עבור לתוכן

6600GT SLI Vs. 6800GT

Featured Replies

פורסם

זה באמת לא יתן כלום ברגע שה6600 יפסיק להפעיל משחקים, עוד אחד לא יעזור לו.

אז בשביל עוד כמה FPSים ופילטרים לדור שהוא כן יפעיל בצורה טובה בהפרש של ה500 שקל לפחות שהלוחות SLI יעלו כבר אפשר לקנות 6800GTO שזה NU עם 256Mb לPCIE שיצא בקרוב. אז ככה שאני כן יודע על מה אני מדבר... יותר ממך זה מה שבטוח. ושלא נדבר על ה1000~ שקל שהוא יצתרך להוציא על עוד 6600 כאשר הFPS שלו יתחיל לרדת. תוסיף לזה עלויות של ספק טוב, ופילטת חום SLI יוצא דבר ממש לא משתלם, שני 6800U לא יעזור לך, במקום שני 6600GT עדיף לקנות 6800U אחד. הדבר היחידי שזה יתן זה תמיכה ב4 מסכים. ובעקרון פי 2 יותר פילטרים לא שצריך אותם כבר.

עוד שנה זה היה זמן היפוטטתי, הכוונה כאשר אחד לא יפעיל משחקים בצורה נורמאלית, בשל אי תמיכה בSM4.0 למשל, השני לא יעזור לו יותר מידי.

אתה אני רואה באופן קבוע מדבר שטיות, עוד אחד ועוד איך יעזור לו להפעיל משחקים ותמיכה תהיה עוד הרבה זמן.

פורסם

נראה לי שה6600 הרגיל הוא כמו 9800NP או 9700PRO

אני בטוח שהו עובר את ה9600XT בגלל שיש לו 8 צינורות עיבוד ....

פורסם

איך הגעת לR9700P בכלל???

הוא משתווה פחות או יותר לR9600XT.

פורסם

אתה אני רואה באופן קבוע מדבר שטיות, עוד אחד ועוד איך יעזור לו להפעיל משחקים ותמיכה תהיה עוד הרבה זמן.

ואיך בדיוק? SLI יוסיף לו SM4? או כל דבר אחר שיתווסף לכרטיסים בעתיד? בדיוק כמו ש4600 לא יכול להריץ 3Dmark05 מסיבות של אי תאימות חומרתית, 2 לא יוכלו.

פורסם

ובכן - יש ספק היום שהוא נחשב להכי טוב בעולם - PC POWER & COOLING 510W - אני בטוח ששמעת עליו Dawgma, הוא פשוט חייתי.

הזמנתי אותו כבר, במפתיע הם מגיעים לישראל. זו הרגשה טובה שיש לך בוודאות את הדבר הטוב ביותר ;) חלומו של כל אוברקלוקר...

6600 זה כרטיס חלש, ולכן עדיף בהרבה לקחת עכשיו 6800 אולטרא ולהוסיף אח''כ עוד אחד,

זו הדרך הטובה ביותר לשידרוג, ואתם צריכים לשקול SLI לפני שאתם קונים מחשב חדש בימים אלו.

החיסרון היחיד שזה יהיה קשה למצוא דרך לקרר אותם בגז... :nixweiss:

ובתכלס, SM4.0 ישווק ב- 2007, וכמה זמן באמת יקח עד שהוא יכנס למשחקים של היום?

(אבל גם ל- ati יש דברים נחמדים כמו 3dc / ogl2.0)...

אבל sm3.0 יותר חשוב, בהרבה.

איזה 2007 אתה חיי בסרטים? Q3/Q4 2005 זה לא 2007....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים