עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי מתי ATI תוציא את הכרטיס החזק שלה הבא

Featured Replies

פורסם

ולמי זה יעזור? 2 6600GT נותנים ביצועים של 6800U/X800XTPE שני 6800U זה סיפור אחר, אבל מי יקנה 2 מהם?

me

• תגובות 54
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות תמונה טובה!

רגע אז למה לא משתמשים כבר ב T&L?

בטח שכן אחרי זה יגיע שיפור של זה וזה כמובן PS ו-VS שזה כבר הדור הבא ובכל כרטיס מאז גיפורס 1 יש T&L

פורסם

רגע אז לא הבנתי

הראדון שלי תומך ב T&L?

R9600XT

וה 7000 לא?

פורסם

כן

פורסם

TNL יש בכל משחק כיום. T&L זה קיצור לTransformation and Lighting בעקרון זהו התהליך הבסיסי של השלב הגיאמוטרי ברינודר הסצנה.

T&L בשלב הTransformation הופך מיקום של אובייקט כל שהוא(untrandformed position) למיקום פרספקטיבי(prespective position) וUntrasofrmed normal לTransofrmed normal שבשבל הlighting הופכים את הנורמל לspecular ולdeffuse. הGF256 היה הכרטיס הראשון שתמך בTnL באופן חומרתי.

בנוסף יש texture transforation, שנועד לעדכן את הקוארדינטות הנכונות של כל טקסטורה, ביחס לשינוי בסצנה. כל זה בעצם נועד למעקב יעיל אחרי שינויים בסצנות תלת מיימדיות ולעדכון הנותונים שצריכים להשתנות.

me

שיהיה לך בהצלחה... :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אה סבבה :xyxthumbs:

פורסם

TNL יש בכל משחק כיום. T&L זה קיצור לTransformation and Lighting בעקרון זהו התהליך הבסיסי של השלב הגיאמוטרי ברינודר הסצנה.

T&L בשלב הTransformation הופך מיקום של אובייקט כל שהוא(untrandformed position) למיקום פרספקטיבי(prespective position) וUntrasofrmed normal לTransofrmed normal שבשבל הlighting הופכים את הנורמל לspecular ולdeffuse. הGF256 היה הכרטיס הראשון שתמך בTnL באופן חומרתי.

בנוסף יש texture transforation, שנועד לעדכן את הקוארדינטות הנכונות של כל טקסטורה, ביחס לשינוי בסצנה. כל זה בעצם נועד למעקב יעיל אחרי שינויים בסצנות תלת מיימדיות ולעדכון הנותונים שצריכים להשתנות.

תודה על הסבר היה קשה לי להסביר את זה ככה חח :nixweiss:

פורסם

תודה, אבל למה "בהצלחה" ולמה :screwy: ?

פורסם

מה אכפת לך מה הוא יקנה? אולי הוא סופר מיליונר ולא אכפת לא לבזבז הרבה כסף על כרטיסי מסך?

פורסם

אני דווקא מבין מאוד את העמדה של ATI בכל הקשןר לSLI לדעתי זה הכיוון מחשבה שלהם:

*למה להתחיל להוציא לשוק טכנולוגיה חדשה כשרוב השוק עדיין אינו מוכן לקראתה? הרי גם ככה כרטיסי הדור האחרון מתחילים מ2000 שח ומגיעים למעל 3000 שח. אז לקנות אותם כפולים- ממש מיעוט יעשו את זה (למעט יש כל כך הרבה כסף) נעשה חישוב - להשקיע בכרטיס מסך 6000 שח - אפילו שייתן ביצועים לא מהעולם הזה.. נראה לי דימיוני, ואפילו אם ניקח SLI של 6600 אז זה יוצא איזה 3500 שח על כרטיס שמשתווה בביצועים לכרטיס אחד HIGH END של ATI .

*אז מה נעשה? נפתח בשקט ברגוע את התחום... אבל ניתן ליריבה נוידיה לאכול את הכאפות של דחיפת רעיון לשוק.

שהיא תלחם עם הרעיונות, תיקח את הסיכונים, תאכל את ההפסדים בהתחלה על מנת לקדם את הטכנולוגיה (ויהיו הפסדים כי כמו שאמרתי אנשים כרגע לא יכולים להרשות לעצמם להוציא כאלה סכומים על כ.מסך), ואז כשזה כבר יהיה לא משהו רק לHIGH END מטורף, ניתן את המכה שלנו - בלי סיכונים בלי כלום כי השוק בשל.

*ואני חייב להגיב לעוד דבר- בתחילת הת'רד מישהו זלזל בזה שמישהו כתב "שלא יקרה לATI מה שקרה ל3DFX" - והיה סמיילי כזה של "כן בטח" - אז אני ממש לא מסכים! כש3DFX נכנסו לשוק אף אחד לא תיאר לעצמו בכלל שמישהו יוכל להוריד אותה- אני זוכר את המתחרים של ATI RAGE PRO וכו'... שבכלל היו כמה רמות מתחת- ועובדה שהמלכה הובסה ונעלמה- בהייטק הכל יכול להיות.... (קחו לדוגמא את אינטל- שלפני מס שנים בכלל לא הייתם יורקים לכיוון חברה אחרת של מעבדים והיא נחשבה לאחת והיחידה והיום AMD מנחיתים עליה עוד ועוד כאפות) - בהייטק אין מלך לתמיד... (ועובדה שבדור הקודם של הכ.מסך כולם כבר אמרו ATI פשוט הביסו את נוידיה והנה מגיעים נוידיה עם הדור החדש שעד היום יש וויכוחים מי יותר טוב)

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה, בלוח NF4 SLI אתה לא חייב שני כרטיסים כדי לפעול,

אתה יכול לקנות כרטיס-אחד ולהוסיף אח''כ עוד אחד - זה משתלם מאוד ומשתלם לעתיד.

פורסם
  • מחבר

קיצור קראתי את כול התרד מענין מאוד אבל אני לא קיבלתי שום תשובה מספקת מתי ATI תוציא כרטיס חדש

הכוונה דור חדש

פורסם

אמרנו לך באיזור ה Q1 Q2 של 2005!

ואנחנו לא יודעים נסה לשלוח ל ATI אימייל.. תשאל אותם לבד

nvidia תוך יום ענו לי ...

...עכשיו קיבלתי תשובה מ ATI שאלתי אותם עם יהיה להם בקרוב כרטיס מסך בסגנון של ה x700XT ל AGP

המאנייקים נתנו את התשובה הכי מפגרת שאפשר ואני מאוד מאוכזב...אמרו לי כהה

The X800XT Pro or Platinum Edition are AGP and have improved performance.

זה מה שהם כתבו לי, ותראו את השאלה ששאלתי

so i wanted to know if there is any ATI card in the horizen for the

mainstream market with the power of the X700XT and his price ( 200$)

for the AGP slot

ה x800pro לא זכור לי שהוא עולה 200 דולר...:kopfpatsch:

איזה תשובה מעצבנת ! אני כבתי להם מיכתב של איזה 20 שורות שאני מנסה להסביר את הבעיה (מה שהעתקתי לכם רק חלק קטן מהשאלה) עכשיו כתבתי להם עוד מכתב ואמרתי להם אני לא מחפש כרטיס יקר שלא שווה את הכסף אני מחפש כרטיס זול ב AGP

בסגנון הביצועים והמחיר של ה x700XT.... נראה מה הם יענו.

פורסם

ובכן, אם תלמד לכתוב להם באנגלית נורמלית הם אולי יענו לך.

פורסם

קטילה לא במקום וזה לא קשור - הם יענו לך גם עם האנגלית הכי עילגת בעולם - התנאי הוא שהם יבינו את מה שאתה כותב חחח :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים