עבור לתוכן

יש הבדל עצום בין 128 ביט ל64 ביט?

Featured Replies

פורסם

יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה

פורסם

כן , אבל זה לא משהו קבוע. זה תלוי ברמת הדרישה של האפליקצייה לרוחב פס של זיכרון - ככה שזה ישתנה מתוכנה לתוכנה (או משחק למשחק).

תחשוב על זה ככה : זכרון במהירות 500 מול זכרון במהירות 1000.

פורסם

בעקרון זה תלוי במהירות של הזכרונות, אבל בדרך כלל המהירות דומה, לכן יש הבדל עצום.

פורסם

לחבר שלי יש 5700 128BIT ולי יש 5700LE 64BIT,

וברוב המשחקים יש הבדל עצום, המשחקים אצלי עובדים יותר לאט ובקיצור יש הפרש די גדול,

בל אתה לא משחק הרבה ולרוב גולש אז בקושי תשים לב

פורסם
  • מחבר

אוי איזה פאק קניתי כמוך 5700 le שאלתי אותו אפילו בחנות אם זה 128 ביט,הוא אמר לי כן ,באתי הביתה מרוב שרציתי כל כך לשים אותו קרעתי גם תקופסא שלא היה לי כח פתוח אותו שמתי אותו שיחקתי בפיפא וסימס 2 והאמת לא כל כך הרגשתי תהבדל במכי הטעינה ,הורדתי אחריי שעה תוכנה אחת ופתאום ראיתי שם 64 ביט באותו רגע התעצבנתי נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!גם עכשיו!!!!1כי קניתי אותו אתמולללל והוא עלה 680 שזה לא שווה את זה ועכשיו אני לא יכול להחזיר ואני לא יודע מה לעשות איזה פאק עצוםםםם

תגידו ניד פור ספיד 2 יעבוד לי בזב?גוסט רכו 2?

פורסם

מזאת אומרת אי אפשר להחזיר

עבדו עליך ! :bash:

תחזיר להם !

ואם אפשר קח משהו יותר טוב מהכרטיס הזה

וכן .. המשחקים שציינת יעבדו לך עם הכרטיס הזה על הגדרות בינוניות עם כמה קירטועים פה ושם :o

פורסם

אני קניתי כרטיס FX5200 והבטיחו 128ביט ...

ולפני מקניתי ביקשתי שירשום ויחתום (המוכר) שהכרטיס 128ביט

חזרתי הבייתה קרעתי את האריזה וזה היה 64 ביט ... :bash: :bash:

אז הלכתי לחנות והם לא רצו להחליף ורק אחרי שאמרתי שאני תובע אותם בעזרת החתימה הם נתנו 128ביט אמיתי ...

פורסם

אתם מבזבזים כלכך הרבה זמן בפורומים בבכי ורוגז אחרי שאתם קונים , מה הבעייה להשקיע את אותו זמן ואפילו פחות לפני שאתם קונים משהו (שעולה קצת יותר מ 30 שקל). ככה שאתם יכולים לראות גם את עצמכם אשמים במידה מסוימת ולהגיד לעצמכם שבהחלט הפגנתם חוסר אחריות בשימוש בכסף שלכם. אפילו שאתם מאוד רוצים את זה - תנסו להתגבר על תופעת הילדות של ללכת לקנות משהו כשריר נוטף מהפה שלכם ולא להשקיע קצת זמן וסדר בקנייה של משהו שהוא לא יומיומי.

בכל דבר שאני קונה, בעיקר אם הוא טכני, אני משתדל ללמוד קצת את הנושא ואת המוצר לפני זה באינטרנט , ואני יכול להמליץ את זה לכולם.

יום טוב ...

(ודרך אגב - קיבלת מה ששילמת עליו , זה לפחות הרע במיעוטו - לא הפסדת שום כסף).

פורסם

kobi_af,

אין שום סיבה שבעולם שהם יחליפו לך...כמו שice2k אמר, אם היית בודק מה אתה קונה, לא היית קונה את הכרטיס הזה...

זה לקח לפעמים הבאות, אי אפשר להאמין למה שהמוכר אומר לך, אני בטוח שהוא לא מבין בכלל מה ההבדל בין 64 ל128bit.

פורסם
  • מחבר

אבל למה הוא עולה 680 והוא רק 64 ביט?

פורסם

אלה המחירים...מה לעשות...

המחיר מאוד תלוי בחנות ממנה אתה קונה.

לא רצוי להשוות בין כרטיסים לפי המחיר שלהם, ברוב המקרים הפרש המחירים מטעה.

פורסם
  • מחבר

מחר אני ישאל נראה..........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים