פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב)אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים יש תקציב גם ללוח וזכרונות 2Gb ?לעריכה + משחקים (כלשהם) יספיק מעבד 3500+ וכרטיס מסך הכי חזק בשוק - אין צורך בFX55 - שזה "ה"מעבד - וגם אם תזמין מחו"ל תהיה לך בעיה להכניס להעביר אותו במכס
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אני יודע שיספיקו לי דברים אחרים שעולים פחותאבל בגלל שהתקציב גדול אני רוצה שיהיה לי את **ה** מחשב!זתומרת כל חלק הוא הכי טוב (המעבד הכי טוב הזכרונות הכי טובים וכ'ו)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים עד כמה גדול התקציב ? זה מאוד חשוב. (למרות שזה לא משנה מה - מעבד לא שווה מעל 2500 ש"ח - לא חשוב כמה מהיר הוא)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים חברה מה איתכם?יש לו הרבה כסף ובא לו לקנות את הטופ שישאז תפרגנו לו ותנו לו עצות אחי לך על זה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים הבן אדם יכול לקנות מה שבא לו. אבל לפני כן שידע שהוא משלם הרבה הרבה הרבה יותר בשביל הפרש ביצועים קטן מאוד. במחיר של מעבדי ההיי אנד אפשר לקנות שתי מערכות. תפוקה של אדם שמקודד תהיה הרבה יותר גבוהה עם שתי מערכות מאשר עם מערכת אחת, אפילו אם יש לו על המערכת האחת FX55.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אחי זו טעות גדולה לקנות מעבד כזה..... אם כבר אז לך על את'לון 4000 שזה fx-53... וגם זה יותר מדי..... באמת ביזבוז כסף רצחני....
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אני בדעה עם HellWarrior - כדאי לך מעבד כמו שהוא המליץ וללכת על יותר זיכרון וכרטיס מסך חזק.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אם דרוש לך כוח עיבוד רציני קנה לוח אם עם שני מעבדים או יותר. http://www.tyan.com מתמחים בלוחות כאלו.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים הבן אדם יכול לקנות מה שבא לו. אבל לפני כן שידע שהוא משלם הרבה הרבה הרבה יותר בשביל הפרש ביצועים קטן מאוד. במחיר של מעבדי ההיי אנד אפשר לקנות שתי מערכות. תפוקה של אדם שמקודד תהיה הרבה יותר גבוהה עם שתי מערכות מאשר עם מערכת אחת, אפילו אם יש לו על המערכת האחת FX55.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים כל עוד אתה לא אוברקלוקר (ואני מניח שאתה לא), אין לך סיבה לקחת FX55. תבין, היתרון היחיד של ה- FX55 הוא תהליך יצור של הסיליקון וה- Wafer המשובחים ביותר - וכבר ראיתי כאלו שעושים 2.9Ghz על סטוק, ו- 3.0 על מים קח 4000+ אם כבר.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מה הבעיה שלכם? בנאדם רוצה מחשב על ואתם מבאסים אותו אומרים לו "לא שווה לך להוציא על זה כלכך הרבה כסף" סתמו ת'פה ואל תגיבו אם אין לכם משהו נורמלי להגיד.המעבד הזה ממש ממש טוב, בעצם הכי טוב היום... חכה לNFORCE 4 ותקנה שני 6800U ואת המעבד הזה ויהיה לך מחשב סוף!ד"א למי שלא יודע התקציב שלו זה 25K
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים למי שלא יודע הוא רוצה מעבד חזק למחשב מוזיקה. ושם אין כמו הנורטווד שלוקח גם את ה FX55. ואין שום צורך ב SLI ובטיח.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים FX55 יקח גם נורטווד.FX55 @ 3Ghz יקח כל מעבד יחיד.שני אופטרונים יקחו את כולם.(במוזיקה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.