עבור לתוכן

צריך דעה על המעבד הזה!!!

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1

בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב)

אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..

פורסם

יש תקציב גם ללוח וזכרונות 2Gb ?

לעריכה + משחקים (כלשהם) יספיק מעבד 3500+ וכרטיס מסך הכי חזק בשוק - אין צורך בFX55 - שזה "ה"מעבד - וגם אם תזמין מחו"ל תהיה לך בעיה להכניס להעביר אותו במכס

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיספיקו לי דברים אחרים שעולים פחות

אבל בגלל שהתקציב גדול אני רוצה שיהיה לי את **ה** מחשב!

זתומרת כל חלק הוא הכי טוב (המעבד הכי טוב הזכרונות הכי טובים וכ'ו)

פורסם

טיפשי לקנות בסכום כזה ללא קשר מהו התקציב

פורסם

עד כמה גדול התקציב ? זה מאוד חשוב. (למרות שזה לא משנה מה - מעבד לא שווה מעל 2500 ש"ח - לא חשוב כמה מהיר הוא)

פורסם

חברה מה איתכם?

יש לו הרבה כסף ובא לו לקנות את הטופ שיש

אז תפרגנו לו ותנו לו עצות

אחי לך על זה

פורסם

הבן אדם יכול לקנות מה שבא לו. אבל לפני כן שידע שהוא משלם הרבה הרבה הרבה יותר בשביל הפרש ביצועים קטן מאוד. במחיר של מעבדי ההיי אנד אפשר לקנות שתי מערכות. תפוקה של אדם שמקודד תהיה הרבה יותר גבוהה עם שתי מערכות מאשר עם מערכת אחת, אפילו אם יש לו על המערכת האחת FX55.

פורסם

אחי זו טעות גדולה לקנות מעבד כזה..... אם כבר אז לך על את'לון 4000 שזה fx-53... וגם זה יותר מדי..... באמת ביזבוז כסף רצחני....

פורסם

אני בדעה עם HellWarrior - כדאי לך מעבד כמו שהוא המליץ וללכת על יותר זיכרון וכרטיס מסך חזק.

פורסם

אם דרוש לך כוח עיבוד רציני קנה לוח אם עם שני מעבדים או יותר.

http://www.tyan.com מתמחים בלוחות כאלו. :xyxthumbs:

פורסם
הבן אדם יכול לקנות מה שבא לו. אבל לפני כן שידע שהוא משלם הרבה הרבה הרבה יותר בשביל הפרש ביצועים קטן מאוד. במחיר של מעבדי ההיי אנד אפשר לקנות שתי מערכות. תפוקה של אדם שמקודד תהיה הרבה יותר גבוהה עם שתי מערכות מאשר עם מערכת אחת, אפילו אם יש לו על המערכת האחת FX55.

:yelclap:

פורסם

כל עוד אתה לא אוברקלוקר (ואני מניח שאתה לא), אין לך סיבה לקחת FX55.

תבין, היתרון היחיד של ה- FX55 הוא תהליך יצור של הסיליקון וה- Wafer המשובחים ביותר - וכבר ראיתי כאלו שעושים 2.9Ghz על סטוק, ו- 3.0 על מים :o

קח 4000+ אם כבר.

פורסם

מה הבעיה שלכם? בנאדם רוצה מחשב על ואתם מבאסים אותו אומרים לו "לא שווה לך להוציא על זה כלכך הרבה כסף" סתמו ת'פה ואל תגיבו אם אין לכם משהו נורמלי להגיד.

המעבד הזה ממש ממש טוב, בעצם הכי טוב היום... חכה לNFORCE 4 ותקנה שני 6800U ואת המעבד הזה ויהיה לך מחשב סוף!

ד"א למי שלא יודע התקציב שלו זה 25K

פורסם

למי שלא יודע הוא רוצה מעבד חזק למחשב מוזיקה. ושם אין כמו הנורטווד שלוקח גם את ה FX55. ואין שום צורך ב SLI ובטיח.

פורסם

FX55 יקח גם נורטווד.

FX55 @ 3Ghz יקח כל מעבד יחיד.

שני אופטרונים יקחו את כולם.

(במוזיקה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים