עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי מתי ATI תוציא את הכרטיס החזק שלה הבא

Featured Replies

פורסם

1. Sapphire ניסתה לייצר R9800P עם 2 ליבות, זה ממש ממש לא הלך.

2. לפני כמה חודשים ATi אמרה בכנס מפתחים שאין מצב שבזמן הקרוב-רחוק היא חוזרת ל2 ליבות.

3. ATi תיפול? :lol:

• תגובות 54
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו, וזה מה שנקרא "פתרונות חפוזים".

אני לא מבין מה אתה צוחק, לא אמרתי שהיא תפול, אמרתי שאני מקווה שלא.

אחד מהדברים ש- ATI שולטת בו הוא בנצ'ים, אבל מעניין מה יקרה כשה- SLI יגיע...

פורסם

ולמי זה יעזור? 2 6600GT נותנים ביצועים של 6800U/X800XTPE שני 6800U זה סיפור אחר, אבל מי יקנה 2 מהם?

פורסם

אם כבר מדברים על 3DFX

למה היא נפלה? כספים?

ועוד דבר שנראה לי שקשור לכרטיסים ישנים

נגיד יש מחשב ישן עם משחק ישן אז כרטיס מסך ישן יפעל יותר טוב נגיד מאלה בדור הנוכחי? כי בדור הנוחכי תנסו להריץ משחק דוס או משהו ותראו איך זה זז בשניה אבל לכרטיסים הישנים ולמחשבים הישנים היו יכולת טובה להריץ אותם

פורסם

3DFX נפלה בגלל שהמנכלים היו מטומטמים!!

ראו שהולך להם טוב אז מה הם עשו קנו מפעל STB נראה לי ככה קראו לו והתחילו לייצר את כל הכרטיסים לבד!!

זה כמובן גרר הפסדים ורק אחרי שזה כבר גרם מספיק נזג הם שוב נתנו לשאר החברותל לייצר כרטיסים וגם הם ייצרו ביחד אבל זה כבר לא עזר...

כי הם היו בהפסדים וגם הכרטיסים שלהם היו חרא אחרי וודו 3 3000 הכל היה חרא!! במקום לפתח ליבה חדשה וחזקה אם תמיכה בזיכרון DDR

הם לקחו את אותה טכנולוגיה של וודו 3 שיפרו אותה ישאירו את הליבה והזיכרון על 166 מה"צ והיוציאו את וודו 4 ווודו 5 שהיו בסך הכל וודו 3

אם יותר כוח ובלי תמיכה ב-T&L רק DX6 :s07:

פורסם

איזה משחקים בכלל תמכו ב

T&L?

פורסם

הרבה אז וודו 4 ווודו 5 יצאו שהיה כבר GF256 וכבר בדיוק יצא GF2GTS !!

תביןא יזה הבדל ענקי בטכנולוגיה!! בקיצר זה דפק את 3DFX חזק :nixweiss:

פורסם

צעניין מה היה קורה לשוק מבחינת ATiVs Nvidia אם 3dfx עדיין הייתה קיימת... יכול להיות ש- ATI בככל לא הייתה מתפתחת כמו שהיא התפתחה בשנים האחרונות

פורסם

גם אני נדפקתי אז

קניתי את המחשב הישן שלי ב 1999, אחרי שנה 3DFX פשטה תרגל ונשארתי עם הכרטיס (הוא לא התקלקל או משהו) ולפני חצי שנה ככה או יותר גם נסגרה החברה שקניתי ממנה את המחשב

חח

פורסם

אם הייתי משיג עכשיו וודו 5 5500 הייתי עובד איתו!!

האיכות תמונה של כרטיסי 3DFX פשוט מעולה!! אני מתגעגע לאיכות תמונה!!

רק מטרוס קרובה לאותה איכות תמונה :nixweiss:

פורסם

בזמנו שקניתי אותו הוא היה כרטיס ממש איכותי עד שהלוח והספק שלי נשרפו ואין לי כוח כבר להתעסק איתו

מכרתי כבר את הוודו שלי ונשאר לי ATI RADEON 7000

פורסם

גם איכותי אבל גם בלי תמיכה ב-T&L

פורסם

מזה ה T&L הזה?

זה כאילו לפני OPENGL?

תן דוגמא למשחק שהיה ב T&L

וכרטיס מסך שלא תומך יותר ב T&L לא יוכל להריץ את אותו משחק?

נגיד החדשים R9800 פרו או כאלה דברים

פורסם

Transform & Lighting (T&L)

Two separate engines on the GPU that provide for a powerful, balanced PC platform and enable extremely high polygon count scenes. Transform performance determines how complex objects can be and how many can appear in a scene without sacrificing frame rate. Lighting techniques add to a scene's realism by changing the appearance of objects based on light sources.

http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=shuki_vcard4.php

פורסם

איכות תמונה טובה!

רגע אז למה לא משתמשים כבר ב T&L?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים