עבור לתוכן

Pentium 4 LGA 775 3.2GHz EMT64 ES

Featured Replies

פורסם

מעניין אם הוא מתחמם או שאינטל כבר הצליחו לפתור את זה.

פורסם

OMFG.. שמישו יקנה דרך MUSTOP או משו, שיעשה בנצ'מארק לזה מול A64 3200+, מבחינת חום \ ביצועים, ויפרסם פה :cool2:

פורסם
  • מחבר

מעניין אם הוא מתחמם או שאינטל כבר הצליחו לפתור את זה.

אינטל פתרו את זה מלפני עידנים, רק הC0 מתחמם, הD0 והE0 קרירים יותר מAMD64. מעבד 2.8 D0 שהומהר ל4.0ghz רץ על פחות מ50 מעלות בFull Load על קירור אוויר זה "קריר למדי".

OMFG.. שמישו יקנה דרך MUSTOP או משו, שיעשה בנצ'מארק לזה מול A64 3200+, מבחינת חום \ ביצועים, ויפרסם פה :cool2:

תביא 300 דולר אני יעשה, המשלוח עלי!

פורסם

אני מבין שאתה מתכוון ל2.8 E0?..

וחחחח זה היה בצחוק... בגלל המחיר אמרתי ;)

פורסם
  • מחבר

המעבד הספציפי שאני מדבר עליו היה 2.8 D0 לPGA478. אין E0 ל478, ואני חושב שאין גם ל2.8 בכלליות אלא רק ל3.0 ומעלה.

פורסם

אינטל פתרו את זה מלפני עידנים, רק הC0 מתחמם, הD0 והE0 קרירים יותר מAMD64. מעבד 2.8 D0 שהומהר ל4.0ghz רץ על פחות מ50 מעלות בFull Load על קירור אוויר זה "קריר למדי".

DOGMA, אני לא מבין למה אתה ממשיך להטעות את משתמשי הפורום. אני מבקש ממך להפסיק עם זה.

אינטל לא פתרה שום בעיית התחממות, D0 אולי מתחממת ב-2-3 מעלות פחות מה-C0 אבל זה לא קריר יותר מהמעבדים של AMD כלל וכלל.

יתרה מזאת, תעבור בבקשה על הביקורות של אתרי החומרה וגם על ביקורות של ממהירים שמתמשים ב-D0 ותשים לב שהטמפרטורות לא כאלה נמוכות.

אינטל עדיין נמצאת בבעיה ואפילו היא מודעת לבעיה זו אך משום מה אני רואה כל פעם שאתה חוזר ואומר שמהעבדים שלה קרירים.

בכל מקום באינטרנט מדגישים זאת אנשים שמבינים טוב על מה הם מדברים ויש להם מעבדים כאלו ביד והם בודקים אותם.

אולי אתה צודק ואכן ב-E0 הבעיה תפתר אבל אנחנו רחוקים מאוד מהגעתם של מעבדי J לשוק. כשהם יגיעו נקרא ביקורות ונראה מה יש לאתרי החומרה העולמיים לומר בנידון.

בינתיים, אני מבקש ממך לא להטעות אנשים. מי שרוצה לקנות פנטיום שיקנה, אבל שלא יקרא את מה שאתה אומר ובטעות יחשוב שהוא קונה מעבד קריר ונעים.

פורסם
  • מחבר

DOGMA, אני לא מבין למה אתה ממשיך להטעות את משתמשי הפורום. אני מבקש ממך להפסיק עם זה.

אינטל לא פתרה שום בעיית התחממות, D0 אולי מתחממת ב-2-3 מעלות פחות מה-C0 אבל זה לא קריר יותר מהמעבדים של AMD כלל וכלל.

יתרה מזאת, תעבור בבקשה על הביקורות של אתרי החומרה וגם על ביקורות של ממהירים שמתמשים ב-D0 ותשים לב שהטמפרטורות לא כאלה נמוכות.

אינטל עדיין נמצאת בבעיה ואפילו היא מודעת לבעיה זו אך משום מה אני רואה כל פעם שאתה חוזר ואומר שמהעבדים שלה קרירים.

בכל מקום באינטרנט מדגישים זאת אנשים שמבינים טוב על מה הם מדברים ויש להם מעבדים כאלו ביד והם בודקים אותם.

אולי אתה צודק ואכן ב-E0 הבעיה תפתר אבל אנחנו רחוקים מאוד מהגעתם של מעבדי J לשוק. כשהם יגיעו נקרא ביקורות ונראה מה יש לאתרי החומרה העולמיים לומר בנידון.

בינתיים, אני מבקש ממך לא להטעות אנשים. מי שרוצה לקנות פנטיום שיקנה, אבל שלא יקרא את מה שאתה אומר ובטעות יחשוב שהוא קונה מעבד קריר ונעים.

דווקא מאנשים שכן המהירו אותו שמעתי שהטמפ' נמוכות בהרבה. אני לא מטעה אנשים, ולא מנסה להטעות ולהטות אותם, כדי שpentuim, לי אישית יש Athlon64.

שמעתי על הD0 מספיק ממהירים, ואספתי מידע על הסטפינגים השונים שלו, למשל ב3.2 SL7B8 "3.20E" Core C0 מפיץ 103.2 של חום, הSL7KC "3.20E" Core D0 מפיץ 89.1, זה הבדל של 14.2W של חום שזה 15% הפרש בטמפ', בהנה שמדברים על טמפ של 50-60 מעלות, זה הפרש די נכבד. ב2.8 הC0 SL79K  מפיץ 89W של חום, SL7K9 D0 מפיץ אותה כמות. הSL7J5 מפיץ 84W, הבדל של 8%, ואילו הSL7KJ מפיץ 81W בלבד.

ב3.0 הC0 SL79L מפיץ 89.1W הD0 וה SL7J6 מפיץ 84, הE0 SL7PU מפיץ 81 גם הוא. ככה שיש הבדל רציני, במיוד ב3.2 וב3.4.

פורסם

אבל אפשר לשנות מכפיל רק בין 14 ל16! זה לא יוצר יותר מדי אפשרויות לאוברקלוק, מה גם, שלפי מה שקראתי כאן אנשים רוצים להשתמש במכפיל נמוך כדי להגיע לבאסים גבוהים. זה באמת יתן בוסט לביצועים אבל לא לשכוח שגם ללוח קשה להתמודד עם באס גבוה וגם אפיק הPCI-EX לא נעול לגמרי על לוחות אינטל..

חוץ מזה, עכשיו אסוס יוצאת עם לוחות שמאפשרים פתיחה של מכפיל נוסף, נמוך יותר, למעבדי אינטל 3.6 ו3.4, וקשה לדעת אם כזה מעבד יתן את המהירות המקסימאלית שהם יתנו...

פורסם
  • מחבר

לא! הES זאת מכפלה פתוחה לגמרי, גם כלפי מעלה. על מה שאתה מדבר זה משהו אחר לגמרי.

בפרסקוט אפשר לשנות מכפלה בין 14 ל16 בכל המעבדים, והאופציה החדשה הוכנסה לביוס החדש של הלוחות של אסוס שתומכים בפרסקוט.

פורסם

This is an Engineering Sample cpu that allows for multiplier adjustments of 14-16x

אני לא יודע איך זה משתמע לשתי פנים...

פורסם

דווקא מאנשים שכן המהירו אותו שמעתי שהטמפ' נמוכות בהרבה. אני לא מטעה אנשים, ולא מנסה להטעות ולהטות אותם, כדי שpentuim, לי אישית יש Athlon64.

שמעתי על הD0 מספיק ממהירים, ואספתי מידע על הסטפינגים השונים שלו, למשל ב3.2 SL7B8 "3.20E" Core C0 מפיץ 103.2 של חום, הSL7KC "3.20E" Core D0 מפיץ 89.1, זה הבדל של 14.2W של חום שזה 15% הפרש בטמפ', בהנה שמדברים על טמפ של 50-60 מעלות, זה הפרש די נכבד. ב2.8 הC0 SL79K  מפיץ 89W של חום, SL7K9 D0 מפיץ אותה כמות. הSL7J5 מפיץ 84W, הבדל של 8%, ואילו הSL7KJ מפיץ 81W בלבד.

ב3.0 הC0 SL79L מפיץ 89.1W הD0 וה SL7J6 מפיץ 84, הE0 SL7PU מפיץ 81 גם הוא. ככה שיש הבדל רציני, במיוד ב3.2 וב3.4.

ה-2.8 שלהם מעולם לא היווה בעיה, גם לא עם ליבת הפרסקוט. אלו הם ה-3.0 ומעלה שהטרידו את כולם.

אני לא יודע מאיפה הבאת את המספרים של ה-3.2, מדובר שם בירידה משמעותית. שום, זה לא מסתדר לי עם העובדה שבכל אתר שני מדברים על בעית ההתחממות שאינטל נצבת בפניה.

כפי שאתה מתאר זאת המעבדים שלהם קרירים כמעט כמו של AMD וזה פשוט לא מסתדר לי. לא ראיתי מספרים רשמיים מאינטל, אם יש לך לינק לכך באתר שלהם אשמח לראות.

למיטב הבנתי D0 לא הציע יותר מדי חידושים ועל כך כתבו באתרי חומרה מכובדים מאוד. האם מאז אינטל שפרה את תהליך הייצור של D0? איך זה שאף אחד לא מדבר על זה?

אני לא יודע, משהו פה נשמע לי מוזר מאוד.

בכל מקרה, אני לא רוצה לגנוב לך את האשכול. אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי אם תרצה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך זה משתמע לשתי פנים...

אז זה לא ES, או שהם שינו את הESים שלהם, הES של המעבדים האחרים שלהם, מכפלה פתוחה לכל הכיוונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים