עבור לתוכן

תרשים ללד מהבהב

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להכין לי בבקשה תרשים קטן ללד מהבהב (ללא טיימר 555)

פורסם

כן גם אני צריך אותו דבר

ואם מישהו יכול להכין לי תרשים של מעגל עם 4 מפסקים ועל כל מפסק שני לדים

גבר מצטער אם יענו לקחתי לך תתראד אבל זה על אותו רעיון מקווה שזה לא הרס לך אם כן ממש מצטער

פורסם

יש מדריך שנקרא "מדריך לדאבל פרספקס מהבהב" בדיון המדריכים שאנשים הכינו לתחרות.

בהנחה שלזה התכוונת (רק בלי בהפרספקס).

פורסם
  • מחבר

אני צריך ללד אחד...

ולא הצלחתי לחשוב לבד איך אפשר להעיר את זה לאחד..

פורסם
  • מחבר

Damn... forgot to search... Sorry guys

פורסם

קורה..

להגיד לך את האמת, נתקלתי בזה בשיטוט בדפים האחרונים של הפורום במקרה.. סתם רציתי לדעת מה מופיע בדפים האחרונים..

העיקר שנזכור לפעם הבאה :hat:

פורסם

אמרתי לא נפתח תרד' חדש רק נקפיץ את זה!

אני צריך תרשים ללד שיחליף צבעים לפי מוזיקה סימו לב ללד אחד בלבד לא לכמה וכל אחד בצבע אחר.

(למי שמכיר כמו בפלאפונים של סמסונג ה624 וכו שיש להם נורית שירות בצד שמהבהבת לפי המוזיקה)

פורסם

אמרתי לא נפתח תרד' חדש רק נקפיץ את זה!

אני צריך תרשים ללד שיחליף צבעים לפי מוזיקה סימו לב ללד אחד בלבד לא לכמה וכל אחד בצבע אחר.

(למי שמכיר כמו בפלאפונים של סמסונג ה624 וכו שיש להם נורית שירות בצד שמהבהבת לפי המוזיקה)

אם אני לא טועה, בפלאפונים יש מספר לדים קטנים.. ולא לד שמחליף צבעים.

למען האמת, אני לא בטוח שיש כזה.. פיקסלים של מחשב (שהם לא לדים) לא נמצאים בפלאפון..

פורסם

what about RGB LED's? :silly:

פורסם

יש לד שכאשר מזרימים לו מתחים שונים אז בכל מתח נפלט צבע אחר...(מתוחכם לא?!)

בכל מקרה אתה צריך טרנזיסטור נגד קבל עבור כל לד...

תלמדו קצת חשמל לבגרות תאמינו לי זה מלמדים אתכם...

פורסם

אבל אמרת שזה לד אחז אז למה אני צריך קבל לכל לד אם יש רק אחד אני פשוט צריך קבל אחד.

אבל מעגל חשמלי זאת לא הבעיה הבעיה היא איך אני גורם לו להאיר אורות שונים לפי המוזיקה??

פורסם

אבל אמרת שזה לד אחז אז למה אני צריך קבל לכל לד אם יש רק אחד אני פשוט צריך קבל אחד.

אבל מעגל חשמלי זאת לא הבעיה הבעיה היא איך אני גורם לו להאיר אורות שונים לפי המוזיקה??

להאיר אורות שונים שוב אני מציין אתה משנה את המתח בהתאם למה שהמוכר אומר לך כשאתה קונה לד... עם המוזיקה זה בעיה זה מצריך ידע רב באלקטרוניקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים