פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studioוכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"חאשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו...בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928מה אתם אומרים ?אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות !תודה מראש, עודד.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים התקציב די נמוך בשביל מחשב נייד חזק שיריץ לך חלק את התוכנות שהצגת כאן. ההצעה מטרקלין נראית טובה למדי אבל אני אישית לא הייתי קונה נייד מתצוגה, ולהפעלת תוכנות כמו אלה שהזכרת גם לא הייתי קונה נייד מבוסס AMD..לדעתי כדאי להגדיל התקציב בעוד 900 ש"ח. ב 5,980 ש"ח לערך אתה יכול למצוא מחשב נייד 1.5 דותן איכותי של LG אשר אמור להספיק לצרכיך.קישור
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תקנה תמחשב מטרקלין ומהר! מחיר כזה נמוך לא מוצאים כל יום! יש לי את המחשב הזה בדיוק (רק עם AMD2400) והוא מצויין קניתי אותו לפני שנה מטרקלין ב-6K, שמע המחשב עובד מצויין ואני מקליד ממנו ברגעים אלה הוא עובד חיה ההנדסת אנוש מצויינת והוא ממש יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.