עבור לתוכן

צריך עזרה ברכישת מחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio

וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop

מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח

אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו...

בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928

מה אתם אומרים ?

אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות !

תודה מראש, עודד.

פורסם
  • מחבר

מישהו ??? :s05:

פורסם

התקציב די נמוך בשביל מחשב נייד חזק שיריץ לך חלק את התוכנות שהצגת כאן. ההצעה מטרקלין נראית טובה למדי אבל אני אישית לא הייתי קונה נייד מתצוגה, ולהפעלת תוכנות כמו אלה שהזכרת גם לא הייתי קונה נייד מבוסס AMD..

לדעתי כדאי להגדיל התקציב בעוד 900 ש"ח. ב 5,980 ש"ח לערך אתה יכול למצוא מחשב נייד 1.5 דותן איכותי של LG אשר אמור להספיק לצרכיך.

קישור

פורסם

תקנה תמחשב מטרקלין ומהר! מחיר כזה נמוך לא מוצאים כל יום! יש לי את המחשב הזה בדיוק (רק עם AMD2400) והוא מצויין קניתי אותו לפני שנה מטרקלין ב-6K, שמע המחשב עובד מצויין ואני מקליד ממנו ברגעים אלה הוא עובד חיה ההנדסת אנוש מצויינת והוא ממש יפה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובות, ומה רע ב- AMD בהרצת הישומים הללו.........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים