יותר מטומטם בקשר ל6800 בSLI, מאשר אשכרה לקנות את זה.

להפעיל Vsync על מערכת של שני 6800 :lol: מה הקטע לקנות מערכת שמריץ את DooM3 על איזה 200fps אם במילא משחקים בדרך כלל עם Vsync :nixweiss: אחרת המון משחקים נראים רע מאוד, במיוחד בFPS גבוה כלכך. :screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים