עבור לתוכן

כרטיסי מסך ניידים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש כבר הרבה זמן סקירות של כרטיסי מסך ניידים ולא מוצא כמעט כלום, אני צריך במיוחד של 865GM שמובנה במחשבים עם פנטיום-M.

פחות חשוב לי של כרטיסי HIGH END.

מישהו מכיר?

פורסם

אני לא חושב שזה כל כך ישנה אפילו שאין לי שום ניסיון עם כרטיסי מסך של מחשבים ניידים... כל עוד זה אחד רגיל עם Shared Memory הוא ייתן לך ביצועים מאוד דומים לכל אחד אחר שהו לא נגיד איזה Ati Mobility 9600 ומעלה או איזה Geforce go כלשהו... רק אל תצפה להריץ על זה משחקים רציניים.

פורסם
  • מחבר

לא מצפה להריץ משחקים רציניים.

פשוט רוצה לדעת איך הם בכלל עובדים, אם הם ברמה של TNT2 או FX5200 וכו' כדי להחליט אם שווה לי להוסיף כסף (ודי הרבה) בשביל כרטיס טוב יותר או לחלופין לחכות שירדו המחירים קצת.

גם כרטיסים שונים עשויים להתמודד באופן שונה עם משחקים שונים (אני משחק יותר משחקי ספורט וכו' מאשר FPS וכל זה).

תודה על העזרה אבל מישהו מכיר סקירה או משהו(אם יש השוואה לכרטיסים שולחניים זה יהיה אחלה).

פורסם

אתה רוצה לקנות מחשב נייד ולחבר לו כרטיס חיצוני? לא הבנתא את השאלה שלך...

פורסם
  • מחבר

לא.

אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט אם לקחת מחשב זול יחסית עם כרטיס מובנה או LOW-END או שכדאי לי להשקיע יותר במחשב עם כרטיס טוב יותר.

פשוט אני לא יודע מה הביצועים של כל כרטיס אז אני לא יכול להחליט.

יש סיכוי שכרטיסי הLOW-END יספקו אותי (אני עם GF4MX מובנה בNF2 עם מודל זכרון אחד כרגע ואני מסתדר אבל אני רוצה ביצועים טובים יותר בנייד כי הוא אמור לשרת אותי יחסית הרבה זמן) אבל גם יכול להיות שאני לא אוכל לעשות איתם כלום ומשחקים די חשובים לי.

אז שוב, מישהו מכיר סקירה ובמיוחד של הכרטיס המובנה בלוח של הפנטיום M.

פורסם

תראה, בד"כ המחשבים שבאים עם כרטיס טוב יש להם עוד כמה דברים טובים...לפני כמה חודשים ביררתי ומצאתי נייד של HP, עם R9600M (לא את שאר המפרט, אבל אם אני לא טועה זה היה P4 2.8M- לא P-M... אבל גם טוב ;)) והוא עלה "רק" 11K...

בכלל, אני ממליץ לך על המחשבים של HP.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש יותר דברים בסביבות ה4000-5000 אבל יש סיכוי גדול שאני אקנה IBM מארה"ב ואז יצא לי מחשב די טוב.

בכל מקרה אפשר כבר לקבל סקירה?

פורסם

הכרטיס המובנה של אינטל לא שווה כלום, הוא לא שימושי לשום דבר חוץ מיישומים משרדיים.

הנה מה שמצאתי, זה לא ממש הרבה

קישור

קישור

קישור

פורסם
  • מחבר

תודה אבל ביקשתי ביקורות לכרטיסי LOW-END, אין לי כסף למחשב עם כרטיסים כאלה חזקים וגם אין ממש שימוש.

ובקשר לכרטיס של אינטל ביקשתי לקבל סקירה כי מה שבשבילך מספיק רק לעבודה משרדית יכול להיות מצויין בשבילי.

פורסם

זו לא שאלה של מה מספיק לך, המון משחקים פשוט לא עולים עם הכרטיס הזה כי הוא לא תומך בשום דבר (אין לו T&L והדרייברים שלו מחורבנים).

אלו שעולים נראים ממש גרוע כי הוא מוריד את האיכות של הטקסטורות בכוונה כדי שהמשחק יוכל לזחול ב 10FPS ולא ב 2FPS.

הנה איזו ביקורת על ה 855 של אינטל קישור

הנה ניידים מ newegg בתקציב שלך, שתדע מה אתה יכול לקבל:

קישור

קישור

קישור

קישור

קישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים