עבור לתוכן

בעיה קשה של מסכים כחולים! בבקשה תעזרו לי!

Featured Replies

פורסם

המחשב רושם לי:

ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם.

ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס.

אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים.

שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.

פורסם

יכול להיות בעיה של דריבר מסויים יכול להיות שהCD שלך לא תקין 100% ז"א שכשאתה מתקין את הXP הוא לא מצליח לקרוא ולהתקין את כל הדאטה שרשומה בCD של הXP .

לדעתי תעשה ככה :

דבר ראשון תיקח את הCD מהמחשב העובד ותחליף אם שלך עכשיו נסה להתקין שוב את הXP.

במידה ולא עוזר אולי בעית דריבר מסויים.

גם לא עוזר יכולה להיות בעית חומרה כרטיס מסויים לא תקין.

אולי הלוח אם תקול?

פורסם

המחשב רושם לי:

ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם.

ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס.

אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים.

שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.

windows have detected an error and had to shut down to prevent damage to your system...

יכול להיות שיש לך התנגשות חומרה? נסה להוציא את כל הכרטיסים שיש לך, נסה לעבוד רק עם HDD אחד ו CDROM אחד... בדוק זכרונות אולי... תוריד אותם ל CAS3

יניב

פורסם

ניסיתי להחליף סידי כבר זה לא עזר

לגבי הזיכרונות אני אבדוק

וכן זאת בידיוק ההודעה שהוא שם לי!

ולגבי זה שהלוח אם לא טוב חשבתי אבל אני לא אוותר כל כך מהר.

אגב הייתה פעם אחת שהוא רשם לי משהו

s.m.a.r.t

משהו שהוא תואם אבל לא יכול ליישם[או משהו כזה לא ממש זוכר]

זהו עכשיו הולך לי המחשב אז אני אנסה מה שאמרתם עם הזיכרון אם זה לא יעבוד אני אקרא את שאר התגובות מחבר.

תודה לשניכם!

פורסם

OK

חפש ב BIOS, כנס לזה עם F1 או כפתור DEL... חפש משהו שקוראים לו SMART... תעשה לו DISABLE!!!

זה עובד רק אם אתה מתקין תוכנה... ואם לא זה סתם מאט לך את המחשב... את ה HDD יותר נכון.

בנוסף לזה תעשה RESTORE TO DEFAULTS ב BIOS... אולי זה יעזור... כמובן אם אתה יודע מה זה ויודע פחות או יותר להתעסק עם BIOS

יניב

פורסם

למה לדבר שטויות

SMART קשור לדיסק קשיח זה מנתר אחרי המצב ה*בריאותי* של הדיסק קשיח ואם הנתוני סמארט לא נראים טוב אז הביוס מתריע שהדיסק קשיח לא תקין

בנוסף אפשר לנתר אחרי הנתונים דרך תוכנה כמו hddhealth ולראות באיזה תאריך הדיסק קשיח יתפגר (אבל זה מדוייק רק בכ 25-30 אחוז)

זה לא מאט כלום ולא כדאי לכבות את זה

כנס ל start>>settings>>control panel>>administrative tools>>event viewer>>application

חפש סמל של x אדום

תבדוק תדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן

פורסם

במידה ותוכנת SMART לא מופעלת, וב BIOS היא כן זה יכול לעשות בעיות\להאט את המחשב...

אני לא הולך להתווכח איתך על זה... זה משהו שאני יודע. זהו.

יניב

פורסם

הסתדרתי בסוף.

אין לי מושג מה קרה שמה לא שיניתי כלום אבל סתם היה לו חשק לעבוד...

ועשיתי לפני זה 1000 פעם איפוס לביוס.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים