פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים ההכרזה על ערכת השבבים התרחשה ב-19 באוקטובר בדיוק מתי ש-AMD הכריזה על שני המעבדים החדשים שלה. בכתבה שעלתה באתר שכחנו לציין זאת
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים הייתי תערוכה השבוע בטאיוואן שם הוצגו לוחות NF4 של Asus MSI ועוד כמה. הלוח של Asus היה NF4 SLI.אז אני מניח שנראה אותם החודש בחנויות במזרח הרחוק \ תחילת נובמבר בארה''ב - ואמצע \ סוף נובמבר בארץ.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים הייתי תערוכה השבוע בטאיוואן שם הוצגו לוחות NF4 של Asus MSI ועוד כמה. הלוח של Asus היה NF4 SLI.אז אני מניח שנראה אותם החודש בחנויות במזרח הרחוק \ תחילת נובמבר בארה''ב - ואמצע \ סוף נובמבר בארץ.נכון, יכולים אפילו לצוץ פה ושם לוחות יותר מהר מזה...
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים לכל חובבי ה DFI הנה משהו שהצלחתי להשיג:תמונהנראה טוב! סידור גם מעניין של הלוח..יהיו להם רק לוחות שמבוססים NF4 SLi?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה על התשובה אבל סליחה על הבורות מה ההבדל בין NF4 SLIלבין הדגם של DFI
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים בחדשה היום זה לא כתוב כי זה על משהו אחר (הסאונד-סטורם)אבל בחדשה שבוע שעבר נכתב גם תאריך ההכרזה וגם תאריך הצפי ללוחות (אמצע-סוף נובמבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.