עבור לתוכן

שאלה על מסכי MAG

Featured Replies

פורסם

אני יחזור על זה עוד פעם , זה שאתה מרוצה ממסך לא אומר שראית דברים אחרים יותר טובים ואתה יודע מזה איכות , בקיצור , כל המאג עם הPF(שפורפרת PureFlat) הם מסכים עגולים מבפנים ושטוחים מבחוץ וזאת אומרת שהם פשוט לא שטוחים באמת! , יש להם בסך הכל מסך שטוח , אבל מבפנים בפועל המסך לא קרוב ללהיות שטוח.

בקיצור , כל דגמי הPF לא משתלמים , אולי רואים בהם נחמד(ואני מדגיש נחמד) , אבל הם לא מסכים איכותיים בכלל...

דגמי הFD למיניהם שהיו אז והיו מבוססים על סוני טריניטרון היו הדגמים הכי טובים שיצאו למאג והיו משתלמים וטובים לצרכן , אבל לא לחברה עצמה , ומאג הורידה אותם בגלל עלויות ייצור..., הFD2 הם מסכים לא רעים בכלל וכדאי לקנותם.

המסכים בעלי איכות התמונה הכי טובה לתקציב הנמוך הם הסאמסונגים החדשים... , והמסך 17" שלדעתי הכי משתלם היום הוא ה797MB של סאמסונג!

פורסם

אתה אומר ש FD2 מסך טוב,והוא טוב אולי יותר מהסמסונג?

פורסם

אני אומר שבאיכות תמונה הסאמסונג לוקח , בהרצים המאג יותר טוב , אבל כמובן שהמאג עולה יותר , בקיצור , המאג והסאמסונג נותנים בערך אותם צבעים , הסאמסונג טיפה יותר חד , אבל המאג מגיע לקצבי ריענון יותר גבוהים... , אני הייתי הולך על המאג בכל זאת , אלא אם אתה יותר גולש באינטרנט ועושה עבודות אופיס מאשר לשחק משחקים...

פורסם

בקשר ל PF ו FD

לחבר שלי יש 786PF

ולי יש 786FD

והוא אומר ששלו יותר טוב ואמרתי לו שלא

של מי יותר טוב?

פורסם

אני יחזור על זה עוד פעם , זה שאתה מרוצה ממסך לא אומר שראית דברים אחרים יותר טובים ואתה יודע מזה איכות , בקיצור , כל המאג עם הPF(שפורפרת PureFlat) הם מסכים עגולים מבפנים ושטוחים מבחוץ וזאת אומרת שהם פשוט לא שטוחים באמת! , יש להם בסך הכל מסך שטוח , אבל מבפנים בפועל המסך לא קרוב ללהיות שטוח.

בקיצור , כל דגמי הPF לא משתלמים , אולי רואים בהם נחמד(ואני מדגיש נחמד) , אבל הם לא מסכים איכותיים בכלל...

דגמי הFD למיניהם שהיו אז והיו מבוססים על סוני טריניטרון היו הדגמים הכי טובים שיצאו למאג והיו משתלמים וטובים לצרכן , אבל לא לחברה עצמה , ומאג הורידה אותם בגלל עלויות ייצור..., הFD2 הם מסכים לא רעים בכלל וכדאי לקנותם.

המסכים בעלי איכות התמונה הכי טובה לתקציב הנמוך הם הסאמסונגים החדשים... , והמסך 17" שלדעתי הכי משתלם היום הוא ה797MB של סאמסונג!

ראיתי הרבה מסכים מהרבה גדלים וסוגים, MAG Fd2 996PF, samsung 959nf (משהו כזה), LG Flatron 17 אינץ ועוד הרבה מסכים, וכולם היו מאוד מאוד דומים באיכות, הדברים היחידים שהיו שונים אלה הצבעים (בחלק בהירים יותר ובחלק פחות) ותדרי הרענון - לא יותר מזה.

פורסם

אז לא הסתכלת מספיק טוב.. , 996FD2 אין כזה דבר , וPF לא שטוח לחלוטין(אם בכלל) , אתה רק צריך להתעמק בו קצת יותר ולהבין את זה(או שפשוט זה נראה לך שטוח כי לא ראית דברים אחרים)

אימפרזה , ה786FD יותר טוב בהרבה.

פורסם

אני אומר שבאיכות תמונה הסאמסונג לוקח , בהרצים המאג יותר טוב , אבל כמובן שהמאג עולה יותר , בקיצור , המאג והסאמסונג נותנים בערך אותם צבעים , הסאמסונג טיפה יותר חד , אבל המאג מגיע לקצבי ריענון יותר גבוהים... , אני הייתי הולך על המאג בכל זאת , אלא אם אתה יותר גולש באינטרנט ועושה עבודות אופיס מאשר לשחק משחקים...

אם אתה מדבר על ה797 MB אז אתה טועה, הוא יותר טוב מכל בחינה מהFD2 וגם בנתונים טכנים על הניר.

יש אנשים עם ראייה לא טובה ועם חוסר התיחסות לפרטים ולדברים קטנים  שלאנשים מסוימים עושים הבדל ברמות מטורפות.

אני גם חשבתי שהמסך שבא עם הXT היה בסדר גמור וגם הרמקולים בערכת ה"מולטימדיה"  :lol: שפעם קנו היו לי סבבה... רמקול 3W עם אפס באס וצלילים גבוהיים שלא קיימים.

כששיחקתי WarCraft 1 ב94 זה הספיק לי והרגשתי סבבה עם זה...

אז הגיעו רמקולים קצת יותר טובים אבל עדיין זבל ופתאום שיש לך ATP3 אתה מתחיל להבין מזה איכות ואז שאני שומע את המערכת KEF בסלון אני כבר רוצה להשקיע בסאונד למחשב באיזה 3000 שקל (שאין כמובן  :lol:)

בכל מקרה הנקודה שלי היא שזה לא מספיק שמסך אחד הוא סבבה, הקטע שצריכים להיות במקום עם הרבה מסכים ומגוון של חברות וסוגים ורק אז תדברו, זה שקניתם מסך בסדר גמור והוא עובד יופי זה דבר אחד, איכות... זה עניין אחר (וזאת לא מילה גסה !  :nono:  :lol:).

ולמי שאמר שלמסכי 19" ויותר יש RR גבוה יותר אז זה דבר דיי ברור... אבל מצד שני כשאתם יושבים קרוב המסך נכנס לכם כמעט לכל הפריים בעין וקשה להתמקד בפרטים הקטנים שבצדדים.

לפי דעתי לא צריך יותר מ19 ואם אתם יושבים קרוב מאוד למסך אז אין סיבה בכלל ל19...

כמובן שבLCD זה כבר סיפור אחר כי אפשר להרחיק את המסך הרבה אחורה (לפחות ברוב המקרים) ובכלל... זה דק  :cool2:

קיצר... MAG הם בעיניי כבר לא איכותיים, מי שדיבר פה על שפורפרות סוני וגם על דגמים ישנים וטובים (ולאו דווקא שטוחים, גם מבחוץ), יש גם כזה אחד בבית והוא באמת אחלה מסך אבל המסכים החדשים של MAG נראים רע בעיניי, לפי דעתי לקנות היום MAG זאת נפילה, אני בטוח שיש לא מעט אנשים שלא יסכימו איתי אבל זאת דעתי...

תראו גם איך שכל מוכר מנסה לדחוף לך מסכים של MAG, זאת חברה זולה ואני בטוח שכמעט כל חנות עושה עליהם קופה ות'אמת לא ממש בצדק כי הם כבר ממש לא מה שהיה פעם.

לX_DROR - אני גם ראיתי לא מעט מסכים ויש המון הבדלים שכנראה לא הבחנתם בהם, לכל מסך יש חדות שונה, בהירות שונה, RR שונה וגם צבע שונה ואין מסך דומה לאחר !

בכל מקרה גם אם ממליצים לכם המלצה הכי חמה שבעולם, תמיד תמיד תמיד תראו את המסך או לפחות תעשו סקירה רצינית מאוד על כל השוק לפני שקונים, מסך זה הכל... זה הפלט הכי מרכזי והכי חשוב במחשב ואתם יושבים מולו הרבה זמן ויותר חשוב להשקיע כסף במסך טוב מאשר בעוד איזה 10 FPS בHL.

אז.................... שלא יעבדו עליכם  :xyxthumbs:

פורסם

אז לא הסתכלת מספיק טוב.. , 996FD2 אין כזה דבר , וPF לא שטוח לחלוטין(אם בכלל) , אתה רק צריך להתעמק בו קצת יותר ולהבין את זה(או שפשוט זה נראה לך שטוח כי לא ראית דברים אחרים)

אימפרזה , ה786FD יותר טוב בהרבה.

אמרתי לך כבר קודם שאתה צודק בקשר לזה שהם לא שטוחים לגמרי...אבל הם ממש מעט מאוד מעוגלים, אני ממש צריך לקרב את הראש שלי למסך בכדי להבחין בעיגוליות שלו.

ודיברתי על 786fd2 (אולי כתבתי לא נכון בפוסט הקודם שלי), יש אותו לחבר שלי האיכות היא אותה איכות כו כל מסך MAG אחר שראיתי... חוץ מזה שיש לו שני פסים מאוד בולטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים