פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים כן גם אני צריך אותו דברואם מישהו יכול להכין לי תרשים של מעגל עם 4 מפסקים ועל כל מפסק שני לדיםגבר מצטער אם יענו לקחתי לך תתראד אבל זה על אותו רעיון מקווה שזה לא הרס לך אם כן ממש מצטער
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים יש מדריך שנקרא "מדריך לדאבל פרספקס מהבהב" בדיון המדריכים שאנשים הכינו לתחרות.בהנחה שלזה התכוונת (רק בלי בהפרספקס).
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אני צריך ללד אחד...ולא הצלחתי לחשוב לבד איך אפשר להעיר את זה לאחד..
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55054.0זה מה שאתה מחפש?
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים קורה.. להגיד לך את האמת, נתקלתי בזה בשיטוט בדפים האחרונים של הפורום במקרה.. סתם רציתי לדעת מה מופיע בדפים האחרונים.. העיקר שנזכור לפעם הבאה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אמרתי לא נפתח תרד' חדש רק נקפיץ את זה!אני צריך תרשים ללד שיחליף צבעים לפי מוזיקה סימו לב ללד אחד בלבד לא לכמה וכל אחד בצבע אחר.(למי שמכיר כמו בפלאפונים של סמסונג ה624 וכו שיש להם נורית שירות בצד שמהבהבת לפי המוזיקה)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אמרתי לא נפתח תרד' חדש רק נקפיץ את זה!אני צריך תרשים ללד שיחליף צבעים לפי מוזיקה סימו לב ללד אחד בלבד לא לכמה וכל אחד בצבע אחר.(למי שמכיר כמו בפלאפונים של סמסונג ה624 וכו שיש להם נורית שירות בצד שמהבהבת לפי המוזיקה)אם אני לא טועה, בפלאפונים יש מספר לדים קטנים.. ולא לד שמחליף צבעים.למען האמת, אני לא בטוח שיש כזה.. פיקסלים של מחשב (שהם לא לדים) לא נמצאים בפלאפון..
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים יש לד שכאשר מזרימים לו מתחים שונים אז בכל מתח נפלט צבע אחר...(מתוחכם לא?!)בכל מקרה אתה צריך טרנזיסטור נגד קבל עבור כל לד...תלמדו קצת חשמל לבגרות תאמינו לי זה מלמדים אתכם...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אבל אמרת שזה לד אחז אז למה אני צריך קבל לכל לד אם יש רק אחד אני פשוט צריך קבל אחד.אבל מעגל חשמלי זאת לא הבעיה הבעיה היא איך אני גורם לו להאיר אורות שונים לפי המוזיקה??
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אבל אמרת שזה לד אחז אז למה אני צריך קבל לכל לד אם יש רק אחד אני פשוט צריך קבל אחד.אבל מעגל חשמלי זאת לא הבעיה הבעיה היא איך אני גורם לו להאיר אורות שונים לפי המוזיקה??להאיר אורות שונים שוב אני מציין אתה משנה את המתח בהתאם למה שהמוכר אומר לך כשאתה קונה לד... עם המוזיקה זה בעיה זה מצריך ידע רב באלקטרוניקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.